- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- Konu Sahibi sinemsen1992
INsallah bekleyen herkese mujde olsunHakkınızda hayırlısı olsun:) inşallah güzel olur her şey hepimiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
INsallah bekleyen herkese mujde olsunHakkınızda hayırlısı olsun:) inşallah güzel olur her şey hepimiz için
Merhaba lenfosit aşısına bizde başlayacağız nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz ilk tüp bebek denememiz başarısız oldu doktorda bir kaç tetkikle beraber aşıyıda önerdi aşınız bittikten bir adet sonra mı transfer oluyor yoksa aşınızın oldu ay da mı transfer olacaksınız yani geçmesi gereken bir süre mi varMerhabalar benim biri dogal yolla biri transferle 2 kimyasal gebeligim oldu. Doktorum tavsiyesiyle lenfosit aşısına basladim.. ocagin 28inde 3. Doz aşımı olacagm bi aksilik cikmazsa subatta da 2. Transferim olacak.. siz basladiniz mi aşılara ve doktorunuz aşıyla ilgili nasil bilgi verdi herkesin görüşü farkli merak ettim
Aa kız neden ki. Anestezi altında çok güzel oluyor. Ben anesteziyi çok seviyorum. Ssnırım huzurla uyuyabildiğim nadir anlardan biriydi opum Ve rahim filmi tecrübem. Lütfen korkma. Kaç yumurta görünüyor?Merhabalar arkadaşlar Pazar günü opu olacağım çok korku düştü iccime ya
7 yumurta ama 2 Şi çok büyümüş onları iptal edicez 5 yumurta diyebiliriz dedi doktorAa kız neden ki. Anestezi altında çok güzel oluyor. Ben anesteziyi çok seviyorum. Ssnırım huzurla uyuyabildiğim nadir anlardan biriydi opum Ve rahim filmi tecrübem. Lütfen korkma. Kaç yumurta görünüyor?
Yumurta sayında oldukça yerinde. Hani 30 civarı olursa ohhs riski oluyor. O sanırım biraz sıkıntılı ama yumurta sayında toplamam için ideal. İnşallah olgun ve içi dolu yumurtaların olur, sağlıkla döllenirler canım ❤ moralini yüksek tutmaya çalış, bebeğine kavuşmana az kaldı7 yumurta ama 2 Şi çok büyümüş onları iptal edicez 5 yumurta diyebiliriz dedi doktor
Yumurta sayında oldukça yerinde. Hani 30 civarı olursa ohhs riski oluyor. O sanırım biraz sıkıntılı ama yumurta sayında toplamam için ideal. İnşallah olgun ve içi dolu yumurtaların olur, sağlıkla döllenirler canım ❤ moralini yüksek tutmaya çalış, bebeğine kavuş
Hiç öyle deme benim bir tane oldu. Alllah nasip etsin inşalah beşi de dolu çıksın kuzum ❤Yumurtapmda az
Hay Allah razı olsunHiç öyle deme benim bir tane oldu. Alllah nasip etsin inşalah beşi de dolu çıksın kuzum ❤
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum. Sanmaki ben opu zamanı bu kadar rahattım. Tabiki senin gibi kaygılıydım ama bana da arkadaşlar ımm hep şunu hatırlattı bir sperm bir yumurta yetiyor. İnşallah güzel haberler yakın ❤Canım benim coksalgol insan bazen panik yapıyor bı korku sardı icimi
Ve gerçekten anestezi de acayip keyifli birşey. Keyfini çıkarmaya bak. O an Bebeğine kavuştuğunu, elinden tuttuğunu hayal et. Herşey güzel olacak ❤Hay Allah razı olsun
Çok rahatladım iyki varsınız ya Rabbimde sizi rahatlatsinVe gerçekten anestezi de acayip keyifli birşey. Keyfini çıkarmaya bak. O an Bebeğine kavuştuğunu, elinden tuttuğunu hayal et. Herşey güzel olacak ❤
Hiç korkma hiç bişey hissetmiyosun bile ben çıkışta hastanenin yanındaki cafede oturdum bile o kadar rahat bir işlemMerhabalar arkadaşlar Pazar günü opu olacağım çok korku düştü iccime ya
Az değil sana zaten lazım olan 1 tane çok yumurta olunca daha şanslısın diye bişey yok ki sonuca odaklan herşey güzel olacakYumurtapmda az
Yumurta büyütme işlemi mi yumurta büyütmr iğneleri çok konforlu sıfır acı yumurta toplama da anestezili, çok hafif kasıkta ağrı ama günlük hayatınıza devam ediyorsunuz. Bu iki aşamayı görünce tüp bebek bu muymuş dedim. Transfer ve sonrasını ben de bilmiyorum umarım rahat ve güzel geçer onlar daBen de bugun ignelere basliyorum . Henuz yolun basi.
Canim ben daha once cok tedavi oldum tup bebekle. 2018 yilinda...sonra dogal yolla bi bebegim ildu. bu 2. Bebek icin 2 senedir.olmuyordu. yine bu yollardim. Yasta aslinda baya oldu ama. Sonra pisman olmamak adina denemek istedim... fiyatlarda ciddi artmis..Allah her acidan yardimcimiz olsun..Yumurta büyütme işlemi mi yumurta büyütmr iğneleri çok konforlu sıfır acı yumurta toplama da anestezili, çok hafif kasıkta ağrı ama günlük hayatınıza devam ediyorsunuz. Bu iki aşamayı görünce tüp bebek bu muymuş dedim. Transfer ve sonrasını ben de bilmiyorum umarım rahat ve güzel geçer onlar da