- 20 Haziran 2022
- 139
- 73
- 28
Ay bnde hiç bir şey hissetmiyorum karnım şişti sadece insllah tutunur evlatlarımızCanım ben de dün oldum ama bugün 1. Gün sayılıyor daha çok çok erken belirti aramak için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bnde hiç bir şey hissetmiyorum karnım şişti sadece insllah tutunur evlatlarımızCanım ben de dün oldum ama bugün 1. Gün sayılıyor daha çok çok erken belirti aramak için
Van'dan Diyarbakır'a gidip geliyorumSen hangi şehirden hangi şehre gittin canım ?
Ya ben de başta asla test yapmam diyenlerdenim ama beklemekle zaman geçmiyor bana çok sabırsızım ve kendimi negatifi görecem ya da pozitifi görecem diye şartlamadım o yüzden etkilemedi beni sonuçta yıllardır bu anı bekliyorum daha fazla belirsizi düşünmek istemedim5.gun embriyosu olduğu için belki çıkabilir kanda ama ben beklerim galiba bekleyemezsem de evde erken gebelik testi yaparim
Canim transferim 19 şubat 🕊Daha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 2 adet 5.gün 9 Şubat @Papatya6565 29 1 adet 5. Gün 9 Şubat @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat mygenius 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat @tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @nuratly 22 1 adet 21 şubat @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta @rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Zurich 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün 12 Şubat @denizperisii 28 1 adet 6, Gün Şubat 4.hafta @edosko 38 1 adet 6 Şubat E elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @ikizannesi_ 34 2 adet 5.gün 8 şubat @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat @sinemsensinem 32 1 adet 9 Şubat @birogretmenyldz 28 2 adet 5.gün 9 Şubat @gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat @Cilek Mia 32 1 adet 5. Gün 26 Şubat @yagmurumsu42 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Lovelyy35 29 3 adet 3.gün Şubat 4. Hafta @Ay42 38 2 adet 3.gün 3 Şubat @frdn 36 1 adet 16 Şubat @beyhudertler 32 1 adet 5.gün 13 Şubat
@Eftelya35352 adet 5. Gün 3 şubat N nehirgibi99 27 1 adet 5. Gün 6 Şubat @semraitmc 28 1 adet 5.gün 5 Şubat L Lilaa91 32 2 adet 5. Gün Şubat 3. Hafta @zehraamm1 28 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Derdimvarr 32 1 adet 5.gün Şubat 4.hafta @wasakkkk 30 1 adet 5.gün 11 Şubat @kareportakal 31 1 adet 5. Gün 31 Ocak @mutlubahar 23 2 adet 3.gün 4 Şubat cansucansucan 1 adet 5.gün 12 Şubat @gamze9183 32 1 adet 6.gün 15 Şubat @Jal_93 28 1 adet 5.gün 1 şubat @bsraaabsra 32 1 adet 5.gün 7 Şubat @ilm12 41 2 adet 5.gün 6 Şubat @gunes916 32 2 adet 5.gün 3 Şubat @skyfll 24 1 adet 5.gün 21 Şubat @gunesss34 29 1 adet 3 Şubat @ArzDGN 38 1 adet 5.gün 7 şubat @dlk0736 2 adet 6.gün 8 Şubat @Miray1986 37 1 adet 3.gün 14 Şubat @mrvzgr 35 2 adet 3.gün 9 Şubat V vildone 34 1 adet 5.gün 5 Şubat P Picassoo01 28 2 adet 5.gün 9 Şubat @Margee 36 2 adet 6.gün 20 Şubat
Ya prodoctor markası çok iyi değilmiş sanırım ucuz Bi test. Yanlış çıkardığı oluyormuş. O yüzden emin olmak istedim predictor marka olan en iyisiymiş heralde. Ondan alıyım dedim garanti olsun. O da çok pahalı yani nasıl bu kadar fark var anlamıyorumİkisi arasındaki farkı bilmıyorm ben canım o ne demek
Merhabaa Diyarbakır’da hangi doktora gidiyorsunuz? Sanırım ayrı doktordayız uğur hocaVan'dan Diyarbakır'a gidip geliyorum
Bugün regli olmam peki perşembe gününe randevu alıcam inşallah. İlaçlar ne kadar süre kullanılıyo peki kişiye göre değişiyo mu ? Ve ücretler nasıl ?Senin transfer mart ayına denk gelir o zaman canım
