2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selamlar, bugün transferhaırlığı için kliniğe gittim.
Tutunma için extradan 3 ılac varmış tabiki hepsi extra yani isteğe göre, cok maliyetli ama tutunma ihtimalı artıyormuş.

1.Tractocile ,rahim de kasılma önleyici miş (Transfer günü uygulanıyormuş)
2.zerzio gebelik aşısı transfer öncesi
3.embryo glue ,yapıştırma maddesi miş (transfer de uygulanıyormuş)

toplam maliyeti 13 bin tl

bilginiz olsun

merhaba , teşekkürler bende tahmini şubatta trafnsfer olacagım . bizede fiklir oldu
3.embryo glue ,yapıştırma maddesi miş (transfer de uygulanıyormuş) bunu bugun bir videoda görmüştüm henüz araştırmmaıştım tevafuk oldu seninde yazman .

Kizlar merhaba bir sey soracagim.2018 yilinda amh 2.96 cikmisti. Yeniden tup bebek tedavisine baslayacagim amh istemedi su an ama ben merak ediyorum. Yas oldu 38. Biraz cevap yoruma dayali olacak ama belki 2 kez yaptiran vardir degeri. Merak ettim ne kadar degisebilecegini.

Amh değeri önemli değil adetin 2. Günü gittiğinizde ultrason ile kaç folikül göründüğü önemli. Amh 1 hafta ara ile bile farklı çıkabiliyor.

Amh değeri önemli değil adetin 2. Günü gittiğinizde ultrason ile kaç folikül göründüğü önemli. Amh 1 hafta ara ile bile farklı çıkabiliyor.
Gecen ay asilama oldum.femara ile 3 yumurtam oldu ama tutmadi. Tabi asilamada kalite vs. Bilmiyoruz.. tesekkur ederim. Yas aldikca azaliyor tabi merak etmistim ne kadar dusebilecegini.

Gecen ay asilama oldum.femara ile 3 yumurtam oldu ama tutmadi. Tabi asilamada kalite vs. Bilmiyoruz.. tesekkur ederim. Yas aldikca azaliyor tabi merak etmistim ne kadar dusebilecegini.
Benim amh değerlerim 3 yıl içinde 0.2, 0.5, 0.08 çıktı. 4 folikul göründü 5gun Klomen ve 5 gün iğneler ile sonunda 2 adet dolu yumurta çıktı.1 adet embriyom var. O nedenle amh değeri ile moral bozmayın. aşılama genelde sperm sorunu olanlarda önerilip tutuyor. Yumurta sayısı az ise vakit kaybetmeden tup bebeği tavsiye ederim.

Adet olmayi bekliyorum tup bebek icin gorustum. Sperm skntimiz yok morfoloji 3. Hiz sayi vs iyi.. ama bizim 8 sene oncede olmuyordu zaten.ne var bilmiyoruz.. sebep soyleyen olmadi.

Merhabalar benim biri dogal yolla biri transferle 2 kimyasal gebeligim oldu. Doktorum tavsiyesiyle lenfosit aşısına basladim.. ocagin 28inde 3. Doz aşımı olacagm bi aksilik cikmazsa subatta da 2. Transferim olacak.. siz basladiniz mi aşılara ve doktorunuz aşıyla ilgili nasil bilgi verdi herkesin görüşü farkli merak ettim

takip ettigim doktorlar kimileri işe yaramıyor diyor ben dr cok inanmıyorum nedense ama yine de doktor onderdi içimde kalmaması adına yaptırıyorum mecbur. histereskopi önerildi mi size acaba
Histeroskopi rahim darlığı için yaptırmıştım daha önceden şimdi ozon tedavisine başladım bakalım inşallah bunun faydasını görürüm

Histeroskopi rahim darlığı için yaptırmıştım daha önceden şimdi ozon tedavisine başladım bakalım inşallah bunun faydasını görürüm
ben de ozon tedavisi görüyorum canım. kaç seans olarak yaptırıyorsun ve ne kadsr tuttu

Teşekkür ederim çok sağ olun. Tek tek okudum yazdıklarınızı. Ben gecikmenin 4. günündeyim. Doktorum gecikmenin normal olduğunu söyledi. 10 gün daha olmazsanız haberleşelim dedi.
Korkum şu ki bu süreçte eşimle korunmadık bebek olur mu acaba diye aklımdan geçiyor.

Ben de korunmamıştım canım. Aynı kaygılar bende de vardı. Test yap olmazsa canım ara ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…