Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözlerin aydın olsun biz doktordan önce bildik tek olduğunugittim canım az once geldım. ıs basına koyuldum :)
kocaman olmuşuz. ikiz yok bir bebiş
Nerden bakılıyo yaa bende merak ediyorumkızlar cınsıyet tahmınlerıne bakıyor musunuz. ben hepsını yaptım galıba
Ben de 28inde transfer oldum 5 haftalık o zaman benim de22 şubatta olmuştu canım
pazartesi gittiginde tam kaç hafta kaç günlük oluyor6. Haftamdayım pazartesi kalp atışı için gidicez
Kaçıncı haftadaydınız kese gördüğünüzdeKızlar göbekten baktı çok şükür keseyi gördük yolk sac olusmus gayet düzenli gorunuyor kese dedi 16mm kese. Kalp atışı için 2 hafta sonra cagirdi
Ben de cok üşüyorum. Yatıyorum üstümü örtüyorum yanıyorum. Ayaktaysam hep üşüyorum.Kızlar bir de ben çok üşüyorum hala ellerim ayaklarım buz gibi. Sizler nasılsınız
Ben de 26 şubatta transfer oldum. Yarın kontrole çağırdı Dr heyecanla yarını bekliyorum. Ben normal hayatıma döndüm ama belirtilerim cok erken başladı. Mide bulantım cok iki gündür. Üşüyorum. Hep yorgunum. Kasıkta bazı zamanlar keskin agrılarım oluyor. Bakalım yarın Dr neler söyleyecek. Saglıkla geçirelim bu süreçleri hepimizKızlar ben 28 şubatta transfer oldum bugün transferin 15. Günü doktor haftaya perşembe günü çağırdı. Şuan bebek kaç haftalık oluyor nasıl hesaplanıyor. Birde normal hayatınıza döndünüz mü oturup kalkarken filan kıyafetlerimi giyerken ben çok tedirgin oluyorum
Pazartesi 6 hafta bitiyor sanırım. 11 mart pazartesi kese görmek için gittiğimde 5 haftalık olduğumu söyledi.pazartesi gittiginde tam kaç hafta kaç günlük oluyor
Benim 14. Gün son testimi yaptım 2336 çıktı beta 10 gün sonraya randevu al dedi ama ben haftaya perşembeye bulabildim randevu o zamana aldım ancak ben de belirtiler azaldı ya eskiden daha çok vardı şuan sadece göğüste şişlik hassasiyet var. Kasık ağrısı artık yok. Halsizlik uyku var ben de ama o progesteron yan etkisi o yüzden eskidende vardı. Benim içim içime yiyor kasık ağrısı bel ağrısı kesildi diye perşembeye kadar nasıl beklicem bilmiyorum kan testi de daha istemedi doktor değer yüksek olunca bu arada otururken alışkanlıktan Bi kaç kere önce Bi ayağımın üzerine oturup sonra uzanıyorum yarım bağdaş gibi o zarar vermiş midir o yüzden mi ağrılar kesildi taktım kafaya bayaBen de 26 şubatta transfer oldum. Yarın kontrole çağırdı Dr heyecanla yarını bekliyorum. Ben normal hayatıma döndüm ama belirtilerim cok erken başladı. Mide bulantım cok iki gündür. Üşüyorum. Hep yorgunum. Kasıkta bazı zamanlar keskin agrılarım oluyor. Bakalım yarın Dr neler söyleyecek. Saglıkla geçirelim bu süreçleri hepimiz
Ay olmasin bulanti..ama benimde o zaman yoktu 6+3 gibi basladi..Gözlerin aydın olsun biz doktordan önce bildik tek olduğunu
Nerden bakılıyo yaa bende merak ediyorum
Bende miğde bulantısı falan hiç yok yaa mükemmel yiyorum azcık olsa da kilo versem bari
Bende kalp atışını duydum bugün çok şükür 6+1 deyim
Ben sürekli yiyorum canımKızlar roka ,tere gibi şeyler yememizde sakınca var mı? Ben yedim de
hadi hayırlısı olsun canım inşallah duyarsınız6. Haftamdayım pazartesi kalp atışı için gidicez
Canım oturmanla kalkmanla hiç ilgisi yok. Ağır kaldırma yeter.Benim 14. Gün son testimi yaptım 2336 çıktı beta 10 gün sonraya randevu al dedi ama ben haftaya perşembeye bulabildim randevu o zamana aldım ancak ben de belirtiler azaldı ya eskiden daha çok vardı şuan sadece göğüste şişlik hassasiyet var. Kasık ağrısı artık yok. Halsizlik uyku var ben de ama o progesteron yan etkisi o yüzden eskidende vardı. Benim içim içime yiyor kasık ağrısı bel ağrısı kesildi diye perşembeye kadar nasıl beklicem bilmiyorum kan testi de daha istemedi doktor değer yüksek olunca bu arada otururken alışkanlıktan Bi kaç kere önce Bi ayağımın üzerine oturup sonra uzanıyorum yarım bağdaş gibi o zarar vermiş midir o yüzden mi ağrılar kesildi taktım kafaya baya
O kadar takıntılı olmanın beneğe zararlı olduğunu düşünüyorum ben. Stres oluyorsun çünkü. Ben hiç oturmama kalmama sınırlama getirmedim transferin ertesi günü bile hareketliydi Dr hareket et dediBenim 14. Gün son testimi yaptım 2336 çıktı beta 10 gün sonraya randevu al dedi ama ben haftaya perşembeye bulabildim randevu o zamana aldım ancak ben de belirtiler azaldı ya eskiden daha çok vardı şuan sadece göğüste şişlik hassasiyet var. Kasık ağrısı artık yok. Halsizlik uyku var ben de ama o progesteron yan etkisi o yüzden eskidende vardı. Benim içim içime yiyor kasık ağrısı bel ağrısı kesildi diye perşembeye kadar nasıl beklicem bilmiyorum kan testi de daha istemedi doktor değer yüksek olunca bu arada otururken alışkanlıktan Bi kaç kere önce Bi ayağımın üzerine oturup sonra uzanıyorum yarım bağdaş gibi o zarar vermiş midir o yüzden mi ağrılar kesildi taktım kafaya baya
Ağır kaldırmıyorm öyle dikkat ediyorum kasık ve bel ağrısı kesilince korku aldı beni bu 2. Denemem ilki negatifti o yüzden takıntılı haller alıyor beniCanım oturmanla kalkmanla hiç ilgisi yok. Ağır kaldırma yeter.
Ben de hiç yatmadım ama bağdaş gibi oturma zararlı olur mu acaba diye kafama takıldı. Evet öyle bebeğe daha zararlı stres ama elimde değil malesefO kadar takıntılı olmanın beneğe zararlı olduğunu düşünüyorum ben. Stres oluyorsun çünkü. Ben hiç oturmama kalmama sınırlama getirmedim transferin ertesi günü bile hareketliydi Dr hareket et dedi
Ben hep ayaklarımı bagdas kurarak otururum kendimizi zorlayacak hareketler zararlı onun haricinde hareketli olmakta fayda var tabikiBen de hiç yatmadım ama bağdaş gibi oturma zararlı olur mu acaba diye kafama takıldı. Evet öyle bebeğe daha zararlı stres ama elimde değil malesef
O zaman Bi zararı yok bebeğe çok şükür yorumlar içimi rahatlattıBen hep ayaklarımı bagdas kurarak otururum kendimizi zorlayacak hareketler zararlı onun haricinde hareketli olmakta fayda var tabiki
Böyle dusunup stres olmamanı öneririm