- 10 Mayıs 2020
- 64
- 79
Bana sadece progestan dex ve fitil verdiler acaba senin vurundugun igne daha mi etkili kiEvet canım eşim doktor olduğu için bir merkeze gitmek zorunda kalmıyorum her sabah 2 ampül tekte yapıyor her gün aynı saatte yapmak lazım biraz sıkıntılı bir iğne hemen donuyor dex daha kullanışlı ben ilk bununla başladım diye devam ettim
Değil aynı sadece biri karşılanmıyor pahalıBana sadece progestan dex ve fitil verdiler acaba senin vurundugun igne daha mi etkili ki
Senin canın çok sıkılıyo belliKızlarr napıyosunuzzz
Senin sıkılmıyor muSenin canın çok sıkılıyo belli
Pek değil arkadaşa oturmaya gidicem mesela birazdanSenin sıkılmıyor mu
Gögüslerınde şişkinlik yada hassasiyet ne durumda canım
Yaaa hayırlısı olsunnn, bu süreçte nelere dikkat ettinizneler yaptınız, kaç gün yattınız kaçımcı gül kaltınız:) benm 3. Transferim olmadı sanırım onun için soruyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar selam
9.gün 81.5 geldi bugün 11. gün 206.7 geldiçok heyecanlandım walla. İnşallah böyle düzenli artarak devam eder. Darısı herkese
Yok mudur bu durumda olanKızlar gecen ay transfer olduktan sonra kasık agrısı cok oluyordu ama negatif oldu
Bu ayki transferden sonra hic belirtim olmadı 5.gunum normal midir acaba
Aynı ilacları kullanıyorum
Neden olmadı transferin canımYaaa hayırlısı olsunnn, bu süreçte nelere dikkat ettinizneler yaptınız, kaç gün yattınız kaçımcı gül kaltınız:) benm 3. Transferim olmadı sanırım onun için soruyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahçokmsevindim arınıza:)
Bende 3 gün filan sürdü tek taraflı odaYok mudur bu durumda olan
Hmm.. anladımDeğil aynı sadece biri karşılanmıyor pahalı
IyilikKızlarr napıyosunuzzz
Evet havalar da güzel yürüyüş yaptım bendeIyilikisten eve donuyorum...vakit cabuk geciyor disarda
Of ben daha işteyim, işe çok isyanım varIyilikisten eve donuyorum...vakit cabuk geciyor disarda
Oldum canımm hayırlısıyla bakalımmm heycanlı bekleyiş başladı
Yok transferim olduda, pozitif olmadı. Ondan sordum neler yaptınız nelere dikkat ettiniz. Acaba ben bişeyi yanlışmı yapıyorum .Neden olmadı transferin canım