nefes almakta sonucun bi alakası yoktur bence alakasız şeyler. buna bakarak sonuc da negatif gibisinden düşünmeyin ohss olsa başka belirtileriniz de olur. inşallah degildir deYoo aslında kalkip uyumaya gidiyoruz mesela sirt ustu yatmaya çalışınca nefes alamıyorum yastıgi iyice yukseltip yan yatiyorum ama sebebi ne bilmiyorum, bazi yorumlarda ohss demisler ama asiri siskinlik ishal falan yok, o yorumlari yapanlarin da sonuclari negatif olmus cogunlukla
İyi yani demi sizcede2 günde 2 kat artmış gibi
Bugün test gününmüydü canımkızlar sonucum 389.. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Beni de ekler misiniz yaş 28, 5.gün 2 adet embriyo, 9 Şubat transfer tarihimEkledim kızlar
Evet ama doktorunla görüş yine de canımİyi yani demi sizcede
Teşekkür ederim cevabın için rahatladım gerçektennefes almakta sonucun bi alakası yoktur bence alakasız şeyler. buna bakarak sonuc da negatif gibisinden düşünmeyin ohss olsa başka belirtileriniz de olur. inşallah degildir de
Ne güzel yaş dışında hepsi aynı varmı belirtilerBeni de ekler misiniz yaş 28, 5.gün 2 adet embriyo, 9 Şubat transfer tarihim
Teşekkür ederimEvet ama doktorunla görüş yine de canım
Olmaz olur muNe güzel yaş dışında hepsi aynı varmı belirtilerhayırlısı olsun canım ekliyorum
Bende de transferden beri kasık ağrıları varOlmaz olur muilaçların etkisinden midir bilmiyorum ama transfer öncesi de ilaç kullanıyordum bu etkileri görmedim ilk günden beri bi kasıkta batma hissi mide bulantısı halsizlik uyku hali var sizde var mı bir belirti ?
Hadi hayırlısı olsun canımKızlarrr kontrolden çıktım 20 şubat transfer günümçift embriyo olacak ayyy bugüne kadar hiç heyecanım yoktu çok rahattım şimdi içim kıpır kıpır oldu yaaa
Kaç yaşındasın canım kaçıncı gün embriyosuKızlarrr kontrolden çıktım 20 şubat transfer günümçift embriyo olacak ayyy bugüne kadar hiç heyecanım yoktu çok rahattım şimdi içim kıpır kıpır oldu yaaa
Canım artık bundan sonrası artışa bakmak. 9. Gün 100 olması lazım inşallah kat kat artarak devam eder. Şu an sonucunda bi problem yok hayırlı uğurlu olsun
Vaama ya , çatlatmanın etkisi buldar sürmez benceKizlar gunaydin...bugunki testimde bariz koyulasma goremedim.
Bugun ise geldim.cok zor sartlarda cektim
Hakkimizda hayirlisi ne diyelim.
Hayırlısı olsunnnkızlar sonucum 389.. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Evet canım 10. Günümdü. Doktorum 10. Gün kan ver dedi. 2. Denemem. Bu sefer evde hiç test yapmadım direkt kan ile öğrendim.Bugün test gününmüydü canım
Bilmiyorum canim. Dun sanki koyulasmis gelmisti ama. Bugun geri vitesVaama ya , çatlatmanın etkisi buldar sürmez bence
Yaa inşallah tutmuştur, silikte olsa varsa vardır, daha da koyulaşır inşallahKızlar bugün transferin 8.günü idrar testi yaptım bende ama bu normal kaset testten hafif silik çizgi çıktı ilk 5 dk içinde.fotoda gözükmüyor ama o yüzden çekemedim. İki embriyo transferi olmuştu yarın sabah hassas olan testlerden yapayım diyorum.