- 9 Aralık 2023
- 871
- 1.015
- 34
Hahahaha kızlar ben mutfakta bi şeyler yaparken çok dağınık çalışırım Eşim der ki bi yandan işin biteni hemen geri yerine koy falan diye bana akıl verir. Mesela ben Salça aldım tereyağ aldım onları kullanınca tezgahta bırakırım. O gelir bunla işin bittiyse kaldırıyorum falan der. Özellikle öncesinde bulaşığı o hallettiyse hemen dağılmasın ister. Ekstra dikkatli davranır. Benimki biraz değişikHahaha
bende dün yaptım yemeklerimi ama hazırlarken salata vs yaparken benim eşimde dağıtacak mutfağı
Dondurulmuş oldum ama doğal siklus ilerlendi ilaç kullanmadım hiç. Çatlatıcı iğne vurulmadı yaniAyni gun olmusuz transfer...dondurulmus mu senin taze mi. Catlatma ignesi oldun mu yani.
Yaptım bugün 3.gün negatif çıktıNe çıktı yaptın mı bugün
Merhaba benide ekler misiniz yaş 26 5. Gün embriyosu 1 adetDaha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 2 adet 5.gün 9 Şubat @Papatya6565 29 1 adet 5. Gün 9 Şubat @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat @tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @nuratly 22 1 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta @rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Zurich 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün 12 Şubat @denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat @perald 30 5 adet 5. Gün @sedoss34 33 2 adet 5.gün Şubat 3.hafta G gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat @emreko 33 2 adet 5. Gün Şubat 4. Hafta @yagmurumsu42 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Lovelyy35 29 3 adet 3.gün Şubat 4. Hafta @Ay42 38 2 adet 3.gün 3 Şubat @frdn 36 1 adet 16 Şubat @beyhudertler 32 1 adet 5.gün 13 Şubat
@Eftelya35352 adet 5. Gün 3 şubat N nehirgibi99 27 1 adet 5. Gün 6 Şubat @semraitmc 28 1 adet 5.gün 5 Şubat @Lilaa91 32 2 adet 5. Gün Şubat 3. Hafta @zehraamm1 28 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Derdimvarr 32 1 adet 5.gün Şubat 4.hafta @wasakkkk 30 1 adet 5.gün 11 Şubat @kareportakal 31 1 adet 5. Gün 31 Ocak @mutlubahar 23 2 adet 3.gün 4 Şubat @Sumosssssssss 1 adet 5.gün 12 Şubat
Ayy inşallah yerleşme kanamasıdırkızlaar az önce pembe bir akıntı geldi, progestan kullanırken adet olmak mümkün mü yoksa yerleşme kanaması mı? 1 Şubat transfer olmuştum. Sizce ne oluyor?
ben ilaclar kullanilirken adet olana cok denk gelmedim.. yerlesmedir insallah...test gunun ne zaman. 3.mu 5.gun embriyosu mu. 8. Gun aslinda 5 ise test yapabilirsinkızlaar az önce pembe bir akıntı geldi, progestan kullanırken adet olmak mümkün mü yoksa yerleşme kanaması mı? 1 Şubat transfer olmuştum. Sizce ne oluyor?
Dur dur daha cok erken...ben de cok testlerle oynarim. Benden de delikanlilar varmisYaptım bugün 3.gün negatif çıktı
Bekliyorum canım su içiyorum
İnşallah yerleşmedir canımkızlaar az önce pembe bir akıntı geldi, progestan kullanırken adet olmak mümkün mü yoksa yerleşme kanaması mı? 1 Şubat transfer olmuştum. Sizce ne oluyor?
Eve gidince eklerim canımLilakahve listeye beni de ekler misin? daha önce yazdım ama arada kaçmış olabilir listede yokum :) 1 Şubat tarihinde transfer oldu, 5. gün embriyosu 28 yaş. İkinci denemem benim, embriyo kalitem orta kalite. Test yapmamak istiyorum öncesinde, olumsuzu görürüm diye çok korkuyorum. 13 Şubat test tarihim, totem yaptım bekliyorum. Eğer pozitif olmazsa kalan embriyom yok süreç yeniden başlayacak sabırsızlanıyoruuuum
5. gün embriyosu ama gerçöekten testte de çıkmazsa moralim çok bozulur sonradan pozitif olacaksa da süreci kötü etkilerim diye korkuyorumben ilaclar kullanilirken adet olana cok denk gelmedim.. yerlesmedir insallah...test gunun ne zaman. 3.mu 5.gun embriyosu mu. 8. Gun aslinda 5 ise test yapabilirsin
Anladim canim. Dinlen o zaman.devam ederse dra danisirsin5. gün embriyosu ama gerçöekten testte de çıkmazsa moralim çok bozulur sonradan pozitif olacaksa da süreci kötü etkilerim diye korkuyorum
Hahshshssh Yarın sabaha yine yaparımDur dur daha cok erken...ben de cok testlerle oynarim. Benden de delikanlilar varmis
10 test varmış yap madem yazık olmasınHahshshssh Yarın sabaha yine yaparım
Evet siz de bana katılın
Normal test gününü 9 gün sonrasına veriyorlar zaten3 de bayağı erken olmuş bence 8 9 ideal gibi ama
Etkisi olsa gitgide koyulaşmazdı canım herhalde güzel gidiyor her şeyBen de 27 sinde çatlatma olmuşum baktım şimdi, onun etkisi var mıdır acaba
6 7 8 test yapcan 9da kan testi vercen aslında bu şekilde daha normal. Ama ben hani pozitife dönerse hangi gün dönmüş olacak onu da merak ediyorumNormal test gününü 9 gün sonrasına veriyorlar zaten5. Gün embriyosuysa tabi