- 26 Şubat 2022
- 1.423
- 875
- 33
Hm olabilir canımCyclo progynova ve estrofem benzer ilaçlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm olabilir canımCyclo progynova ve estrofem benzer ilaçlar
Yumurta çatlatma iğnesi ile rahim hazırlanmaz. Progestan dex kullanmaya başladım ben opudan sonra ve progestan fitil ile hazırlandıSizin de mi yumurta çatlatma iğnesi ile hazırlandı rahim
Ahhh canım ne güzel gözyaşları bunlar hem gülmek hem ağlamak çok güzelbir duygu. Allah hep böyle mutluluklar nasip etsin sağlıkla ilerlesin inşllah çok sevindim güzel anneİnşallah 2 embriyo transfer edilmişti o kadar mutluyum ki o kadar heyecanlıyım ki anlatamam ağlıyorum mutluluktan
İnşallah burdaki herkese dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım kıyamam çok sevindim darısı hepimize olsun
Amin canım ilk transferin miydiİnşallah burdaki herkese dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
kaç betayı algılıyor acaba bu artı med? artık gebesin canım çok net boşa teste para verme artıkHic beklemiyordum bu kadar...
Dondurulmuş embriyoydu benimkiler önce yumurta geliştirici kullandım daha sonrada çatlatma iğnesi vurundum öyle transferim yapıldı ilk transferim tutmadığı için böyle farklı bi yol denendiYumurta çatlatma iğnesi ile rahim hazırlanmaz. Progestan dex kullanmaya başladım ben opudan sonra ve progestan fitil ile hazırlan
1. Gün var aramızda dün bende test yaptım böyle çıkmıştı sonra kan verdim7. Gunum
Bana estrofem vermedi, son 2 trasnferde duphaston kullandım, progestan dex ve oksaparla birlikteŞuan transferi olup da doktoru estrofem vermeyen var mı ben kullanmıyorum şuan da kafama takıldı benim gibi olan var mi ?
Çok sevındım MaşaAllah test gününüzmüydüKizlarr kan tahlili yaptırdım betam 825 çıktı
Kuzum klasik yöntem aslında bu. Genel de bu yöntem uygulanıyor bir de muhtemelen cetrodite verilmiştir erken çatlamayı önlemek için ama bu rahime transfere hazırlık değil. Folikülleri opuya hazırlamak için uygulanan yöntemdir. Rahim hazırlığı opudan sonraki süreçte oluyor canımDondurulmuş embriyoydu benimkiler önce yumurta geliştirici kullandım daha sonrada çatlatma iğnesi vurundum öyle transferim yapıldı ilk transferim tutmadığı için böyle farklı bi yol denendi
Çatlatma iğnesinin 10 günü yalancı pozitif çıkabilir. Geri kalan ilaçlar pozitif etkisi yapmıyor canım.Bir sorum var, ilaçlardan dolayı erken test önerilmiyor ya. Yalancı pozitif olur diye mi, yoksa yalancı negatif olur diye mi
Evet alınıyor artı transfer başlı başına ek ücretMerhaba kızlar ben 2 ocakta transfer olmuştum negatif oldu. Bazı işlemlerden geçtim perşembe günü doktorum çağırdı dondurulmuş embriyolarım var onlar için yeni planlama yapacağız. Diyarbakır memorial'e gidiyorum. Embriyo çözdürme ücretliymiş sanırım onu biliyorum ama tekrar transfer ücreti alınıyor mu her hastanede?
Bende 10. Gün perşembe yaptırıcaktım ama cuma yaptırmaya karar verdim. Cuma mübarek günYa gobegim baya morardi..test tarihimde cok gec. Dr once vermemide kabul etmedi bir an once netlessin istiyorum. Yer kalmadi
Yaaa benim test tarihim perşembe. Perşembenin de bir mübarekliği olsun ama lütfenBende 10. Gün perşembe yaptırıcaktım ama cuma yaptırmaya karar verdim. Cuma mübarek gün
Evet ya 9 Şubat benim transferim öğleden sonra 3 gibi gerçekleşti 4. günü tamamladım artık 5. güne girdim yeter bence9 şubattı dimi seninde. Ben daha alamadım korkudan
Yaaaaa maşalllaahhhh çok iyiiii çok sevindimm dur gaza geldim bende yaparım 1 tane daha pozitifi görenlerden tavsiye alıcam, ne yediniz ne içtiniz:) transferden sonra nezaman kalktınız inşallah kanda da çok güzel bir değer görüceksinHic beklemiyordum bu kadar...
Kız benimde saat 3 civarıydıEvet ya 9 Şubat benim transferim öğleden sonra 3 gibi gerçekleşti 4. günü tamamladım artık 5. güne girdim yeter bence