Gögüslerınde şişkinlik yada hassasiyet ne durumda canımKızlar selam
9.gün 81.5 geldi bugün 11. gün 206.7 geldi çok heyecanlandım walla. İnşallah böyle düzenli artarak devam eder. Darısı herkese
Evet uğur hocaya gidiyorum ben de transfer oldun mu senMerhabaa Diyarbakır’da hangi doktora gidiyorsunuz? Sanırım ayrı doktordayız uğur hoca
Eveeet oldum dinlenmedeyim şimdi bugün 4. GünümEvet uğur hocaya gidiyorum ben de transfer oldun mu sen
Oh ne güzel inşallah pozitif sonuçlanır ben adet olmadım gecikmenin 3.günündeyim olunca transfer hazırlığına baslayacam. cyclo ve lucrin sen de kullandın demi. Transfer hazırlığında hangi ilaçları kullandın ve hangisine devam ediyorsun peki, bir de merak ettim ilaçları vermeden önce tahlil falab yaptirdi mi sana.Eveeet oldum dinlenmedeyim şimdi bugün 4. Günüm
Transfer adetin 18 -20. günleri arasında oluyor. Süreç tamamen kişiye göre değişiyor canımA
Bugün regli olmam peki perşembe gününe randevu alıcam inşallah. İlaçlar ne kadar süre kullanılıyo peki kişiye göre değişiyo mu ? Ve ücretler nasıl ?
Hadi hayırlısı olsun sağlıkla tutunsun inşallah bebişlerinKızlar bebişlerimi aldım geldim
Evet benim doğal siklıs ilerleyecekti strese girdi yumurtam büyümedi olmadı ilaçlıya geçtik aynı ilaçları ben de kullandım her kontrolümde kan verdim e2 progesteron lh ve tsh a bakıyor ilk gün sonra e2 değerine bakıyor istenilen seviyedeyse transfer yapıyor. Galiba sizin ikinci deneme olacak ilkinde bunlar yapıldı mı ? Şu an Estrofem oksapar folikasit progestanlara devam ediyorumOh ne güzel inşallah pozitif sonuçlanır ben adet olmadım gecikmenin 3.günündeyim olunca transfer hazırlığına baslayacam. cyclo ve lucrin sen de kullandın demi. Transfer hazırlığında hangi ilaçları kullandın ve hangisine devam ediyorsun peki, bir de merak ettim ilaçları vermeden önce tahlil falab yaptirdi mi sana.
Yok benim ilk deneme. Dedigin tahlilleri opu öncesi istedi sürekli. Opu sonrası adetle beraber dediğim ilaclari kullandim smdi 2.adeti bekliyorum. Transfer aşamasında kullandığın ilaçlar hangileri oldu progestan oksapar falan?Evet benim doğal siklıs ilerleyecekti strese girdi yumurtam büyümedi olmadı ilaçlıya geçtik aynı ilaçları ben de kullandım her kontrolümde kan verdim e2 progesteron lh ve tsh a bakıyor ilk gün sonra e2 değerine bakıyor istenilen seviyedeyse transfer yapıyor. Galiba sizin ikinci deneme olacak ilkinde bunlar yapıldı mı ?
Amin canım inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla tutunsunHadi hayırlısı olsun sağlıkla tutunsun inşallah bebişlerin
Şu an Estrofem oksapar folikasit progestanlara devam ediyorum transfer öncesi 17 gün kullandığım farklı ilaçlar da vardı deltacoril antibiyotik falan vücut reddetmesin diye kortizon kullandırtıyor 5 gün transfer günü bırakıyorsun bunlarıYok benim ilk deneme. Dedigin tahlilleri opu öncesi istedi sürekli. Opu sonrası adetle beraber dediğim ilaclari kullandim smdi 2.adeti bekliyorum. Transfer aşamasında kullandığın ilaçlar hangileri oldu progestan oksapar falan?
Desene full paket verecek çok korkuyorum o süreçten ya progestan igne ve oksapari ne zamana kadar devam edeceğini söyledi mi pekiŞu an Estrofem oksapar folikasit progestanlara devam ediyorum transfer öncesi 17 gün kullandığım farklı ilaçlar da vardı deltacoril antibiyotik falan vücut reddetmesin diye kortizon kullandırtıyor 5 gün transfer günü bırakıyorsun bunları