günaydın kızlar aşırı koku hassasiyetim var her zamanki parfüm oda kokusu bana o kadar ağır geliyor ki
ay cok güzel bir şey. utanmasam sevinecegimBebişin ben burdayım diyor annesi
evet ya. yumurta yemeyi özledimanlıyor ve uzuluyorum.
her şey kokuyor sanki.
Bende deli gibi uyuyorum kızlaranlıyor ve uzuluyorum.
her şey kokuyor sanki.
Mide bulantısı berbat ağzımın tadı yok resmen herşey kokuyor sigara iciyordum 10 gündür içmiyorum ondan bile midem bulanıyor. Mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar çok şanslıBende deli gibi uyuyorum kızlarara ara midem bulanıyor çok değil
Bende hatta hicbisey yiyemiyorumevet ya. yumurta yemeyi özledimyiyemiyorum
Hergün yarım avokado yiyordum onu da midem almıyorevet ya. yumurta yemeyi özledimyiyemiyorum
Masallah ya bu hali bile cok sevimli gelmiyo muBugün bende kontrole gittim kızlar mide bulantım vardı ama çok kısa sürdü geçti o yüzden korkuyordum bir aksilik mi var diye ama çok şükür ki her şey yolundaymış8+4 tü ama ultrasonda 8+5 çıktı
sana yazıyordum ben de aynı anda paylastık :)Bugün bende kontrole gittim kızlar mide bulantım vardı ama çok kısa sürdü geçti o yüzden korkuyordum bir aksilik mi var diye ama çok şükür ki her şey yolundaymış8+4 tü ama ultrasonda 8+5 çıktı
Hadi gözün aydın :)gittim canım az once geldım. ıs basına koyuldum :)
kocaman olmuşuz. ikiz yok bir bebiş
cok sukur canım yolunda hersey 8+3 dedı . normalde 8+0Hadi gözün aydın :)
Kac günlükmüssün bugun? Hersey yolunda dimi
Sana her sordugumda bizim gün farkımız artıyocok sukur canım yolunda hersey 8+3 dedı . normalde 8+0
kan uyusmazlıgı var onun ıcın test yaptı.
bırdaha bayramdan sonraya randevu
6 subat benım transferSana her sordugumda bizim gün farkımız artıyobenim 7+2 gozukuyo bugun
iyi olmanıza sevindim
Maşallah fasülyecikler belli ediyor artık kendinigittim canım az once geldım. ıs basına koyuldum :)
kocaman olmuşuz. ikiz yok bir bebiş
Kesinlikle gelmez miMasallah ya bu hali bile cok sevimli gelmiyo mukucuk canlılar
Ay evet peşpeşe paylaşmışızsana yazıyordum ben de aynı anda paylastık :)
masallah buyuduler valla . bende 8+0 8+3 cıktı ama o olcume göre -+3 oynuyor her kontrolde. cok takılmamak lazım.
gelısmıs olması guzel, gozumuz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?