2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben ocak 2023te baslamistim medicalparka 1 transfer oldum negatif sonuclandi simdi ikinci transfer icin bekliyorum gecen sene ilaclar haric 40bin falandi cok artmış allah yardimcimiz olsun.. ben hemen transfer olamadgm icin cok gidip geldim ve calisiyorum surekli izin almak zorunda kaliyorum.. insallah anlayışlı bir müdürünüz vardir yoksa surekli rapor almakla falan ugrasmak zorunda kalirsiniz.. bana müdürüm her zaman anlayış gösterdi hastane is yerime yarim saat mesafe de isimi halledip geri isyerime dondum idare ettiler.. insallah hastane ev isyeri üçlüsü birbirine yakindir uzak mesafe zor olabiliyor istanbul icin.
Keske 2023 de deneseydim diyorum ben de ama nasip.. isime uzak aslinda .mbuse yakin ve evime yakin hastane.. Ali ihsan bey ile gorustuk.. adet olunca gidecegim.. valla mudur var gm var ik var... cok izinden hoslanmiyorum dillendirmekte istemiyorum. Bilmiyorum nasil yapicam.. bagli oldugum mudur iyi de ust yonetim bizim sknti.

Keske 2023 de deneseydim diyorum ben de ama nasip.. isime uzak aslinda .mbuse yakin ve evime yakin hastane.. Ali ihsan bey ile gorustuk.. adet olunca gidecegim.. valla mudur var gm var ik var... cok izinden hoslanmiyorum dillendirmekte istemiyorum. Bilmiyorum nasil yapicam.. bagli oldugum mudur iyi de ust yonetim bizim sknti.
Hangi medicalparka gidiyorsunuz ben pendikteyim.. müdürün iyiyse ust yönetime duyurmadan seni idare edebilir ayni binada degilseniz tabi 😁 biz ayni binada degiliz .. ben konuyu paylastim cunku surekli iznin bi aciklamasi yok nedenini bilmek istedi boylesi rahat oldu umarim sizin icinde cok rahat gecer.. bende 2023 de basladim ama 2. Transferi daha yeni olacagm o da yine bi aksilik cikmazsa.. aslinda hersey nasip ne kadar acele etsekte hersey olacağına variyor.. negatif oldukca 2 ayda falan tekrar transfer olanlar var ben kac aydir bekliyorum hersey planladgimiz gbi olmuyor maalesef ama tabi herkesin hikayesi ayni olmaz insallah tez zamanda pozitifi görürsünüz..

Hangi medicalparka gidiyorsunuz ben pendikteyim.. müdürün iyiyse ust yönetime duyurmadan seni idare edebilir ayni binada degilseniz tabi 😁 biz ayni binada degiliz .. ben konuyu paylastim cunku surekli iznin bi aciklamasi yok nedenini bilmek istedi boylesi rahat oldu umarim sizin icinde cok rahat gecer.. bende 2023 de basladim ama 2. Transferi daha yeni olacagm o da yine bi aksilik cikmazsa.. aslinda hersey nasip ne kadar acele etsekte hersey olacağına variyor.. negatif oldukca 2 ayda falan tekrar transfer olanlar var ben kac aydir bekliyorum hersey planladgimiz gbi olmuyor maalesef ama tabi herkesin hikayesi ayni olmaz insallah tez zamanda pozitifi görürsünüz..
Biz ayni binadayiz.hatta hepimiz bir kattayiz :) Allah yardimicimiz olsun..her seyi biz idare etmek zorundayiz.. guzel haberlerle denk geliriz umarim.. bahcelievler medicalparka benimki.

Eşi azospermi olup transfer aşamasına gelen var mı ? Eğer varsa sperm nasıl elde edildi doğal cıkış mı oldu yoksa micro tese ile mi bulundu?

