transfere belli bir zaman kala kullandırtabilirler tabi tamamen rahim hazırlığı için antibiyotik ve parol hariç diğerleriOpudan sonra bana verilenler sadece zirtomax antibiyotik. Opudan 1 ay sonra transfer yapıldı. Ozaman kadar etkisi olurmuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
transfere belli bir zaman kala kullandırtabilirler tabi tamamen rahim hazırlığı için antibiyotik ve parol hariç diğerleriOpudan sonra bana verilenler sadece zirtomax antibiyotik. Opudan 1 ay sonra transfer yapıldı. Ozaman kadar etkisi olurmuki
Çok tatlııı yüzümde bir tebessümle okudum ne güzel yazmışsınız. Davulın sesi misali olmuş olabilir ama hiç gözüm korkmadı benim sevimli geldiÇooook zor baştan söyleyeyim. İkisi aynı anda uyanıyor aynı anda emmek istiyor, alt değiştirirken şuradaki gelsin diye evin içinde bağırıyorsun sürekli ek gıdaya başlarken aynı gelişim özelliklerini taşıdıkları için aynı anda çatal kaşık tutmak istiyorlar. Birini takip ederken pat diğeri suyu, çorbayı deviriyor bi sürü iş çıkıyor. Uyuturken sallamaya alıştırırsan artık eşinle sohbetlerin çocuk sallarken oluyor biraz daha büyüdüklerinde biri kitap okumanı istiyor biri benimle oyna diyor ikiye bölünmeye çalışıyorsun ayyyy en zoru da sokağa çıkmak. Biri sağa gidelim diyor biri sola sokakta herkes sana gülüyor sürekli peşlerinden koşuyorsun ( ben en sonunda kemer taktım ikisine ve kendi belime) 2 yaşımdan sonra çıkarttık bunların hepsini göze al şimdiden rabbim nasip etsin inşallah
Bende çok oluyor her yemek sonrası dişlerimi yıkıyorum kötü bir tat bide sabah uyanincaYemek yedikten sonra ağzımda garip metal bir tat oluyor sanki ya sizede oluyor mu
Aşıtı mantıklı bende testi 5.5 günde yaptım ozaman negatif çıkması normalBana günü almak saçma geliyor direkt saati aldım bende ertesi günü 1. gün oralar saydım
Yok kullanmadım ben, aklıma çok takıldı . Birisi daha acıbadem atakentte tedavi oluyordu kimdi acaba o:)transfere belli bir zaman kala kullandırtabilirler tabi tamamen rahim hazırlığı için antibiyotik ve parol hariç diğerleri
Yaşarken zor geliyor çok ağlıyorsun( hormonlar bi taraftan, uykusuzluk bi taraftan, ev kalkmış gidiyor zaten) ama hepsi geçip gidiyor ve çok güzel anılar kalıyor geriye sonra bakıyorsun birbirleri ile oynamaya başlıyorlar daha bireysel olmaya çalışıyorlar tamam diyorsun hadi yeniden artık tecrübeli olduğun için de yeniden ikiz istiyorsun ama herkes önüne geçiyor ne yapıyorsun sen deli misin tekrar mı yaşayacaksın o günleri diye ( bence ilk tecrübeleri kazandığım için daha kolay olacak ve abileri yardım edecek bu sefer inşallah )Çok tatlııı yüzümde bir tebessümle okudum ne güzel yazmışsınız. Davulın sesi misali olmuş olabilir ama hiç gözüm korkmadı benim sevimli geldi
Merak ettim ben seni test yaptın mı nasl geçiyorÇok tatlııı yüzümde bir tebessümle okudum ne güzel yazmışsınız. Davulın sesi misali olmuş olabilir ama hiç gözüm korkmadı benim sevimli geldi
ayyy maşallah ne kadar belirgin şuan betan baya yüksektirHic beklemiyordum bu kadar...
Benim de 4. günüm bugün hassas testte negatif gördüm bakalım perşembe direkt gidip kan vermeyi düşünüyorum :)Aşıtı mantıklı bende testi 5.5 günde yaptım ozaman negatif çıkması normal
Ahahaha kıyamam ya ne günlerdi he Biliyorum kuzeniminde ikizleri var antidepresan kullanıyorÇooook zor baştan söyleyeyim. İkisi aynı anda uyanıyor aynı anda emmek istiyor, alt değiştirirken şuradaki gelsin diye evin içinde bağırıyorsun sürekli ek gıdaya başlarken aynı gelişim özelliklerini taşıdıkları için aynı anda çatal kaşık tutmak istiyorlar. Birini takip ederken pat diğeri suyu, çorbayı deviriyor bi sürü iş çıkıyor. Uyuturken sallamaya alıştırırsan artık eşinle sohbetlerin çocuk sallarken oluyor biraz daha büyüdüklerinde biri kitap okumanı istiyor biri benimle oyna diyor ikiye bölünmeye çalışıyorsun ayyyy en zoru da sokağa çıkmak. Biri sağa gidelim diyor biri sola sokakta herkes sana gülüyor sürekli peşlerinden koşuyorsun ( ben en sonunda kemer taktım ikisine ve kendi belime) 2 yaşımdan sonra çıkarttık bunların hepsini göze al şimdiden rabbim nasip etsin inşallah
5.gün 3AA kaliteleri seninSenin kaliteleri neydi bu da aynı çıkarsa tamam
maşallahhhhh cok cok iyi ikiz galiba hayırlı olsun canım darısı bizlere olur inşallahKizlarr kan tahlili yaptırdım betam 825 çıktı
Ay dimi bende de varBende çok oluyor her yemek sonrası dişlerimi yıkıyorum kötü bir tat bide sabah uyaninca
Ne kadar tahmini biliyor musunuzEvet alınıyor artı transfer başlı başına ek ücret
Valla piskolojikde olabilir ama bütün belirtileri taşıyorum şuan şimdiden böylemi geçecek diyorum ama bin şükür sağlıklı olsunlar inşallah çekeriz bişey olmazAy dimi bende de var
Maşallah maşallah siz çok tatlı olgun ve sabırlısınız öyle bir his geçti bana. Yengeç burcu bile olabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin yaşadığınız zorlukları böyle tatlı anlatabilmek büyük bir erdemdirYaşarken zor geliyor çok ağlıyorsun( hormonlar bi taraftan, uykusuzluk bi taraftan, ev kalkmış gidiyor zaten) ama hepsi geçip gidiyor ve çok güzel anılar kalıyor geriye sonra bakıyorsun birbirleri ile oynamaya başlıyorlar daha bireysel olmaya çalışıyorlar tamam diyorsun hadi yeniden artık tecrübeli olduğun için de yeniden ikiz istiyorsun ama herkes önüne geçiyor ne yapıyorsun sen deli misin tekrar mı yaşayacaksın o günleri diye ( bence ilk tecrübeleri kazandığım için daha kolay olacak ve abileri yardım edecek bu sefer inşallah )
Hayır kuzum yapmadım içimden gelmedi yapmak ama negatifmiş gibi hissediyorum inşallah yanılırım tabi teşekkür ederim sorduğun içinMerak ettim ben seni test yaptın mı nasl geçiyor
Çözdürme de işin işine girdiğinden 10 bin üzeri olacağı kesindir de net bir şey bilmiyorum canımNe kadar tahmini biliyor musunuz
İlk tedaviye başlarken yumurta toplanacağı zaman 45.000 tl ödemiştik bu kadar fiyat çıkmaz herhalde demiEvet alınıyor artı transfer başlı başına ek ücret