Östrojen ile ilgili başka bir ilac vermiş olabilir mi. Benim transferim bu sefer biraz değişik oldu yumurta geliştirilip catlatma ignesi vurdum o yüzden mi vermedi bilmiyorum daBende de bir sürü ilaç var ama estrofem yok
YaaaaHic beklemiyordum bu kadar...
Yumurta çatlatma iğnesi vurduysan onun etkisinden dolayı yalanci pozitif olabiliyo, vurmadiysan da yalanci negatif olabilir diye önerilmiyorBir sorum var, ilaçlardan dolayı erken test önerilmiyor ya. Yalancı pozitif olur diye mi, yoksa yalancı negatif olur diye mi
Cyclo progynova, duphaston, dekort, prograf, progestan , corasprin kullanıyorum ben.Östrojen ile ilgili başka bir ilac vermiş olabilir mi. Benim transferim bu sefer biraz değişik oldu yumurta geliştirilip catlatma ignesi vurdum o yüzden mi vermedi bilmiyorum da
9 şubattı dimi seninde. Ben daha alamadım korkudanKızlar transferden sonra kaçıncı gün duş aldınız acaba?
Ben kullanmıyorum iyi örnek miyim bilmiyorum amaŞuan transferi olup da doktoru estrofem vermeyen var mı ben kullanmıyorum şuan da kafama takıldı benim gibi olan var mi ?
Maşallah baya yüksek ikiz olabilir mi acabaKizlarr kan tahlili yaptırdım betam 825 çıktı
Daha da evde yapmam..19 una gun vermisti.. saglikli devam eder insallahBurdayım diyor
Ayy ikiside tutundu mu ki acaba yüksek bayaKizlarr kan tahlili yaptırdım betam 825 çıktı
Aynen canım sağlıkla artsınDaha da evde yapmam..19 una gun vermisti.. saglikli devam eder insallah
Cyclo progynova ve estrofem benzer ilaçlarCyclo progynova, duphaston, dekort, prograf, progestan , corasprin kullanıyorum ben.
İnşallah 2 embriyo transfer edilmişti o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki anlatamam ağlıyorum mutluluktanMaşallah baya yüksek ikiz olabilir mi acaba
Sizin de mi yumurta çatlatma iğnesi ile hazırlandı rahimBen kullanmıyorum iyi örnek miyim bilmiyorum ama
Canım kıyamamİnşallah 2 embriyo transfer edilmişti o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki anlatamam ağlıyorum mutluluktan