Gidim eve bir test daha yapayim. Ozlemislerdir beniEvet havalar da güzel yürüyüş yaptım bende
Valla dunden de uykusuzum.. bugun erkenden uyurum sanirim. (Erken 22 23Of ben daha işteyim, işe çok isyanım varçıkmama daha yarım saat vr
Hahaha allah seniGidim eve bir test daha yapayim. Ozlemislerdir beni
Evet canımmm sıkıca tutunsunlar bize bebeklerimizOldum canımm hayırlısıyla bakalımmm heycanlı bekleyiş başladı
Çok teşekkürlerYaaa hayırlısı olsunnn, bu süreçte nelere dikkat ettinizneler yaptınız, kaç gün yattınız kaçımcı gül kaltınız:) benm 3. Transferim olmadı sanırım onun için soruyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahçokmsevindim arınıza:)
Hayırlı olsun canım darısı biz bekleyenlerin başına bizede dua et lütfenŞimdi çalışıyorum evde kaldı yarın sabah yapıp atayım yorumlayalım arkadaşlar çok sağolun
İnşallah görücez bizde pozitifi. Valla bende öyle yaptım ama kısmet değilmiş ne diyelim. Sağlıklı olsundaÇok teşekkürlerbenimde 2. transferimdi. O yüzden bu sefer daha rahat girdim transfere, transferden sonra 1 hafta rapor aldım evdeydim ama sürekli yatmadım arada kalktım gezindim evin içinde, birazda beslenmeme dikkat ettim sebze meyve, çiğ badem,fındık, ceviz. Bazı arkadaşlar duş için beklediğini yazmış ben 3. gün duş aldım sonrasında da gün aşırı alıyorum yani rabbim nasip ettiyse oluyor canım tabiki elimizden geleni yapmalıyız ama çok kasmamak gerekiyor diye düşünüyorum inşallah rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun
Yaptın mı hani sonuçGidim eve bir test daha yapayim. Ozlemislerdir beni
Yok daha yapmadim.4 de gitmistim.. bari 3 saat gecsin.. 5 10 dakkaya yaparim. Biraz biriksin diye bekliyorumYaptın mı hani sonuç
Ya hadi inşallah koyulaşmıştır. Güzel haberler ver bize :)Gidim eve bir test daha yapayim. Ozlemislerdir beni
Eczaneden farkli test aldimda. Arti med almis bitane..onunla ilgili pek iyi seyler duymadim..gerci prodoctor icinde genelde yorum kotuYa hadi inşallah koyulaşmıştır. Güzel haberler ver bize :)
Tmm cnm bekliyoruz güzel haberlerını hayırlısıylaYok daha yapmadim.4 de gitmistim.. bari 3 saat gecsin.. 5 10 dakkaya yaparim. Biraz biriksin diye bekliyorum
Estrofem ilacını atlamışsın büyük ihtimalle. 2. Kez başladığında estrofem saatlerine dikkat etmeni öneririm.Bende perşembe günü için randevu alıcaktım aktif kanama başlayınca randevu oluşturalım dediler. Yarın duruma göre tekrar arıcam
Benim bela markam artı med. onla yapmıştım 6. Gün testi ilk ve son olduEczaneden farkli test aldimda. Arti med almis bitane..onunla ilgili pek iyi seyler duymadim..gerci prodoctor icinde genelde yorum kotu
PRodoctoru 120 ye almistm internetten..6 li.. uygun diye dandik midir nedir
Ya gobegim baya morardi..test tarihimde cok gec. Dr once vermemide kabul etmediTmm cnm bekliyoruz güzel haberlerını hayırlısıyla
Kotu dimi... kaset test. Daha once kullandim mi hatirlamiyorum..hatali mi sonuc veriyor. Yalanci pozitif cikmasinda negatife ben raziyim.Benim bela markam artı med. onla yapmıştım 6. Gün testi ilk ve son oldunormal kaset test mi daha onda hiç çift çizgiyi görmedim merak ediyorum bakalım ne çıkacak
Benimde göbeğim mosmorYa gobegim baya morardi..test tarihimde cok gec. Dr once vermemide kabul etmedibir an once netlessin istiyorum. Yer kalmadi
ilaclar positif cıkınca 12 haftaya kadar devam edıyorYa gobegim baya morardi..test tarihimde cok gec. Dr once vermemide kabul etmedibir an once netlessin istiyorum. Yer kalmadi
Bende de bir sürü ilaç var ama estrofem yokŞuan transferi olup da doktoru estrofem vermeyen var mı ben kullanmıyorum şuan da kafama takıldı benim gibi olan var mi ?