Artış güzel canım. Bu korkuların çok normal pozitifi görünce bile oh diyemiyoruzKızlar hepinize merhaba 2 şubatta transferim yapıldı 2 adet 4.gün embriyosu
10 şubatta kan verdim 160
12 şubatta 340 çıktı
Ama belirti falan yok diye mi niye bilmiyorum içimde hep bi korku ilk denemede olmamıştı uzun zamandır olmama durumuna alıştığım için olunca hala şoktayım çok garip geliyor korku doluyum kese olacak mı bebek olacak mı vs normal mi sizce bu duygular uzun zamandır elde edemediğimiz için böyle düşünmemiz normal mi
Bilmiyorum canım başım da ağrıyorMerhaba ben 3 defa transfer oldum ama hiç başıma gelmedi. Kendini çokmu kastın acana şimdi rahatlayınca öyle oldun
Stresten olabilir , ilk transferde benim migrenim tutmuştuBilmiyorum canım başım da ağrıyor
2Hayırlısı olsunnnekadar güzell sağlıkla büyüsün , sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaçıncı denemenizdi bu
Sizin yumurta toplamanız yeni yıldan sonra oldu , nekadar ücret ödediniz . Merak ettim şimdi tekrar başlayacağımız için aklıma takıldıİnşallahcanım. Hepimiz için en hayırlısı en kolayından olsun inşallah
Canım öncelikle hayırlı olsun rabbim gönlümüze ferahlık koysun pozitif çıkınca da stres bitmiyormuş gerçekten ultrason için uzun süre vermişler baya demekki aynı gün kalp atışı ve keseye bakacaklar beni haftaya Salı çağırdılar önce keseye bakılacak diğer hafta kalp atışıCanım bende 2 şubatta transfer oldum 1 adet 5. gün embriyosu
11 şubatta 81.5
13 şubatta 206.7
Yaşadıklarının birebir aynısını yaşıyorum. Hastaneden de dönüş yaptılar artışınız çok iyi bir daha test yapmana gerek yok 2 mart ultrason randevusu verdiler. Korku doluyum bende çok uzun bir tarih nasıl bekleyeceğim bilmiyorumsana tarih verdiler mi
Transfer günü akşamı benim de başım ağrıdı 2 gün sürmüştüBilmiyorum canım başım da ağrıyor
Her yanım dökülüyorTransfer günü akşamı benim de başım ağrıdı 2 gün sürmüştü
Amin canımCanım öncelikle hayırlı olsun rabbim gönlümüze ferahlık koysun pozitif çıkınca da stres bitmiyormuş gerçekten ultrason için uzun süre vermişler baya demekki aynı gün kalp atışı ve keseye bakacaklar beni haftaya Salı çağırdılar önce keseye bakılacak diğer hafta kalp atışı
Benim de 21 ŞubatKan tahlili günüm 21 şubat. Başka aynı tarihte tahlil yaptıracak olan var mı?
Bir de transferin 4. Gününde hormon testi yapıldı. Zaten her gün progestan iğne kullandığım halde bir de 5 günde 1 yapılacak proluton depot eklendi. Başka bu iğneyi kullanan var mı?
İnşallah güzel haberler alırızBenim de 21 Şubat
Medical park ali ihsan beye gidiyorum. 19 subat test tarihimHangi doktora gıdıyorsun cnm kan verıcekmisin
MasallahGünaydın kızlar, ben sabah test yaptım 8.gün
ben heycandan günleride karıştırdım 7.günümMasallahayni gun olmusuz transfer.
Gozun aydin