Ben bişey yapmadım bugun böyle test bile yapmadım, silikleştikçe canım sıkıldı zaten 1.66 dan kaça kadar çıkıcak. İkaçlara devam ediyorum tabiki, doktora kafama göre test yaptım diyemedimde, yani bana bir mucize gerekBilmiyorum canim. Dun sanki koyulasmis gelmisti ama. Bugun geri vites
Hayirlisi olsun ne diyeyim..sen ne yaptin.
Liste nerde görünüyor ben bulamadımCanım martta da çok transferi olan olur. ona ayrı grup açarlar zaten
Ama sen kal tabiki grubumuzdahayırlısı olsun stres yapma daha çok gecikir reglin
Yaaa çok tatlılar inşallah giydirmek de nasip olur bende bakınıyorum ama cinsiyeti beklicem inşallahPatikler geldi kızlarRabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin
Ben bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı tabi normal test erken gebelik değil umarım pozitifi görürümBende de transferden beri kasık ağrıları var
Tabi çoğu ilaçlardan ve psikolojik belirtiler
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah ben bir defa test verdim ama gün gün idrar testi yapıyorum hergun biraz daha koyulaşma olduğunu görünce içim rahatlıyor benimde cuma günü test günümkızlar sonucum 389.. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Ben 1.sinde yapmıştım 6. Gün ve tek çizgiydi çok üzülmüştüm ve kan sonucu beklemek çok zor gelmişti. Bu sefer şartlandırıp kendimi evde yapmayacağım dedim, sabırla bekledim 10. Gün kan verdim sadeceMaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah ben bir defa test verdim ama gün gün idrar testi yapıyorum hergun biraz daha koyulaşma olduğunu görünce içim rahatlıyor benimde cuma günü test günüm
yaaaaa cok minnoşlar darısı giydirecegin günlere olsun.Patikler geldi kızlarRabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin
Cuma günü hayırlı haberlerle gel insallaaah canımMaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah ben bir defa test verdim ama gün gün idrar testi yapıyorum hergun biraz daha koyulaşma olduğunu görünce içim rahatlıyor benimde cuma günü test günüm
Sizinle bütün özelliklerimiz aynı inşallah güzel haberi de aynı şekilde alırızBen bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı tabi normal test erken gebelik değil umarım pozitifi görürüm
Bende duş almaya korkuyorum ve almadım dediğiniz gibi bende ılık su da üşürümKızlar duş aldınız mı. Ben korkuyorum ya
Çok ılık suda almaya da alışkın değilim
İnşallah ya siz nerede tedavi gördünüzSizinle bütün özelliklerimiz aynı inşallah güzel haberi de aynı şekilde alırız
Ben 9 Şubat transferi olarak bugün almayı düşünüyorumBende duş almaya korkuyorum ve almadım dediğiniz gibi bende ılık su da üşürüm
Konya Novafertil.Siz ?İnşallah ya siz nerede tedavi gördünüz
Ben 9 Şubat transferi olarak bugün almayı düşünüyorum
Pazartesi mi tahlil vereceksinizDiyarbakır memorialde
Onu bende bilmiyorum cumartesi günü test için hastaneye gideceğim o zaman sorarım burdan dönüş yaparım size :)merhaba size birşey sormak istiyorum bende ilk reglimde brüksel tüp bebek merkezinde yücel hoca takibinde tedaviye başlayacağım ama merak ettiğim bişey var transfer sonrası gebelik takibi ve doğum için anlaşmalı oldukları bir hastane varmı yoksa merkezde doğum yaptırıyorlarmı? Bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim :)
Aynen pazartesi ayın 20si test günüm ama 8. gün bi kana baktırmayı düşünüyorumPazartesi mi tahlil vereceksiniz
36 yaşındayım 2 tane 6. Gün embriyosuKaç yaşındasın canım kaçıncı gün embriyosu
Bana yumurta toplama için ilaç kullanımına başladığımız an kahve günde iki fincan demişti. Ama en önemlisi bence transfer sonrasıBi dk transferden önce çay kahve içmek yasak mı bana kimse bişey demedi onu yeme içme diye dün 5 bardak çay içtim ya kontorl günü de latte içmiştim