• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7 gün belirtileriniz neydi

rabiiia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
24
6
1
21
Merhaba kızlar 5.gün 2 adet a kalite embriyo transferinde 7. Günümdeyim 4 ve 5 günler bel ağrım oldu ara ara bugunde çok hafif kasık lazımda ağrı deyil batma da deyil hafif hafif bş şey oluyo sizler hangi yollardan geçtiniz belirti yaşadınız mı

Merhaba,
İki negatif, bir pozitif 3 transfer oldum. Üçünde de aynıydı durumum. Göğüslerim çok dolgun ve ağrı yapıyordu sadece fakat bu üçünde de oldu. Klasik olacak fakat maalesef yaşadıklarımızın çoğu kullandığımız ilaçlardan oluyor 🙁 inşallah sağlıkla güzel haberi alırsınız 🌸🙏🏼 az kalmış :)

Merhaba kızlar 5.gün 2 adet a kalite embriyo transferinde 7. Günümdeyim 4 ve 5 günler bel ağrım oldu ara ara bugunde çok hafif kasık lazımda ağrı deyil batma da deyil hafif hafif bş şey oluyo sizler hangi yollardan geçtiniz belirti yaşadınız mı
Merhaba canım benimde bugün 9. Günümdeyim transferi sayarsak 10. Gün olacak ama genelde doktorlar o günü saymıyorlar ama benimde 5. Gün başladı kasık ve bel göğüs ağrılarım bugün cesaretimi toplayıp test yaptım biri net bir silim çıktı doktorumuza attık var dedi ama kanda daha net sonuç alacağımız söyledi çünkü bazen idrar testleri şaşırtablirmiş bizi ama benimde ağrılarımı ben buna yoruyorum 🥹

Merhaba bende ilk 4 gün uyku hali oldu daha sonraki günler sık idrara çıkma ve sol kasıkta çekilme gibi bi his oluyordu 6 gün test yaptım silik çıktı 7. günee silik şekilde çıktı bu gün kan verdim sonuç bekliyorum

Merhaba bende ilk 4 gün uyku hali oldu daha sonraki günler sık idrara çıkma ve sol kasıkta çekilme gibi bi his oluyordu 6 gün test yaptım silik çıktı 7. günee silik şekilde çıktı bu gün kan verdim sonuç bekliyorum
Ben de bugun 8. Günüm test yaptım bu şekil çıktı
1000138310.webp

Sonucunun çıktımı kaç çıkması gerekiyor bilginiz var mı

Merhaba arkadaslar. 19 martta saat 11.45 de, 5. Gün, 1 adet embiriyo transferi gerçekleştirildi. Transfer gunu dahil 2. Gun yani ayin 20 si kahverengi leke geldi. Ben bunu, rahime embiriyo yerleştirilirken, mikro düzeyde aşınma olmuş olabilir. Sonuçta bir işlem yapıldı diye dusundum. Lekelenmeye aldırmadım. Transfer günü dahil 4. Günde, yani Ayın 22 sinde adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Hemen yatagima uzandim. Akabinde pembemsi ve kahverengi leke geldi. Daha sonra doktorumu aradim. Coraspirini kesti. Bugün hiç leke gelmedi. Adet olacak misim gibi ağrı olmasada, yine bel bölgesinde ayağa kalkıp yatınca oturunca bir hassasiyet hissediyorum. Bu şekilde bir surec yaşayan var mı.

Back
X