- 2 Temmuz 2023
- 1.201
- 557
- 26
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Ayy ne güzel doğal yolla gebe kalmışsınız inşallah tüpbebekle de tekrar kalırsını. Her şey çok pahalı gerçekten. Doğal yolla gebe kalanlar nasıl şanslı olduklarının farkında değiller darısı bizlere inşallahCanim ben daha once cok tedavi oldum tup bebekle. 2018 yilinda...sonra dogal yolla bi bebegim ildu. bu 2. Bebek icin 2 senedir.olmuyordu. yine bu yollardim. Yasta aslinda baya oldu ama. Sonra pisman olmamak adina denemek istedim... fiyatlarda ciddi artmis..Allah her acidan yardimcimiz olsun..
Bir kere kaldim cok sukur. Yanimda oturuyor :) darisi bu duyguyu henuz yasamamis olanlara. . Simdide kardes istedik ama hic hamile kalamadim. 38 yasindaym. Daha fazla dogal yolla denemek istemedim.. belli ki yine olmuyor. 3 tup bebek denemem olmustu kizimdan once. Hamile kalip kaybettim. Bilinen bir sorunumuz.yok.. hala problem yok dendi tekrarladik.herseyi... diyecegim o ki nasip.. ama biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi tabiki.Ayy ne güzel doğal yolla gebe kalmışsınız inşallah tüpbebekle de tekrar kalırsını. Her şey çok pahalı gerçekten. Doğal yolla gebe kalanlar nasıl şanslı olduklarının farkında değiller darısı bizlere inşallah
Ben de bugun basladim. ) 333 sanirim benim dozum..kagitta yaziyor bucukluMerhabalar hepiniz güzel haberler alın inşallah, bende gonal f ile dün başladım tedaviye ilk defa deneyeceğim pazartesi muayene ye gideceğim şuan için doktor gonal f 900 başladı günlük 300 vurunacagim bakalım ilerleyen süreçte neler olacak
Bende okuyorum herkes 200 250 ml 300 çok mu diye meraklaniyordum demek ki varmış başkalarıdaBen de bugun basladim. ) 333 sanirim benim dozum..kagitta yaziyor bucuklu
Anesteziden korkuyorum vallahi olmadık şeyler söylemem umarimMerhaba bende yumurta toplamak için ilk defa anestezi aldım o sırada sayıklayan çok oluyormuş acaba dedim bende de birşey olur mu diye ama çıktıktan sonra hemşire nasılsın demiş ben hiç duymadım ama iyiyim diye cevap vermişim eşim öyle söyledi çok da rahattı hiç bişi hissetmedim bile uyandıktan sonra anesteziyi alırken bile ne ara gittim hatırlamıyorumhiç korkma en güzel yanı diyebilirim
Boy kilo ve yasa bagli sanirim degisiyor.Bende okuyorum herkes 200 250 ml 300 çok mu diye meraklaniyordum demek ki varmış başkalarıda
Herkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç
Margee Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf tomrisn
25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf A akzbyz
27 1.adet 5.gun Şubat 3.hf nuratly
2 adet Şubat 3.hf kalburayuz
32 Şubat 3.hf kahveseverkedi91
32 Şubat 3.hf Smsf
33 Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
26 5.gün 1 adet Şubat 2.hf rosee67
40 1 adet emreko
33 H Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf
Ben bugun basladim. Gonal f disinda bir sey vermedi. Sali gunu kontrolum var.Arkadaşlar transfer hazırlığına başlayan oldu mu hangi ilaçları iğneleri kullanacağız merak ediyorum
Canım bu anestezi o videolarda ki ağır anestezi değil. Çok hafif bir anestezi, on dakika mışıl mışıl uyuyup uyanıyorsun. Aşırı bir sersemlik olmuyor. Tatlı derin bir uykudan uyanıyor gibiAnesteziden korkuyorum vallahi olmadık şeyler söylemem umarim
Sonuçta bi ameliyat değil onlarda çok doz vermedikleri için kendimize hemen geleceğimiz şekilde veriliyor diye tahmin ediyorum yani sayıklayacak kadar zaman olmuyorAnesteziden korkuyorum vallahi olmadık şeyler söylemem umarim
selam benim de ikinci denemem ve uzun protokol uygulanıyor bana da inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziKızlar merhaba
Bu süreçte hepimize sağlık ve sabır diliyorum. Bana 2. denemem olduğu için uzun protokol uyguluyor doktorum. Adetin 21. günü gonapeptyl iğne ile başladık. Bugün 30. günüm hala adet olmadım. Yarın telefon açıp doktorumla konuşacağım. 10. gün adet olmazsan ara randevu vereyim demişti. Uzun protokol uygulanan arkadaşlarım varsa adet gecikmemle ilgili bilgi verebilir mi?
Şifa olsun inşallah tedavilerimizselam benim de ikinci denemem ve uzun protokol uygulanıyor bana da inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizibenim doğum kontrol ilacım bitti iğneye başladım reglime henüz var 5 gün içinde olmayı bekliyorum fakat çok az olacağımı söyledi doktorum
Teşekkür ederim yanımda olduğunuz içinBen de korunmamıştım canım. Aynı kaygılar bende de vardı. Test yap olmazsa canım ara ara.
İkinci gün git canım. Az da olsaa. Zaten çok gelmiyor adet iğne olurken.Teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Dün test yaptım negatif çıktı. Bugün az az adetim başladı gibi, tam 1 hafta gecikmeli de olsa. Doktora yarın mı öbür gün mü gitsem bilemedim
Uzun protokol dediğiniz nedir benimde ikinci deneme olacak daselam benim de ikinci denemem ve uzun protokol uygulanıyor bana da inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizibenim doğum kontrol ilacım bitti iğneye başladım reglime henüz var 5 gün içinde olmayı bekliyorum fakat çok az olacağımı söyledi doktorum