- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
Hangi hastanede oldunuzever canım alınıyor ben ikinci transferimi olacağım dondurulmuş 30 bin
Benim ilki olmadı ikinciyi olacağım inşallah benim hastanem bu kadar istemez istenirse mecbur vercez tabi de aşırı fazla ya şok oldum. Onlara kavuşmak için her şey mübah değer diyip devam ediyoruz Allah ım emeğimizi boşa çıkarmasın inşallahevet her şeye hesap etmedigin bir yerden para istiyorlar. oyle az miktarlarda degil pat diye 30 bin 20 bin.. her türlü verecegiz o parayı bi yola cıkmışız bir kez ama olmazsa o zor işte
Sen de uğur hocadaydin diye hatırlıyorum. Merak ettim transfer ücreti ne kadar alacaklar öğrenince söyler misin?Evet ben de okuyunca şok oldum
Benimde 5. gün 4ab transfer edildi canım pozitifi gördüm darısı sana olsun5 Şubat'ta 5. Gün dondurulmuş 1 adet 4ab embriyo transferi oldu. 15 Şubat perşembe test günü.
9 ay önce olumsuz bir taze transferim oldu. Klinik değiştirdik. Histereskopi yapıldı, polip alındı. Laparaskopi yapıldı sol tüp alındı.
Şu an kullandığım ilaçlar.
Prolutex iğne günde 2 defa
Clexon iğne günde 1 defa
Estrofem hap sabah 2, akşam 2
Duphastone hap sabah 1, akşam 1
Evet uğur beydeyim yarın arıcam yazarım burayaSen de uğur hocadaydin diye hatırlıyorum. Merak ettim transfer ücreti ne kadar alacaklar öğrenince söyler misin?
gaziantep novafertil maalesef bu şekilde fiyatlar bir de embriyo çözdürme ücreti fln yazmışlar oyle bir şey de ek olarak isterlerse bilmiyorumHangi hastanede oldunuz
Ben kullanıyorum canım oksapar sabahları yapıyorumNeden 22.00 den sonra etkili peki neyle alakalıymış onu söyledi mi? Uyku saatiyle mi alakalı yemek saatiyle mi alakalı
İnan bizde aynı duyguları yasıyoruz asıl haksızlığın onu kardeş sevgisinden mahrum bırakmak olduğunu düşünüyoruz ama cnku aile çok başkaYaa ben seviniyorum. Ama bir yandan da kizim icin uzuluyorum. Aslinda ona kardes icin daha cok istedik..cunku bize aslina bakarsan o yetiyor. Normal mi bu duygumona karsi cok duygusalim. Annemle esimin 2.cocuk icin destegi coktu. 2 senedir dogal deniyorduk. Olmayinca yine tekrar tup bebek surecine girmem diyordum..cok yoruldum ilkinde o da etkili. Kayiplar vs.
Bilmiyorum yani sanki ona ihanet ettim gibi. Anormal miyim... bu bebege de haksizlik etmis oluyorum..tabi ki istiyorum..anlatabildim umarim ya degisik duygular.
Hangi doktora gıdıyorsun cnm kan verıcekmisinMasallah canim. Kacinci gunun
Valla duphaston, estrofem, progestan dex, oksapar okadarYeni protokollerde kendisi ne kullanıyormuş
Amin inşallahİnşallahcanım. Hepimiz için en hayırlısı en kolayından olsun inşallah
Şimdi düşününce mantıklı geldi gerçekten, biz sabahları yapıyoruz dex ve oksapar ıMantiksiz da olabilir ama soyle bir sey aklima geldi okurken..gun icinde hareket halinde oldugumuz icin kan akisi daha cok olur. Gece uyurken daha etkilidir 10 dan sonra hareket azaldigi icin
Resmen yorumladim
Hayırlısı olsunnKızlar hepinize merhaba 2 şubatta transferim yapıldı 2 adet 4.gün embriyosu
10 şubatta kan verdim 160
12 şubatta 340 çıktı
Ama belirti falan yok diye mi niye bilmiyorum içimde hep bi korku ilk denemede olmamıştı uzun zamandır olmama durumuna alıştığım için olunca hala şoktayım çok garip geliyor korku doluyum kese olacak mı bebek olacak mı vs normal mi sizce bu duygular uzun zamandır elde edemediğimiz için böyle düşünmemiz normal mi
Kızlar kimse yaşamadı mı böyle bişeyTransfer olan arkadaşlarım bugün transfer oldum ve etlerim acıyo sızlıyor böyle bişey yaşayan oldu mu
Canım bende 2 şubatta transfer oldum 1 adet 5. gün embriyosuKızlar hepinize merhaba 2 şubatta transferim yapıldı 2 adet 4.gün embriyosu
10 şubatta kan verdim 160
12 şubatta 340 çıktı
Ama belirti falan yok diye mi niye bilmiyorum içimde hep bi korku ilk denemede olmamıştı uzun zamandır olmama durumuna alıştığım için olunca hala şoktayım çok garip geliyor korku doluyum kese olacak mı bebek olacak mı vs normal mi sizce bu duygular uzun zamandır elde edemediğimiz için böyle düşünmemiz normal mi
Bu doktorların hepsi bizi sonunda delirtecekValla duphaston, estrofem, progestan dex, oksapar okadar
Merhaba ben 3 defa transfer oldum ama hiç başıma gelmedi. Kendini çokmu kastın acana şimdi rahatlayınca öyle oldunKızlar kimse yaşamadı mı böyle bişey
EvettBu doktorların hepsi bizi sonunda delirtecek