- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
anlıyor ve uzuluyorum.günaydın kızlar aşırı koku hassasiyetim var her zamanki parfüm oda kokusu bana o kadar ağır geliyor ki
her şey kokuyor sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlıyor ve uzuluyorum.günaydın kızlar aşırı koku hassasiyetim var her zamanki parfüm oda kokusu bana o kadar ağır geliyor ki
ay cok güzel bir şey. utanmasam sevinecegimbugun biraz kasık agrım var kaç gündür yoruluyorum korktumBebişin ben burdayım diyor annesi
evet ya. yumurta yemeyi özledimyiyemiyorumanlıyor ve uzuluyorum.
her şey kokuyor sanki.
Bende deli gibi uyuyorum kızlar ara ara midem bulanıyor çok değilanlıyor ve uzuluyorum.
her şey kokuyor sanki.
Mide bulantısı berbat ağzımın tadı yok resmen herşey kokuyor sigara iciyordum 10 gündür içmiyorum ondan bile midem bulanıyor. Mide bulantısı yaşamayan arkadaşlar çok şanslıBende deli gibi uyuyorum kızlar ara ara midem bulanıyor çok değil
Bende hatta hicbisey yiyemiyorumevet ya. yumurta yemeyi özledimyiyemiyorum
Hergün yarım avokado yiyordum onu da midem almıyorevet ya. yumurta yemeyi özledimyiyemiyorum
Masallah ya bu hali bile cok sevimli gelmiyo mu kucuk canlılarBugün bende kontrole gittim kızlar mide bulantım vardı ama çok kısa sürdü geçti o yüzden korkuyordum bir aksilik mi var diye ama çok şükür ki her şey yolundaymış 8+4 tü ama ultrasonda 8+5 çıktı
sana yazıyordum ben de aynı anda paylastık :)Bugün bende kontrole gittim kızlar mide bulantım vardı ama çok kısa sürdü geçti o yüzden korkuyordum bir aksilik mi var diye ama çok şükür ki her şey yolundaymış 8+4 tü ama ultrasonda 8+5 çıktı
Hadi gözün aydın :)gittim canım az once geldım. ıs basına koyuldum :)
kocaman olmuşuz. ikiz yok bir bebiş
cok sukur canım yolunda hersey 8+3 dedı . normalde 8+0Hadi gözün aydın :)
Kac günlükmüssün bugun? Hersey yolunda dimi
Sana her sordugumda bizim gün farkımız artıyo benim 7+2 gozukuyo buguncok sukur canım yolunda hersey 8+3 dedı . normalde 8+0
kan uyusmazlıgı var onun ıcın test yaptı.
bırdaha bayramdan sonraya randevu
6 subat benım transferSana her sordugumda bizim gün farkımız artıyo benim 7+2 gozukuyo bugun
iyi olmanıza sevindim
Maşallah fasülyecikler belli ediyor artık kendini sağlıkla devam eder inşallah canımgittim canım az once geldım. ıs basına koyuldum :)
kocaman olmuşuz. ikiz yok bir bebiş
Kesinlikle gelmez mi artık her kontrolde biraz daha büyüdüklerini görcezMasallah ya bu hali bile cok sevimli gelmiyo mu kucuk canlılar
Ay evet peşpeşe paylaşmışız amin canımmsana yazıyordum ben de aynı anda paylastık :)
masallah buyuduler valla . bende 8+0 8+3 cıktı ama o olcume göre -+3 oynuyor her kontrolde. cok takılmamak lazım.
gelısmıs olması guzel, gozumuz aydın