2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba lenfosit aşısına bizde başlayacağız nasıl oluyor acaba bilgi verebilir misiniz ilk tüp bebek denememiz başarısız oldu doktorda bir kaç tetkikle beraber aşıyıda önerdi aşınız bittikten bir adet sonra mı transfer oluyor yoksa aşınızın oldu ay da mı transfer olacaksınız yani geçmesi gereken bir süre mi var

Merhabalar arkadaşlar Pazar günü opu olacağım çok korku düştü iccime ya
Aa kız neden ki. Anestezi altında çok güzel oluyor. Ben anesteziyi çok seviyorum. Ssnırım huzurla uyuyabildiğim nadir anlardan biriydi opum Ve rahim filmi tecrübem. Lütfen korkma. Kaç yumurta görünüyor?

Aa kız neden ki. Anestezi altında çok güzel oluyor. Ben anesteziyi çok seviyorum. Ssnırım huzurla uyuyabildiğim nadir anlardan biriydi opum Ve rahim filmi tecrübem. Lütfen korkma. Kaç yumurta görünüyor?
7 yumurta ama 2 Şi çok büyümüş onları iptal edicez 5 yumurta diyebiliriz dedi doktor

7 yumurta ama 2 Şi çok büyümüş onları iptal edicez 5 yumurta diyebiliriz dedi doktor
Yumurta sayında oldukça yerinde. Hani 30 civarı olursa ohhs riski oluyor. O sanırım biraz sıkıntılı ama yumurta sayında toplamam için ideal. İnşallah olgun ve içi dolu yumurtaların olur, sağlıkla döllenirler canım ❤ moralini yüksek tutmaya çalış, bebeğine kavuşmana az kaldı

Canım benim coksalgol insan bazen panik yapıyor bı korku sardı icimi
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum. Sanmaki ben opu zamanı bu kadar rahattım. Tabiki senin gibi kaygılıydım ama bana da arkadaşlar ımm hep şunu hatırlattı bir sperm bir yumurta yetiyor. İnşallah güzel haberler yakın ❤

Merhaba ben de büyük ihtimalle şubatta transfer olacağım. Opuda fazla yumurta çıktığı için şuan adetimi bekliyorum. Embriyolarımın durumu da belli değil yarın 3.günüm arayacaklar. Çooook heyecanlıyım umarım şubat bize umut getirir

Ben de bugun ignelere basliyorum . Henuz yolun basi.
Yumurta büyütme işlemi mi yumurta büyütmr iğneleri çok konforlu sıfır acı yumurta toplama da anestezili, çok hafif kasıkta ağrı ama günlük hayatınıza devam ediyorsunuz. Bu iki aşamayı görünce tüp bebek bu muymuş dedim. Transfer ve sonrasını ben de bilmiyorum umarım rahat ve güzel geçer onlar da

Canim ben daha once cok tedavi oldum tup bebekle. 2018 yilinda...sonra dogal yolla bi bebegim ildu. bu 2. Bebek icin 2 senedir.olmuyordu. yine bu yollardim. Yasta aslinda baya oldu ama. Sonra pisman olmamak adina denemek istedim... fiyatlarda ciddi artmis..Allah her acidan yardimcimiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…