7.güne göre baya belirgin çıkmış.maşallah devamı gelsin inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsunben heycandan günleride karıştırdım 7.günüm
7 şubat transferdi
çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7.güne göre baya belirgin çıkmış.maşallah devamı gelsin inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsunben heycandan günleride karıştırdım 7.günüm
7 şubat transferdi
Gayet iyi canim. Haber verme meselesi ozel durum bizde ben karar veririm o nedenle birlikte ogreniyoruzKızlar dediğim gibi yaptım dün sekizinci günüydü bugün 9.gün bu hassas teste çabucak çıktı galiba bu sefer oldu.beta çıkar demi cumartesi 12.gün.bir kimyasal denemem olmuştu o yüzden korkuyorum kocamın haberi olmadan sizlerle paylaşıyorum.bugün 14 Şubat söylesem mi kızıyor çünkü gününden önce test yapmama
Ben daha transfer olmadım ama ilaçlara başladım başlayalı vucudum hassas hele ki akşamları koltuk altım göğüs yanları göğsüm böyle gerdan mı deniyor göğüs kafesim mi desem baskı hissediyorum nefes almakta güçlük çekiyorum inanılmaz değişik ağrım oluyor ağrı kesici hiç kullanmadım süreci etkiler diye bugün kontrölüm var doktoruma danışıcamKızlar kimse yaşamadı mı böyle bişey
Bu yazıyı okumamla ağlamam peki benim de 21 şubattı bakalım bugün kontrolüm var belki erkene alırTransfer tarihim 20 Şubat saat 12.00 kesinleşti kızlar. Öğrendiğimden beri içim içime sığmıyor hem heyecanlıyım hemde ağlama isteği geliyor nedense haftaya bebeğime kavuşuyorum
Teşekkür ederimmBen aspirin climara bant folik asit estrofem aldım ve bantı 2 kutu aldım 400₺ tuttu toplamda
Henüz transfer için ilaç kullanmaya başlamadım.Estrofem ilacını atlamışsın büyük ihtimalle. 2. Kez başladığında estrofem saatlerine dikkat etmeni öneririm.
Aynı gün transfer olmuşuz. Benim eşim izin vermedi test yapmama hayırlı olsun erken göstermiş kendiniben heycandan günleride karıştırdım 7.günüm
7 şubat transferdi
Oyyy maşallah canım ne güzel belli etmiş kendini. İnşallah kan testiyle de taçlanır varlığıGünaydın kızlar, ben sabah test yaptım 8.gün
Cok tesekkürler, eşiniz bence haklı ben söylemeden yaptım ama kendımıde ayarladım pyskolojık olarak görünmezse erken ola bılır dıye..inşallah hep beraber posıtıvlerı görürüzAynı gün transfer olmuşuz. Benim eşim izin vermedi test yapmama hayırlı olsun erken göstermiş kendini
çok sagol cnm inşallah umarım seninde güzel haberlerini alırızOyyy maşallah canım ne güzel belli etmiş kendini. İnşallah kan testiyle de taçlanır varlığı
maşallah baya belli.hayırlı olsunGünaydın kızlar, ben sabah test yaptım 8.gün
söyle bence cok sevindim hayırlı olsun canım. bu arada bundan onceki transferin mi kimyasal oldu benim de bundan onceki kimyasaldı daKızlar dediğim gibi yaptım dün sekizinci günüydü bugün 9.gün bu hassas teste çabucak çıktı galiba bu sefer oldu.beta çıkar demi cumartesi 12.gün.bir kimyasal denemem olmuştu o yüzden korkuyorum kocamın haberi olmadan sizlerle paylaşıyorum.bugün 14 Şubat söylesem mi kızıyor çünkü gününden önce test yapmama
Canim hayırlı olsun belirtilerin var miydiCok tesekkürler, eşiniz bence haklı ben söylemeden yaptım ama kendımıde ayarladım pyskolojık olarak görünmezse erken ola bılır dıye..inşallah hep beraber posıtıvlerı görürüz
Canim hayırlı olsun belirtin var mıydıKızlar dediğim gibi yaptım dün sekizinci günüydü bugün 9.gün bu hassas teste çabucak çıktı galiba bu sefer oldu.beta çıkar demi cumartesi 12.gün.bir kimyasal denemem olmuştu o yüzden korkuyorum kocamın haberi olmadan sizlerle paylaşıyorum.bugün 14 Şubat söylesem mi kızıyor çünkü gününden önce test yapmama
Merhaba kızlar, bugün 3. Kan testimi yaptırdım, 221 çıktı, zoru zoruna 2 kat yükselmiş, bugün transferimin 11.günü sayılıyor, değer sizce nasıl?Merhaba , bugün benim 9.günüm tekrar kan verdim, 104 çıktı, 7.gün 44 ti, çift embriyo olmuştum sanırım tek gebelik olacak, bi de değerim sizce düşük mü?
Maşallahtaze transfer mi oldunuz?Günaydın kızlar, ben sabah test yaptım 8.gün
Teşekkür ederim canım şöyle anlatayım kasık ağrısı hep oldu transferin ilk gününden beri.göğüs hassasiyetim transfer öncesinden başladı ve devam etti aynı şekilde.transferin 5. Gününden itibaren elim ayağım yanmaya başladı özellikle geceleri birde 6 günde açık kahve leke geldi peçeteme.sonraki günlerde işe başladım ayakta durduğum için daha çok kasık ağrısı oldu.hepsi bu kadar canımCanim hayırlı olsun belirtin var mıydı
Guzel yukselmis canim.. hic riskli bir deger degil..bosuna moralini bozma. Daha ne olsunMerhaba kızlar, bugün 3. Kan testimi yaptırdım, 221 çıktı, zoru zoruna 2 kat yükselmiş, bugün transferimin 11.günü sayılıyor, değer sizce nasıl?