1.ci sayfada canımListe nerde görünüyor ben bulamadım
99 tlye düşünce alayım dedim çok hoşuma gittiYaaa çok tatlılar inşallah giydirmek de nasip olur bende bakınıyorum ama cinsiyeti beklicem inşallah
Bende öyleyimyaaaaa cok minnoşlar darısı giydirecegin günlere olsun.ben de kaç gündür bebek kıyafetlerine bakıyorum hayal kuruyorum böyle giydiririm şoyle giydiririm diye. inşallah hayal olarak kalmazlar gercek de olur
Evet saçımı yıkıyorum, her gün baştan aşağı kıyafet değiştiriyorum. Birde evde terlemiyorum da zaten.Bende duş almaya korkuyorum ve almadım dediğiniz gibi bende ılık su da üşürüm
Ben böyle ara muayeneler için gitmiyorum 5 saatlik yol benimki de. Burada tanıdık doktor var ona yönlendiriyor. Keşke senin de öyle olsaydı. Adet bekliyorum ben de. En az 3 kontrol sonrası transfer olacağım. Gidip gelmek çok yorucu ve stresli oluyor benim için
Evet canım ilk tedavi başlayacak daha.Ama sanırım transfer değil senin ki, ilk tedavi demi? Öyleyse doğrudur gidilmeli
Kızlar tedaviye başlamak için regl bekliyordum.
Çok minik leke geldi.
Yarına kadar aktif kanama başlamaz ama 2. Gün olmuş oluyor.
Yarın doktora gideyim mi sizce ?
7 saatlik uzaklıktan gidiş geliş yapacağım için tam gününde gitmek istiyorum
Hayırlı olsun hamiş kızkızlar sonucum 389.. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Evet saçımı yıkıyorum, her gün baştan aşağı kıyafet değiştiriyorum. Birde evde terlemiyorum da zaten.
1-2 gün daha beklemeyi düşünüyorum bakalım
Evet saçımı yıkıyorum, her gün baştan aşağı kıyafet değiştiriyorum. Birde evde terlemiyorum da zaten.
Transferin kaçıncı günüBen bu sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı tabi normal test erken gebelik değil umarım pozitifi görürüm
Ya bende bebek eşyalarına bayılıyorum olmadığı zamanda bile gözüme çarpan bişey oldumu alıyordum yegenlerim için çok hoşuma gidiyor bebek alisverisi yapmak ama ben hep kz istiyordum adını bile düşünmüştüm lina diyip duruyorum hayırlısı keseyi görüp cinsiyeti öğrenince aklımda bir sürü şey var inşallah99 tlye düşünce alayım dedim çok hoşuma gittiinşallah canım
Ben 9 Şubat transferi olarak bugün almayı düşünüyorum
4. Gün bugünTransferin kaçıncı günü
Benim kan verecegım gün .. 10 şubat da transferım oldu..inşallah çok güzel geçer ve sımsıkı tutunur.. Güzel sonuçlar alalım hayırlısıyla inşallahKızlarrr kontrolden çıktım 20 şubat transfer günümçift embriyo olacak ayyy bugüne kadar hiç heyecanım yoktu çok rahattım şimdi içim kıpır kıpır oldu yaaa
Ay bende almadım daha sadece saçımı yıkadım bekleyelim bi zararı yok zatenEvet saçımı yıkıyorum, her gün baştan aşağı kıyafet değiştiriyorum. Birde evde terlemiyorum da zaten.
İnşallah gruptaki herkes müjdeli haberi alır çok emek verdik Allah emeklerimizin karşılığını versinBenim kan verecegım gün .. 10 şubat da transferım oldu..inşallah çok güzel geçer ve sımsıkı tutunur.. Güzel sonuçlar alalım hayırlısıyla inşallah
Bence test için çok çok çok erken canım sakin moralını bozma akısına bırak4. Gün bugün
Nedense çok olumlu pozitif düşünüyorum erken olduğunu bilerek yaptım o yüzden çok etkilemedi beniBence test için çok çok çok erken canım sakin moralını bozma akısına bırak
Aynen ya napalım korkuyoruzAy bende almadım daha sadece saçımı yıkadım bekleyelim bi zararı yok zaten
Evet işte bende ılık suyla yıkanmadığım için tedirgin oldum.yalnız olmadığıma sevindim
Bugün 5. gün hala banyo yapmadım. Çünkü sıcak suyla yıkanıyorum ve bu yüzden bir şey olur diyekorkuyorum