-
- Konu Sahibi sinemsen1992
merhaba , teşekkürler bende tahmini şubatta trafnsfer olacagım . bizede fiklir olduSelamlar, bugün transferhaırlığı için kliniğe gittim.
Tutunma için extradan 3 ılac varmış tabiki hepsi extra yani isteğe göre, cok maliyetli ama tutunma ihtimalı artıyormuş.
1.Tractocile ,rahim de kasılma önleyici miş (Transfer günü uygulanıyormuş)
2.zerzio gebelik aşısı transfer öncesi
3.embryo glue ,yapıştırma maddesi miş (transfer de uygulanıyormuş)
toplam maliyeti 13 bin tl
bilginiz olsun
Kızlar aranızda memorial de tedavi gören varmı?
Amh değeri önemli değil adetin 2. Günü gittiğinizde ultrason ile kaç folikül göründüğü önemli. Amh 1 hafta ara ile bile farklı çıkabiliyor.Kizlar merhaba bir sey soracagim.2018 yilinda amh 2.96 cikmisti. Yeniden tup bebek tedavisine baslayacagim amh istemedi su an ama ben merak ediyorum. Yas oldu 38. Biraz cevap yoruma dayali olacak ama belki 2 kez yaptiran vardir degeri. Merak ettim ne kadar degisebilecegini.
Gecen ay asilama oldum.femara ile 3 yumurtam oldu ama tutmadi. Tabi asilamada kalite vs. Bilmiyoruz.. tesekkur ederim. Yas aldikca azaliyor tabi merak etmistim ne kadar dusebilecegini.Amh değeri önemli değil adetin 2. Günü gittiğinizde ultrason ile kaç folikül göründüğü önemli. Amh 1 hafta ara ile bile farklı çıkabiliyor.
Benim amh değerlerim 3 yıl içinde 0.2, 0.5, 0.08 çıktı. 4 folikul göründü 5gun Klomen ve 5 gün iğneler ile sonunda 2 adet dolu yumurta çıktı.1 adet embriyom var. O nedenle amh değeri ile moral bozmayın. aşılama genelde sperm sorunu olanlarda önerilip tutuyor. Yumurta sayısı az ise vakit kaybetmeden tup bebeği tavsiye ederim.Gecen ay asilama oldum.femara ile 3 yumurtam oldu ama tutmadi. Tabi asilamada kalite vs. Bilmiyoruz.. tesekkur ederim. Yas aldikca azaliyor tabi merak etmistim ne kadar dusebilecegini.
Adet olmayi bekliyorum tup bebek icin gorustum. Sperm skntimiz yok morfoloji 3. Hiz sayi vs iyi.. ama bizim 8 sene oncede olmuyordu zaten.ne var bilmiyoruz.. sebep soyleyen olmadi.Benim amh değerlerim 3 yıl içinde 0.2, 0.5, 0.08 çıktı. 4 folikul göründü 5gun Klomen ve 5 gün iğneler ile sonunda 2 adet dolu yumurta çıktı.1 adet embriyom var. O nedenle amh değeri ile moral bozmayın. aşılama genelde sperm sorunu olanlarda önerilip tutuyor. Yumurta sayısı az ise vakit kaybetmeden tup bebeği tavsiye ederim.
Merhabalar benim biri dogal yolla biri transferle 2 kimyasal gebeligim oldu. Doktorum tavsiyesiyle lenfosit aşısına basladim.. ocagin 28inde 3. Doz aşımı olacagm bi aksilik cikmazsa subatta da 2. Transferim olacak.. siz basladiniz mi aşılara ve doktorunuz aşıyla ilgili nasil bilgi verdi herkesin görüşü farkli merak ettimHanımlar merhaba benimde aralıkta tüp bebek 3. Gün taze embryo transferi olmuştu maalesef düşük oldu bana da doktorum Rahime çizik ve lenfosit aşısı önerdi çok şükür tüp bebek ilaçlarını bırakınca adet oldum 4 gün sonra şuan dondurulmuş 3 embriyom var doktorda istersen bu ay normal transfer deneyelim kanamam bitince dedi ama güvenemedim embriyolarımı tekrar çözdürünce kaybetmekten korktum o yüzden işlemler yapılsın çözülmüşlen transfer yapalım istedim çünkü düşük olursa tekrardan maliyet olarak baya bi külfetli evlat paha biçilemez tabiki de ama yine işlemler çok pahalı geliyor bir yerden sonra benimde inşallah şubat yada martta transfer olacak lenfosit aşısı olanlar aşamaları nasıl
Benim memorialde 2. Transferim olcak bu, dondurulmuş embriyo transferi olacak
Bu arada bahçelievlerde oturuyorsunuz sanırım bende bahçelievlerdeyim:)
GUngoren.) Ben galiba medikal parkta yaptiricam. Gorustugum doktoru sevdim.Bu arada bahçelievlerde oturuyorsunuz sanırım bende bahçelievlerdeyim:)
Histeroskopi rahim darlığı için yaptırmıştım daha önceden şimdi ozon tedavisine başladım bakalım inşallah bunun faydasını görürümtakip ettigim doktorlar kimileri işe yaramıyor diyor ben dr cok inanmıyorum nedense ama yine de doktor onderdi içimde kalmaması adına yaptırıyorum mecbur. histereskopi önerildi mi size acaba
ben de ozon tedavisi görüyorum canım. kaç seans olarak yaptırıyorsun ve ne kadsr tuttuHisteroskopi rahim darlığı için yaptırmıştım daha önceden şimdi ozon tedavisine başladım bakalım inşallah bunun faydasını görürüm
Teşekkür ederim çok sağ olun. Tek tek okudum yazdıklarınızı. Ben gecikmenin 4. günündeyim. Doktorum gecikmenin normal olduğunu söyledi. 10 gün daha olmazsanız haberleşelim dedi.Canım ben gecikmiştim.. Kist çıktı. Operasyona alınacakken adetim geldi. Sürece başlayabilmiştik. Umarım senin de sorunsuz olur. Başlarsınız bir an önce. Folikül kisti ydi. Normalde adetle atılıyor ama Kıstı süreci aksatmasın diye almak istedi doktorum. Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤ şu top ipin ilk msjında detaylıca yazmıştım sürecimi kuzum. Gün gün yazıyor. Bende uzun protokol.
Herkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Deneme:2
Embriyo gün: 5. Gün 2 tane
Transfer tarihi: Şubat ilk hafta
Anne Adayı Yaş Deneme Embriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 1 adet 5.gün Şubat 3.hf
tomrisn 25 2 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
T tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
2 1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
nuratly
2 adet Şubat 3.hf S sanata
32 1 Şubat 3.hf kahveseverkedi91
32 1 Şubat 3.hf Smsf
33 1 Iki melek sahibi
37 1 Şubat 1.hf allesya41
26 1 5.gün 1 adet Şubat 2.hf R rosee67
40 2 1 adet
Ben de korunmamıştım canım. Aynı kaygılar bende de vardı. Test yap olmazsa canım ara ara.Teşekkür ederim çok sağ olun. Tek tek okudum yazdıklarınızı. Ben gecikmenin 4. günündeyim. Doktorum gecikmenin normal olduğunu söyledi. 10 gün daha olmazsanız haberleşelim dedi.
Korkum şu ki bu süreçte eşimle korunmadık bebek olur mu acaba diye aklımdan geçiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun:) inşallah güzel olur her şey hepimiz içinGUngoren.) Ben galiba medikal parkta yaptiricam. Gorustugum doktoru sevdim.