Herkese selam kızlar 🌸🥰
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz🙏🏼🎊
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli

Anne AdayıYaşDenemeEmbriyo GünTransfer TarihiSonuç

Margee

Şubat 3.hf

S sinemsen1992

3111 adet 5.günŞubat 3.hf

tomrisn

2521 adet 5.günŞubat 3.hf

M minikbirevhanimi

tatli37

371 adet 5.günŞubat 2.hf

Mother Night

esmavi

21 adet 5.günŞubat 3.hf

akzbyz

nuratly

2 adetŞubat 3.hf

S sanata

321Şubat 3.hf

kahveseverkedi91

321Şubat 3.hf

Smsf

331

Iki melek sahibi

371Şubat 1.hf

A Allesiaa

2615.gün 1 adetŞubat 2.hf

R rosee67

4021 adet

Selam kızlar. Bende Şubat’ın ilk haftası transfer olacağım bir sorun olmazsa
Benim 2. denemem olacak 40 yaşındayım. Doktorum 5. gün embriyosu transfer ediyor.
Beni de listeye ekler misiniz?
Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim

Kızlar merhaba
Bu süreçte hepimize sağlık ve sabır diliyorum. Bana 2. denemem olduğu için uzun protokol uyguluyor doktorum. Adetin 21. günü gonapeptyl iğne ile başladık. Bugün 30. günüm hala adet olmadım. Yarın telefon açıp doktorumla konuşacağım. 10. gün adet olmazsan ara randevu vereyim demişti. Uzun protokol uygulanan arkadaşlarım varsa adet gecikmemle ilgili bilgi verebilir mi?

Opudan 1 hafta sonra ilk adetimi olmuştum.Simdi ikinci adetim olmadı.6 gün geçti.Transfer şubat ayında olacak benimde.

Tesekkur ederim cevabin icin. Insallah olumlu sonuclar alirsin aliriz.. medical parktan fiyat aldim ben de . Raporsuz 70 bin ilaclar haric. Adet olmayi bekliyorum gidecegim.
İlaçlar hariç 59 Bin Bahçeci Şubesinde. Aşağı yukarı her yer aynı gibi umarım sizlerde hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏😊

İlaçlar hariç 59 Bin Bahçeci Şubesinde. Aşağı yukarı her yer aynı gibi umarım sizlerde hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏😊
Ilaclar degisiyor mu peki.. memorial ilaclar 70 tutuyor demis..anlayamadim. yuzyuze medicalpark ile gorustum sadece. Karar vermem lazim asilamadan negatif sonucumu aldim.bugun yarin adetim gelir

Hanımlar merhaba benimde aralıkta tüp bebek 3. Gün taze embryo transferi olmuştu maalesef düşük oldu bana da doktorum Rahime çizik ve lenfosit aşısı önerdi çok şükür tüp bebek ilaçlarını bırakınca adet oldum 4 gün sonra şuan dondurulmuş 3 embriyom var doktorda istersen bu ay normal transfer deneyelim kanamam bitince dedi ama güvenemedim embriyolarımı tekrar çözdürünce kaybetmekten korktum o yüzden işlemler yapılsın çözülmüşlen transfer yapalım istedim çünkü düşük olursa tekrardan maliyet olarak baya bi külfetli evlat paha biçilemez tabiki de ama yine işlemler çok pahalı geliyor bir yerden sonra benimde inşallah şubat yada martta transfer olacak lenfosit aşısı olanlar aşamaları nasıl

Kızlar merhaba
Bu süreçte hepimize sağlık ve sabır diliyorum. Bana 2. denemem olduğu için uzun protokol uyguluyor doktorum. Adetin 21. günü gonapeptyl iğne ile başladık. Bugün 30. günüm hala adet olmadım. Yarın telefon açıp doktorumla konuşacağım. 10. gün adet olmazsan ara randevu vereyim demişti. Uzun protokol uygulanan arkadaşlarım varsa adet gecikmemle ilgili bilgi verebilir mi?
Canım ben gecikmiştim.. Kist çıktı. Operasyona alınacakken adetim geldi. Sürece başlayabilmiştik. Umarım senin de sorunsuz olur. Başlarsınız bir an önce. Folikül kisti ydi. Normalde adetle atılıyor ama Kıstı süreci aksatmasın diye almak istedi doktorum. Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤ şu top ipin ilk msjında detaylıca yazmıştım sürecimi kuzum. Gün gün yazıyor. Bende uzun protokol.

X