- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
Teşekkür ederim canımÇözdürme de işin işine girdiğinden 10 bin üzeri olacağı kesindir de net bir şey bilmiyorum canım
hayır canım çıkmaz çözdürme ve transfer ücreti muhtemelen transfer ücreti , tüp bebek ücretinin yüzde onu kadar oluyor çözdürme işlemi de 6-7 bin arası olabilirİlk tedaviye başlarken yumurta toplanacağı zaman 45.000 tl ödemiştik bu kadar fiyat çıkmaz herhalde demi
Yaa inşallah bebişin seninledir pozitif düşün lütfenHayır kuzum yapmadım içimden gelmedi yapmak ama negatifmiş gibi hissediyorum inşallah yanılırım tabiteşekkür ederim sorduğun için
Ben aspirin climara bant folik asit estrofem aldım ve bantı 2 kutu aldım 400₺ tuttu toplamdaA
Bugün regli olmam pekiperşembe gününe randevu alıcam inşallah. İlaçlar ne kadar süre kullanılıyo peki kişiye göre değişiyo mu ? Ve ücretler nasıl ?
Aaa evet oyduu, nerde acaba:) sesimizi duyurmusunn@Htc1059 diye hatırlıyorum
5. gün 5aa o yüzden aklıma takıldı şimdiye testte görmeli miydim bilmiyorum5.gün 3AA kaliteleri senin
Ben şişli memorial. Progestan fitil günde 2 ve folikasit kullanıyorum. Siz nerde tedavi oldunuz. İnşallah en kısa sürede görürsünüz pozitifi çok iyi anlıyorum sizi, maddi manevi çok zorlu bir süreç. Dualarım sizinleİnşallah görücez bizde pozitifi. Valla bende öyle yaptım ama kısmet değilmiş ne diyelim. Sağlıklı olsundasiz nerde tedavi oluyodunuz. Ben tranferden sonra progestan dex , oksapar ve duphaston kullandım .
Off ben transfere 21 bin ödedimmm, siz kaç ödedimiz.hayır canım çıkmaz çözdürme ve transfer ücreti muhtemelen transfer ücreti , tüp bebek ücretinin yüzde onu kadar oluyor çözdürme işlemi de 6-7 bin arası olabilir
Kızlar duş aldınız mı. Ben korkuyorum ya
Çok ılık suda almaya da alışkın değilim
Beni de ekler misiniz yaş 28 , 5. Gün embriyo 16 sı transfer günüEkledim kızlar
Evet o dönemden de geçtimAhahaha kıyamam ya ne günlerdi heBiliyorum kuzeniminde ikizleri var antidepresan kullanıyor
Napıyım tüm zorluklara rağmen hayalim benim
Yaaa çok teşekkür ederimm inşallahBen şişli memorial. Progestan fitil günde 2 ve folikasit kullanıyorum. Siz nerde tedavi oldunuz. İnşallah en kısa sürede görürsünüz pozitifi çok iyi anlıyorum sizi, maddi manevi çok zorlu bir süreç. Dualarım sizinle
VuhuuuuKizlarr kan tahlili yaptırdım betam 825 çıktı
Tam bir yengecimMaşallah maşallah siz çok tatlı olgun ve sabırlısınız öyle bir his geçti bana. Yengeç burcu bile olabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin yaşadığınız zorlukları böyle tatlı anlatabilmek büyük bir erdemdir
Bende kullanmıyorum. Sadece progestan fitil ve folikasit kullanıyorum.Şuan transferi olup da doktoru estrofem vermeyen var mı ben kullanmıyorum şuan da kafama takıldı benim gibi olan var mi ?
Çok teşekkürlerhayır canım çıkmaz çözdürme ve transfer ücreti muhtemelen transfer ücreti , tüp bebek ücretinin yüzde onu kadar oluyor çözdürme işlemi de 6-7 bin arası olabilir
Var 3 tane prodoctor o kaldida.. yok artik yapmiyorum. 19 subatta kanda hcg istedi..guzel ilerler insallah artikkaç betayı algılıyor acaba bu artı med? artık gebesin canım çok net boşa teste para verme artık
Hadi bakalim hayirlisi merak ediyorum senin degerini.Bende 10. Gün perşembe yaptırıcaktım ama cuma yaptırmaya karar verdim. Cuma mübarek gün
Biz aralık ayında yapmıştık ödemesini 15 bindi tüm transfer işlemleri.Ama ocak da zamlanmistirNe kadar tahmini biliyor musunuz
Hadi inşallahVar 3 tane prodoctor o kaldida.. yok artik yapmiyorum. 19 subatta kanda hcg istedi..guzel ilerler insallah artik
Of bende merak ediyorum ama bence artmadı, sağ kasığımda da nasıl bir batma varHadi bakalim hayirlisi merak ediyorum senin degerini.