- 10 Mayıs 2020
- 64
- 79
Aynen pazartesi ayın 20si test günüm ama 8. gün bi kana baktırmayı düşünüyor
5.gun embriyosu olduğu için belki çıkabilir kanda ama ben beklerim galiba bekleyemezsem de evde erken gebelik testi yaparimAynen pazartesi ayın 20si test günüm ama 8. gün bi kana baktırmayı düşünüyorum
Opu öncesi için iyi düşünmüşsün. Ben iğneyi 9 gün kullandım sonra opu oldu. Rahim kalınlığı için doktor bulsan çok iyi olur dediğin gibi. Benim Dr. burada tanıdığı var ona gideceğim ara kontrollerde artık transfer zamanı giderim kendi doktoruma. Aynı şehir olmayınca çok zorEvet canım ilk tedavi başlayacak daha.
İlkinde genellikle 5 günlük iğne veriyorlar diye geliş gidiş yapacağım. 5. Gün sonraki kontroller de daha sık olacağı için kalırım artik. Eşim de yumurta toplama günü gelir.
Benimki genetige gidecek taze transfer olmayacak.
Sonra transfer hazırlığında bende gidiş geliş yapmak istemiyorum. Burda da özel hastane yok devlet var, doktor kabul ederse rahim kalınlığı testini felan burada yaptırayım diyorum.
Hayırlı olsun hamiş kız
Darısı bizlere inşallah
Benim bugün 5. gün ayakta kalınca hafif bel ve kasık ağrım var. Göğüslerim hala sönük. Dün geceden beri başın ağrıyor cani
Canım ben ilk transferde tüm belirteleri yaşadım.Hayırlı olsun hamiş kız
Darısı bizlere inşallah
Benim bugün 5. gün ayakta kalınca hafif bel ve kasık ağrım var. Göğüslerim hala sönük. Dün geceden beri başın ağrıyor
Gidince konuşacağım bunu.Opu öncesi için iyi düşünmüşsün. Ben iğneyi 9 gün kullandım sonra opu oldu. Rahim kalınlığı için doktor bulsan çok iyi olur dediğin gibi. Benim Dr. burada tanıdığı var ona gideceğim ara kontrollerde artık transfer zamanı giderim kendi doktoruma. Aynı şehir olmayınca çok zorinşallah kolay geçer sürecin
2 tane embriyo kalıyodu digeri saglıklı oldugu icin onu transfer ettiler sonuc bekliyorum bendeEvet gerçekten çok kötü bir durum ama her şerde bir hayır vardır bizler bilemeyiz o zaman siz şimdi transfer olmadınız demi? Yani bahçecide iyi laboratuvara sahip neden böyle olmuş açıklama yaptılar mı
En kotu şehir merkezine gidersin ilçede doktor olmazsa. Çok sık kontroller olabiliyor bazen, o kadar yol gitmekten iyidir. İnşallah sorunsuz halledersin ama gitmek zorunda kalsan da hiç sıkıntı yapma kendine ( ben yapıyorum çünkü, önermiyorumGidince konuşacağım bunu.
Burası da küçük bir ilçe kadın dogumcu bazen oluyor bazen olmuyor. O tarihe kadar inşallah kalır kadın dogumcu
Selaamlar benim dün kontrolüm vardı 22 şubatta olcak hayırlısıyla bir de tek embriyo olarak ilerlemeye karar verdik onu da revize edebilirsin@esmavi @kalburayuz @Allesiaa @elbet1gunGul220 @sedoss34 @Lovely35 L Lilaa91 @Derdimvarr
Kızlar transfer tarihiniz belli oldu mu
Canım burada iki-üç adet kan tahlili parası yatıyorKızlar selam çok aktif olamadım. İkinci transferim olduğu için sevinsem de çok hevesli olmamaya çalışıyorum. Geçenkinde de 6.gün yapmıştım pozitifti sonra beta günümde beta 50 çıktı. Sonra 43e düşmüştü. Bakalım bu sefer inşallah her şey çok güzel olurEki Görüntüle 3386470
transfer gününü sayıyor musunuz7. Gün bugün 5. Gün embrıyosu
teşekkür ederim :)Onu bende bilmiyorum cumartesi günü test için hastaneye gideceğim o zaman sorarım burdan dönüş yaparım size :)
Canım ben de dün oldum ama bugün 1. Gün sayılıyor daha çok çok erken belirti aramak içinKızlar dün transfer oldum tam bir gün oldu şimdilik hiç belirtim vs yok kasık ağrısı falan herkes kasık ağrısı yaşayınca bı üzüldüm kndi kndime
Sen hangi şehirden hangi şehre gittin canım ?En kotu şehir merkezine gidersin ilçede doktor olmazsa. Çok sık kontroller olabiliyor bazen, o kadar yol gitmekten iyidir. İnşallah sorunsuz halledersin ama gitmek zorunda kalsan da hiç sıkıntı yapma kendine ( ben yapıyorum çünkü, önermiyorum) Aynı gün gidip geldiğim oldu benim. 15 dk muayene sonra hadi bakalım dönüş
Canım hayırlı olsun çok sevindimKızlar selam çok aktif olamadım. İkinci transferim olduğu için sevinsem de çok hevesli olmamaya çalışıyorum. Geçenkinde de 6.gün yapmıştım pozitifti sonra beta günümde beta 50 çıktı. Sonra 43e düşmüştü. Bakalım bu sefer inşallah her şey çok güzel olurEki Görüntüle 3386470
Yaa sürekli kan aldırmaya hastaneye gitmek sıkıntı. Bi de erken yaptırınca 2 güne bir kan isticek.10lu prodoctor almıştım 160 tlye. Bi de predictor aldım daha yeni 1 tane 190 tlCanım burada iki-üç adet kan tahlili parası yatıyorgidip kan verseydin daha az masraflı olurdu güzel değerlerim çıkacak inşallah
Transfer günü harici bugün 8. Günümtransfer gününü sayıyor musunuz
İkisi arasındaki farkı bilmıyorm ben canım o ne demekYaa sürekli kan aldırmaya hastaneye gitmek sıkıntı. Bi de erken yaptırınca 2 güne bir kan isticek.10lu prodoctor almıştım 160 tlye. Bi de predictor aldım daha yeni 1 tane 190 tl
cok güzel artmış canım inşallah sağlıkla büyürKızlar selam
9.gün 81.5 geldi bugün 11. gün 206.7 geldiçok heyecanlandım walla. İnşallah böyle düzenli artarak devam eder. Darısı herkese