- 23 Ekim 2020
- 245
- 163
- 34
ben de 6. gunu bılmıyorum. bılmedıgım seyler de varmış :)
testlerım geldi bu arada.
6 gunu bende geçen gün ogrendim Benim testler de yarın gelir diye umuyorum ama bakalım, yarın yaparsın sen şimdiben de 6. gunu bılmıyorum. bılmedıgım seyler de varmış :)
testlerım geldi bu arada.
Canım senin testinin çift çizgi olmasına çok sevindim darısı bizlerin başına inşallahGeçmiş olsun canım pozitif sonucunu da yazmayı nasip etsin rabbim
Bana surec zor gelmedi yani opu biraz narkoz falan olduğu için germisti ama ben daha sancılı bi surec sanıyordum bence en zoru olmazsa tekrar tekrar yapmak ve maddi olarak bunu karşılama boyutu 1 kere oldu bitti olsa misssÇok zor ya yani çok uğraşmadım açıkçası ama ilk deneme bile çok ağır geldi bana rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin inşallah
fitil zaten değişik şekilde çıktığı için ben akıntıyı anlayamıyorumCanım senin testinin çift çizgi olmasına çok sevindim darısı bizlerin başına inşallahbu süreçte neler yaptın nelere dikkat ettin merak ediyorum bende inşallah pazartesi test yapıcam 8. Günümde hemde o gün 5. Yıl dönümümüz inşallah güzel bir haber almak nasip olur birde kızlar benim hiç akıntım yok transferden beri normal mi normalde normal düzeyde akıntısı olan bir insanım ama 1 haftadır hiç akıntım olmuyor ve başka herhangi bir belirtimde yok pazartesi yapıcağım testin sonucunu merakla bekliyorum
yarın yapmayı dusunmuyorum buyuk konusmımde6 gunu bende geçen gün ogrendim Benim testler de yarın gelir diye umuyorum ama bakalım, yarın yaparsın sen şimdi
Bende sanırım öyleyim sürekli fitil artıklarını görüyoruzfitil zaten değişik şekilde çıktığı için ben akıntıyı anlayamıyorum
Hahah aynı benn ulan o fitilin ne saçma bi formu plastik gibi iç çamaşır i ayrı batırıyor , wc den kalkiyoorum ayri parcalari kalmis testi bile yapacağım idrarda içinde onlardan dolufitil zaten değişik şekilde çıktığı için ben akıntıyı anlayamıyorum
Gelirse yaparım yarın 7 inci günüm ama hiç hamile hissi yok yaa gayet normalim yani bi leke bi sizi ne bileyimyarın yapmayı dusunmuyorum buyuk konusmımdeama sen yap. kac gun var aramızda
Ben fitil kullanmıyorum ama progrstan dex ve oksapar verdi birde günde 3 defa duphaston içiyorum. Vitamin olarak redostim verdi, 2 defa redostim içiyorum. Bazılarına serum takılıyormuş ama bana hiç takmadılar. Acıbadem de yaptıyorum benfitil zaten değişik şekilde çıktığı için ben akıntıyı anlayamıyorum
ben hıcbır hamılelıkte leke yasamadım. 7. gün ne umutlu ne umutsuz. cıkabılır ama cıkmazsa umut devam :)Gelirse yaparım yarın 7 inci günüm ama hiç hamile hissi yok yaa gayet normalim yani bi leke bi sizi ne bileyim
Nasip yaa tevekkül etmek lazim olursa da olmazsa da napalimben hıcbır hamılelıkte leke yasamadım. 7. gün ne umutlu ne umutsuz. cıkabılır ama cıkmazsa umut devam :)
Ben de öyle diyordum ama geçiyor valla 6 inci günüm geri sayım resmen10 gün sonra teste çağırdı. Nasıl geçecek 10 gün
serum nedir . gebelik desteklemek için mi. gebelik aşısı bize de önerdiler. biz istemedik. iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum.Ben fitil kullanmıyorum ama progrstan dex ve oksapar verdi birde günde 3 defa duphaston içiyorum. Vitamin olarak redostim verdi, 2 defa redostim içiyorum. Bazılarına serum takılıyormuş ama bana hiç takmadılar. Acıbadem de yaptıyorum ben
Rabbim kucağına nasipAmin inşallah canım, darısı emek veren herkese
Amin canım benim rabbim olumlu sonuçlar göstersin hepimize2 embriyo transferim gerçekleşti çok şükür
Birazdan eve gidicem.
Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Ay aman geçsin hemenBen de öyle diyordum ama geçiyor valla 6 inci günüm geri sayım resmen
Amin canımRabbim kucağına nasip
Amin canım benim rabbim olumlu sonuçlar göstersin hepimize
Hiçbilmiyorum nasıl biley olduğunu bende burda okudum. Beyaz serum falan yazmışlarserum nedir . gebelik desteklemek için mi. gebelik aşısı bize de önerdiler. biz istemedik. iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum.
ınanmıyorum onlara.
Zaten birsürü para verıyoruz. eger arttırıcı etkısı varsa neden tedavıye dahıl edılmıyor.
etkısı yoksa neden pazarlıyolar