Hahaha benimde aslında perşembe ama ben dün 1.66 gördümyaYaaa benim test tarihim perşembe. Perşembenin de bir mübarekliği olsun ama lütfen
Aminnn, inşallahİnşallah burdaki herkese dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
O lab da daha önce beta baktırmış mıydın?Hahaha benimde aslında perşembe ama ben dün 1.66 gördümyaumut fakirin ekmeğidir
Bana yaptılar yumurta çatlatma. Dodurulmuş transferdi benim. Başta klomen verdi 5 gün, klomen cuma bitti, pazartesi ovitralle oldum, perşembe duphaston başladım, pazartesi transferi yaptı.Yumurta çatlatma iğnesi ile rahim hazırlanmaz. Progestan dex kullanmaya başladım ben opudan sonra ve progestan fitil ile hazırlandı
Transfer saatini mi baz alacağız gün sayarken embriyo oluştuğu saati mi acaba zira benim de transferim yapılırken 17.30 u geçiyorduEvet ya 9 Şubatbenim transferim öğleden sonra 3 gibi gerçekleşti 4. günü tamamladım artık 5. güne girdim yeter bence
Evet baktırmıştım, direk negatif çıkmıştı 1.20 altı diyorduO lab da daha önce beta baktırmış mıydın?
Ben kullanmıyorum.climara forte bant var onu kullanıyorumŞuan transferi olup da doktoru estrofem vermeyen var mı ben kullanmıyorum şuan da kafama takıldı benim gibi olan var mi ?
Rahmi hazırlamak için bir şey verilmedi mi kuzum hani rahim embriyoyu yabancılamasın diye de mi bişey verilmediBana yaptılar yumurta çatlatma. Dodurulmuş transferdi benim. Başta klomen verdi 5 gün, klomen cuma bitti, pazartesi ovitralle oldum, perşembe duphaston başladım, pazartesi transferi yaptı.
Amin inşallah çok teşekkür ederimAhhh canım ne güzel gözyaşları bunlar hem gülmek hem ağlamak çok güzelbir duygu. Allah hep böyle mutluluklar nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşllah çok sevindim güzel anne
Yok verilmedi be veriliyo ki .3. Transferim bu ilk olanda estrofemle başladık, sonra her ikisinde de duphaston okadar. Siz neler kullanıyosunuz , aklıma düştü şimdi buRahmi hazırlamak için bir şey verilmedi mi kuzum hani rahim embriyoyu yabancılamasın diye de mi bişey verilmedi
Opudan sonra bunlar verildi dosya ekliyorumYok verilmedi be veriliyo ki .3. Transferim bu ilk olanda estrofemle başladık, sonra her ikisinde de duphaston okadar. Siz neler kullanıyosunuz , aklıma düştü şimdi bu
Bide doğduktan sonra 2 yaşa kader ağlarsınİnşallah 2 embriyo transfer edilmişti o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki anlatamam ağlıyorum mutluluktan
Opudan sonra bana verilenler sadece zirtomax antibiyotik. Opudan 1 ay sonra transfer yapıldı. Ozaman kadar etkisi olurmukiOpudan sonra bunlar verildi dosya ekliyorum
Ne yapayım ne yapayım bir ikiz daha patlatayım mi dedin yoksaBide doğduktan sonra 2 yaşa kader ağlarsınbenimde ikizlerim var, 2,5 yaşındalar elhamdülillah. 6 aydır bi rahatlık çöktü dedim ne yapayım ne yapayım ? Tekrar transfer olayım dedim hayırlısı, tebrik ederim
Benmde çift embriyo bende korksamda çok istiyorum ikiz olsunBide doğduktan sonra 2 yaşa kader ağlarsınbenimde ikizlerim var, 2,5 yaşındalar elhamdülillah. 6 aydır bi rahatlık çöktü dedim ne yapayım ne yapayım ? Tekrar transfer olayım dedim hayırlısı, tebrik ederim
Canım benim 22 si olcaktı
Tamam canımCanım benim 22 si olcaktı
Bana günü almak saçma geliyor direkt saati aldım bende ertesi günü 1. gün oralar saydımTransfer saatini mi baz alacağız gün sayarken embriyo oluştuğu saati mi acaba zira benim de transferim yapılırken 17.30 u geçiyordu
Çooook zor baştan söyleyeyim. İkisi aynı anda uyanıyor aynı anda emmek istiyor, alt değiştirirken şuradaki gelsin diye evin içinde bağırıyorsun sürekliBenmde çift embriyo bende korksamda çok istiyorum ikiz olsun
Senin kaliteleri neydi bu da aynı çıkarsa tamamKız benimde saat 3 civarıydı