Geçmiş olsun canım pozitif sonucunu da yazmayı nasip etsin rabbim2 embriyo transferim gerçekleşti çok şükür
Birazdan eve gidicem.
Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım pozitif sonucunu da yazmayı nasip etsin rabbim2 embriyo transferim gerçekleşti çok şükür
Birazdan eve gidicem.
Güzel sonuçlar görelim inşallah. Hayırlı olsun canım.2 embriyo transferim gerçekleşti çok şükür
Birazdan eve gidicem.
Ya hahshs her evde bir dağınık oluyo sizin evde eşin bu görevi üstlenmişValla çok iyi maşallah benimde eşim gözümün içine baka baka sırf gıcıklık olsun bişeyleri dağıtır halıyı ayagiyla bozuyor ama yine düzelten kendisi oluyor
Benimde pazartesi günü oldu embriyo transferim bugun 4. Gün. İlk günler kasık ve bel ağrum oldu ama şimdi sarece hafif belim ağrıyor. İnşaşşah tutmuşturBekleyen kervanına biri daha katıldı, huzurla geçirip güzel sonuca ulaşman duasiyla
Benim de daha önceki gebeliklerim de belirtim olmadı. Beta 200 üzerine çıkınca başladı her şey Belirtim benim de yok aslında. opudan beri kasıklarımda hafif ağrım var o da hala devam ediyor ama transferden hemen sonra kalbimin ritmi değişmişti şuan hala öyle o biraz rahatsoz ediyor beni sanki boğazımda kalbim atıyor gibi.Hic belirtim yok. Sifir sifir sifir ama ben 4 hamilelik yasadim (2 dusuk 1 kimyasal 1 kizim var) hic belirtim olmadi. Adet belirtimde olmaz.. sivilcem cikar bi.. goguslerimde dolgunluk var ama ilaclardan opudan beri var .
Sen nasilsin
Aynı yaş 28 ilk deneme 5 yıllık evliyim bendede po varSürecimiz aynı inşallah hep beraber pozitif sonuç alırız ya sen kaç senelik evlisin ve kaçınci denemen. Ben 9 senelik evliyim bir kendiliğinden oluşan kimyasal gebelik oldu sonra hiç olmadı bir catlatma bir asilama yaptım sonuç negatif ilk tüp bebek denemem ve polikistik over var bende 28 yaşındayım
6 da mı varmış kalite olarak ya ben 5 den başlıyor sanıyordumBenimde 5 şubatta oldu embriyo transferim. 6 ab kalite, bu 3. Transferim. İnşaşşah pozitifi görürüm. Bugun 4. Gün erken test yaptım ama daha çılmaz 4. Gün diye üzmedim kendimi
Buna da şükür en azından transfer yapılmış. Bunlara takılıp bu güzel günleri boşuna geçirmeyelim. Benim de benzer durumum var. 6 embriyodan sadece 2 tanesi 5. güne geldi. Doktor tek transfer yaptı diğerini de dondurdu bu yüzden. Her şeyin hayırlısı diyelimMerhaba evet dün oldum
Ben iyiyim ama biraz can sıkıcı oldu olaylar
4 embriyom vardı 2si koyulup ikisi kalacaktı
Dün çözülme aşamasında biri iyi cıkmamıs , 2 tane koyulacagı icin digerleri de cözülmüs bakmak icin. Sukur cözülenlerden biri daha iyi cıktı transfer gerceklesti
Diger kalan tek embriyo 3. Gundu, bugun takip edip durumunu ileteceklerdi ama malesef gelisimini durdurmus
Bir anda 2 embriyom birden gitti
Benim embriyom da 6aa kalitesindeydi. Evet 6’ya kadar çıkabiliyor6 da mı varmış kalite olarak ya ben 5 den başlıyor sanıyordum
Maşallah sağlıkla yerleşsinler inşallah2 embriyo transferim gerçekleşti çok şükür
Birazdan eve gidicem.
Sizin nezaman oldu transferinizBenim embriyom da 6aa kalitesindeydi. Evet 6’ya kadar çıkabiliyor
Çok zor ya yani çok uğraşmadım açıkçası ama ilk deneme bile çok ağır geldi bana rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin inşallahAynı yaş 28 ilk deneme 5 yıllık evliyim bendede po var
Ayyy valla bazan çığlık atiyorum artık düzensizliği hiç sevmiyorum özellikle temizledigim yerde bişey yapıyorsa başında bekliyorumYa hahshs her evde bir dağınık oluyo sizin evde eşin bu görevi üstlenmiş
evet 4. gün ben 1 kez gormustum ama ıkızdı.. genelde 5 ve 6 da yenı yenı baslıyor. hayırlısı olsun hakkımızdaBenimde 5 şubatta oldu embriyo transferim. 6 ab kalite, bu 3. Transferim. İnşaşşah pozitifi görürüm. Bugun 4. Gün erken test yaptım ama daha çılmaz 4. Gün diye üzmedim kendimi
ben de 6. gunu bılmıyorum. bılmedıgım seyler de varmış :)6 da mı varmış kalite olarak ya ben 5 den başlıyor sanıyordum
Yarın sabah tekrar yaparım bakalım inşallah görürüm çift çizgiyi sizin nasıl geldi sonucunuz, pozitif olsrak düşündümben de 6. gunu bılmıyorum. bılmedıgım seyler de varmış :)
testlerım geldi bu arada.
ınsallah. bizde guzel ornekler gorup umutlanıyoruz. ben 6 subatta transfer oldum. henüz 3. günüm . belirtim yok. test yapıcamda. catlatma ıgnesı etkısı uzun suruyor ben de dıye. ne kadar gec yapsam o kadar ıyıYarın sabah tekrar yaparım bakalım inşallah görürüm çift çizgiyi sizin nasıl geldi sonucunuz, pozitif olsrak düşündüm
Ben dün transfer oldum canımSizin nezaman oldu transferiniz