Canım sende şişli memorialda tedavi oldun dimi? Kaçıncı gün embriyosu koydulae embriyonun skoru neydi doktorun kimdi? Bir dr senin transferin hangi gün oldu?Ben de 27 sinde çatlatma olmuşum baktım şimdi, onun etkisi var mıdır acaba
Evet şişli memorial, 4ab embriyo. 2 Şubat transferim canımCanım sende şişli memorialda tedavi oldun dimi? Kaçıncı gün embriyosu koydulae embriyonun skoru neydi doktorun kimdi? Bir dr senin transferin hangi gün oldu?
Merhaba evet dün oldumArkadaşım merhaba
Transfer oldun mu? Nasılsın?
Benim de gönül hocaydı tüm muayenelerim de ipek hoca bir kere muayene etti transferimi de gönül hoca yaptı .ikisi de çok iyi. 6 şubatta oldum transfer bendeEvet şişli memorial, 4ab embriyo. 2 Şubat transferim canımdoktorum aslında ipekti hep ama bu 2. transferde aysu hanıma gittim. Sende orda mısın?
Benim transferi de gönül hanım yaptıBenim de gönül hocaydı tüm muayenelerim de ipek hoca bir kere muayene etti transferimi de gönül hoca yaptı .ikisi de çok iyi. 6 şubatta oldum transfer bende
Seni gördükçe ben de heyecanlanıyorum bakalım nolacak benim de 5. Gün 3aa koydular 2 tane başka da kalmadı 5. Güne zaten elde avuçta ne varsa koydular banaBenim transferi de gönül hanım yaptı
Trendyol exsperss ile geliyor biraz önce baktım da teslimat tarihi kan vereceğim tarih gözüküyor oyyy birde 4 taneydi
ayy ben almadım daha test eskiden kalma artı med in bi testi var elimde ne almak lazım erken gebelik testi mi sipariş ettiniz. Kan verme gününe kadar bekleyeveğim ama yine de evden çıkmadan bi yapar giderim herhaldeTrendyol exsperss ile geliyor biraz önce baktım da teslimat tarihi kan vereceğim tarih gözüküyor oyyy birde 4 taneydibu da bana denk gelirdi zaten
İnşallah olumlu sonuçlanır canımSeni gördükçe ben de heyecanlanıyorum bakalım nolacak benim de 5. Gün 3aa koydular 2 tane başka da kalmadı 5. Güne zaten elde avuçta ne varsa koydular bana
Hadi ya kötü olmuş canımTrendyol exsperss ile geliyor biraz önce baktım da teslimat tarihi kan vereceğim tarih gözüküyor oyyy birde 4 taneydibu da bana denk gelirdi zaten
Rahat ol bence hemşireler grubuna yazdın mı test sonucunuİnşallah olumlu sonuçlanır canımbende pazar kan vercem kan vermeden tam rahat değilim o kadar emek veriyoruz inşallah karşılığını alırız hepimiz
Sürecimiz aynı inşallah hep beraber pozitif sonuç alırız ya sen kaç senelik evlisin ve kaçınci denemen. Ben 9 senelik evliyim bir kendiliğinden oluşan kimyasal gebelik oldu sonra hiç olmadı bir catlatma bir asilama yaptım sonuç negatif ilk tüp bebek denemem ve polikistik over var bende 28 yaşındayımBenimde 4. Gün giraz gögüs ağrısı var
Bende 3 tane aldım 6 ve 7 de yaptım 1 tane kaldı onu da yarın yapcam sonraki günde test günümayy ben almadım daha test eskiden kalma artı med in bi testi var elimde ne almak lazım erken gebelik testi mi sipariş ettiniz. Kan verme gününe kadar bekleyeveğim ama yine de evden çıkmadan bi yapar giderim herhalde
benımkı teslimat subesıne kadar geldı.. bugun dagıtıma cıkar dıye beklıyordum. henuz hareket yok :) beklersın ya gozune bakarsın gelmez.Trendyol exsperss ile geliyor biraz önce baktım da teslimat tarihi kan vereceğim tarih gözüküyor oyyy birde 4 taneydibu da bana denk gelirdi zaten
Valla çok iyi maşallah benimde eşim gözümün içine baka baka sırf gıcıklık olsun bişeyleri dağıtır halıyı ayagiyla bozuyor ama yine düzelten kendisi oluyorHahahaha kızlar ben mutfakta bi şeyler yaparken çok dağınık çalışırım Eşim der ki bi yandan işin biteni hemen geri yerine koy falan diye bana akıl verir. Mesela ben Salça aldım tereyağ aldım onları kullanınca tezgahta bırakırım. O gelir bunla işin bittiyse kaldırıyorum falan der. Özellikle öncesinde bulaşığı o hallettiyse hemen dağılmasın ister. Ekstra dikkatli davranır. Benimki biraz değişik
Yok canım kan testi yapmadım ya onu yapınca atarımRahat ol bence hemşireler grubuna yazdın mı test sonucunu
bugün bir belirtin var mıbenımkı teslimat subesıne kadar geldı.. bugun dagıtıma cıkar dıye beklıyordum. henuz hareket yok :) beklersın ya gozune bakarsın gelmez.
onemsız bısey olsa kosa kosa getırırler
Hic belirtim yok. Sifir sifir sifirbugün bir belirtin var mı
Bekleyen kervanına biri daha katıldı, huzurla geçirip güzel sonuca ulaşman duasiyla2 embriyo transferim gerçekleşti çok şükür
Birazdan eve gidicem.
Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin