Gerçekten çok kötü hasan beyden çok memunum ben ama hastane tam bir vasatEvet.bende hasan beye gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok kötü hasan beyden çok memunum ben ama hastane tam bir vasatEvet.bende hasan beye gidiyorum
Benim test günüm pazara geldiği için pazartesi yaptır dedi doktorumBende dün transfer oldum test tarihimiz aynı
Hayırlı olsun arkadaşım. Bu sıralar kendine çok dikkat et olur mu Transfer öncesi beslenme ve stres çok etkiliyormuşTransfer tarihim de belli oldu 21 şubat
Ben transferde odada yalnızdım biraz geç saatlerde olduğu için inşallah sanada öyle rastlar. Ama eşim yine gelemedi yanıma.Transfer tarihim de belli oldu 21 şubat
Hangi hastanede oEmek doğer
Sağlıkla tutunsunlar inşallahÇok sükür aldım bebeklerımı sımsıkı sarılsınlar inş böyle demek okadar rahatlatıyorkı
Bir oğlum var çok şükür 2015 li 8 yasında ve bu bebeklerımde 2015 den dondurulanlar çözüldü.. Her ıhtımalle yazın ağustos da yumurta toplamam oldu ama kalıtelrı orta 3.gün 2 tane 6.gün 4 BC
Bu günkü bebeklerımde 2015den 5 gün 4 BC 2 tane ..
Hayırlı sonuçlar gostersın Allahım.. Allah'ım ol derse olur nasıbım neyse razıyım
Hahhah olsun ömrümüz sabretmekle geçiyor zaten sabır sabırBenim test günüm pazara geldiği için pazartesi yaptır dedi doktorum
Bende sizdenim hadi bakalım sıraya girdim
Pazar da test yapıyorlarkiBenim test günüm pazara geldiği için pazartesi yaptır dedi doktorum
Bende sizdenim hadi bakalım sıraya girdim
Gözün aydın arkadaşım inşallah düzenli artış olur. Stres yapma olur mudarısı tüm isteyenlere inşallahMerhaba kızlar, bugün benim transferimin 7.günü sabah gittim kan verdim, 44 çıktı, Allaha şükür, ikinci denememdi ve 2 embriyo transfer etmişti, inşaAllah pazartesi sonuç sağlıklı artar, hepimizin güzel haberlerini alırız
Doktorum pazar yok ya sürpriz yapamayacak banaPazar da test yapıyorlarki
Ooo oda iyiymişDoktorum pazar yok ya sürpriz yapamayacak bana
Haberi doktor kendisi vermek istiyor hani şu YouTube’da izlediklerimizden
Üstelik 3. gün embriyosu için çok çok erken. Boşu boşuna canı sıkıldı üzüldü iştePtesi 8. Gün olacaksa çok erken yapmışsın bence canım moralini bozma hala pozitif çıkma şansı var
Şaka bir yana doktorum beni sevdi sanırım yaşadığım olumsuzluklardan yıprandığımın farkında. Bu sefer çok düşündü tedavi yine olumsuz olmasın diye. Benimle birlikte üzülen bir doktorum var bu şans mı bilemedimOoo oda iyiymiş
4. Gün bir şey kalmıyor endişelenme, gitgide azalıyor yediğimiz ilaçlardan diye düşünüyorumKızlar işlemden beri ara ara kasıklarıma ağrı giriyor niyeki ya
Vay beeeDoktorum pazar yok ya sürpriz yapamayacak bana
Haberi doktor kendisi vermek istiyor hani şu YouTube’da izlediklerimizden
İyi bari4. Gün bir şey kalmıyor endişelenme, gitgide azalıyor yediğimiz ilaçlardan diye düşünüyorum
İyi bişey tabiki seni anlaması destek olmasıŞaka bir yana doktorum beni sevdi sanırım yaşadığım olumsuzluklardan yıprandığımın farkında. Bu sefer çok düşündü tedavi yine olumsuz olmasın diye. Benimle birlikte üzülen bir doktorum var bu şans mı bilemedim