- 23 Ekim 2022
- 562
- 392
- 33
- 30
Transferiniz ne zaman olmuştu acabaKızlar selamm 5+6 dayım dün kesemiz göründü çok şükür, kalp atışları içinde haftaya çağırdı. Dünden beri bulantım başladı acaba normal mi yoksa erken mi başladı, kendimi hiç iyi hissetmiyorum cidden hep yatasım var
MaşaAllahh ne kadar bellı olmuş eli kolu bacağıBugün bende kontrole gittim kızlar mide bulantım vardı ama çok kısa sürdü geçti o yüzden korkuyordum bir aksilik mi var diye ama çok şükür ki her şey yolundaymış8+4 tü ama ultrasonda 8+5 çıktı
Çok teşekkür ederimMaşaAllahh ne kadar bellı olmuş eli kolu bacağı
ayyy cok güzel gorunuyor yaaaaBugün bende kontrole gittim kızlar mide bulantım vardı ama çok kısa sürdü geçti o yüzden korkuyordum bir aksilik mi var diye ama çok şükür ki her şey yolundaymış8+4 tü ama ultrasonda 8+5 çıktı
ayyy maşallah cok cok tatlı görünüyorgittim canım az once geldım. ıs basına koyuldum :)
kocaman olmuşuz. ikiz yok bir bebiş
evet canım ben de sevındım valla. korkuyordum bılıyorsunuz.ayyy maşallah cok cok tatlı görünüyortek olmasına sevindim szin için hayırlısı olsun
Bende işe geliyorum biraz yoğun ondan mıdır bilmem bi mide bulantısı orda yaşadım ama bugün aşırı uyku ve baş ağrım varMide bulantısı berbat ağzımın tadı yok resmen herşey kokuyor sigara iciyordum 10 gündür içmiyorum ondan bile midem bulanıyor. Mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar çok şanslı
Amin inşallah canımmm , sizin de böyle minnoşlarınızın fotolarını bekliyoruzayyy cok güzel gorunuyor yaaaamaşallah darısı bize inşallah
Nerden baktın canım ben hiç bakmadımkızlar cınsıyet tahmınlerıne bakıyor musunuz. ben hepsını yaptım galıba
Uyku hali bende de var home ofis çalışıyoruz kuzenlere gittim onlar çalışırken ben uyumuşumBende işe geliyorum biraz yoğun ondan mıdır bilmem bi mide bulantısı orda yaşadım ama bugün aşırı uyku ve baş ağrım var
Ne çıkıyone bilim önüme ne çıkarsa ıste. cın japon rus
Hep kiz cikiyor...neyi yaparsam yapim..bakalim ters kose mi olcakNe çıkıyo
Benim ikisinde erkek birinde yüksek oranda kız çıkıyor ikiz olacak ya biri kız biri erkek sanırımHep kiz cikiyor...neyi yaparsam yapim..bakalim ters kose mi olcak
Zaten kizim var nolursa olsun da. Oylesine yapiyorum..yoksa bi onemi yok.
Bende aynıyım. Eşimin kokusundan bile rahatsız oluyorum umarım geçergünaydın kızlar aşırı koku hassasiyetim var her zamanki parfüm oda kokusu bana o kadar ağır geliyor ki
22 şubatta olmuştu canımTransferiniz ne zaman olmuştu acaba
Kızlar bendede aynısı var eşim sürekli sarımsak kokuyormuş gibi iki gündürrBende aynıyım. Eşimin kokusundan bile rahatsız oluyorum umarım geçer
6. Haftamdayım pazartesi kalp atışı için gidicezKızlar bendede aynısı var eşim sürekli sarımsak kokuyormuş gibi iki gündürrkaç haftalıksınızz siz inşallah geçer yaa çok kötüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?