2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayy ne güzel doğal yolla gebe kalmışsınız inşallah tüpbebekle de tekrar kalırsını. Her şey çok pahalı gerçekten. Doğal yolla gebe kalanlar nasıl şanslı olduklarının farkında değiller darısı bizlere inşallah

Bir kere kaldim cok sukur. Yanimda oturuyor :) darisi bu duyguyu henuz yasamamis olanlara. . Simdide kardes istedik ama hic hamile kalamadim. 38 yasindaym. Daha fazla dogal yolla denemek istemedim.. belli ki yine olmuyor. 3 tup bebek denemem olmustu kizimdan once. Hamile kalip kaybettim. Bilinen bir sorunumuz.yok.. hala problem yok dendi tekrarladik.herseyi... diyecegim o ki nasip.. ama biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi tabiki.

Merhabalar hepiniz güzel haberler alın inşallah, bende gonal f ile dün başladım tedaviye ilk defa deneyeceğim pazartesi muayene ye gideceğim şuan için doktor gonal f 900 başladı günlük 300 vurunacagim bakalım ilerleyen süreçte neler olacak

Ben de bugun basladim. ) 333 sanirim benim dozum..kagitta yaziyor bucuklu

Hormon testlerinden anlayan var mi.. amh bilmiyorum 2018 de yaptirmistim taaa 2.96 idi... bugun adetin 2. Gunu kontrolde 10 11 folikul gordu... tabi kac tanesi yanit verir bilmiyorum dedi..yas 38

Eklentiler

• 1000049883.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba bende yumurta toplamak için ilk defa anestezi aldım o sırada sayıklayan çok oluyormuş acaba dedim bende de birşey olur mu diye ama çıktıktan sonra hemşire nasılsın demiş ben hiç duymadım ama iyiyim diye cevap vermişim eşim öyle söyledi çok da rahattı hiç bişi hissetmedim bile uyandıktan sonra anesteziyi alırken bile ne ara gittim hatırlamıyorum hiç korkma en güzel yanı diyebilirim

Anesteziden korkuyorum vallahi olmadık şeyler söylemem umarim

Arkadaşlar transfer hazırlığına başlayan oldu mu hangi ilaçları iğneleri kullanacağız merak ediyorum

selam benim de ikinci denemem ve uzun protokol uygulanıyor bana da inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi benim doğum kontrol ilacım bitti iğneye başladım reglime henüz var 5 gün içinde olmayı bekliyorum fakat çok az olacağımı söyledi doktorum

Şifa olsun inşallah tedavilerimiz
Ben doğum kontrol ilacı kullanmadım. Hergün gonapeptyl denilen iğneyi göbekten yapıyorum.
Benim adetim bugün başladı ve tam 1 hafta gecikti. Sizde de bu durum olabilir korkmayın ve doktorunuzla iletişimde olun.
Yarın nasipse doktora gideceğim ek ilaçlara başlayacağız artık. Bu süreç hepimiz için zor Rabbim yardım etsin inşallah
Yaş 40 olunca daha da çok korkuyorum ben. İnşallah dualarımızda buluşmak dileğiyle

Ben de korunmamıştım canım. Aynı kaygılar bende de vardı. Test yap olmazsa canım ara ara.
Teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Dün test yaptım negatif çıktı. Bugün az az adetim başladı gibi, tam 1 hafta gecikmeli de olsa. Doktora yarın mı öbür gün mü gitsem bilemedim

Teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Dün test yaptım negatif çıktı. Bugün az az adetim başladı gibi, tam 1 hafta gecikmeli de olsa. Doktora yarın mı öbür gün mü gitsem bilemedim
İkinci gün git canım. Az da olsaa. Zaten çok gelmiyor adet iğne olurken.

Uzun protokol dediğiniz nedir benimde ikinci deneme olacak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…