- 8 Ocak 2024
- 57
- 10
- 27
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Tüp bebek 79bin micro tese 43bin dondurma 18bin.Memnun musunuz novarttan sizin faktör nedir azospermi mi ?Ne kadar dediler canım ankara bahçeci? Ben novaarttayım 60 bin + ilaçlar + 9 bin dondurma ücreti
inşallah canım senin de inşallahBenim de bir embriyom var kuzum. Doktorum dondurmadı. TazE transfer olacakmışım. Ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. İlk görüşmede donduracağız demişti. Opu günü taze transfer dedi. Şimdi senin yazını okuyunca Heralde bozulma olabilir diye dondurmadı diye düşündüm. Hakkımızds hayırlısı olsun inşallah canım. Bebeğin seninle olsun ❤
Sperm sorunumuz yok kuzum. Açıklanamayan infertilite diye gittik ama düşük rezervli olduğumu öğrendim, o sebeple başladık. Doktorum iyi, çok tecrübeli ama genel olarak doktor ve klinikte iletişim yok denecek kadar az. Açıklama yapılmadan işlem oluyorsunuz. Doktor karar veriyor ve uyguluyor. Hastaya pek bilgi verilmiyor. Bana genelde Tamam demek düşüyor. Labaratuvarı iyiymiş ama. Sırf lavaratuvarı için gelenleri duydum. Sen memnun musun gittiğin yerden? İlgiden alakadan?Tüp bebek 79bin micro tese 43bin dondurma 18bin.Memnun musunuz novarttan sizin faktör nedir azospermi mi ?
ay cok iyi oldu bunu oğrendigim arastıracagım şuan bi sezeryan en az 20 bindir gecen sene 10 küsür dü cunkuEwet herşey dahil hatta şeker yüklemesi 2li tarama gibi testlerde dahil. Tabii ki yaptırabilirsiniz sadece kişiye özel fiyat çıkıyor size çıkacak ücret farklı olabilir bi sorun fiyat almaktan zarar gelmez ayrıca herşeyi ayrıntılı anlatıyolar
İzmir de 30 binden başlıyo doğumlar gayet mantıklı sigorta yaptırmakay cok iyi oldu bunu oğrendigim arastıracagım şuan bi sezeryan en az 20 bindir gecen sene 10 küsür dü cunku
ay cok iyi oldu bunu oğrendigim arastıracagım şuan bi sezeryan en az 20 bindir gecen sene 10 küsür dü cunku
Hatta bana gönderdikleri mesajı ekledim fikir olsun herkeseay cok iyi oldu bunu oğrendigim arastıracagım şuan bi sezeryan en az 20 bindir gecen sene 10 küsür dü cunku
Biz daha yeni öğrendik azospermi olayını genetik sonuçları bekliyoruz perşembe günü bahçeçiye ön görüşmeye gideceğiz şu an bir tedaviye başlamadık yaniSperm sorunumuz yok kuzum. Açıklanamayan infertilite diye gittik ama düşük rezervli olduğumu öğrendim, o sebeple başladık. Doktorum iyi, çok tecrübeli ama genel olarak doktor ve klinikte iletişim yok denecek kadar az. Açıklama yapılmadan işlem oluyorsunuz. Doktor karar veriyor ve uyguluyor. Hastaya pek bilgi verilmiyor. Bana genelde Tamam demek düşüyor. Labaratuvarı iyiymiş ama. Sırf lavaratuvarı için gelenleri duydum. Sen memnun musun gittiğin yerden? İlgiden alakadan?
teşekkürlerrHatta bana gönderdikleri mesajı ekledim fikir olsun herkese
Anladım kuzum. İstersen bi novaartla da görüş. Dediğim gibi iletişim iyi değil ama profesyoneller. İki arkadaşim burada ikize hamile kaldı. İşinin ehli insanlar. Neresi kafana yatarsa orayı seçersin. İnşallah hakkında hayırlısı olur kuzum.Biz daha yeni öğrendik azospermi olayını genetik sonuçları bekliyoruz perşembe günü bahçeçiye ön görüşmeye gideceğiz şu an bir tedaviye başlamadık yani
Ankarada iseniz alice embriyolog semra sertyel çok iyi azosperm için kurulmuş bi tüp bebek merkeziBiz daha yeni öğrendik azospermi olayını genetik sonuçları bekliyoruz perşembe günü bahçeçiye ön görüşmeye gideceğiz şu an bir tedaviye başlamadık yani
Evet ankaradayız orada test vermek istiyoruz.Sevlye öğrenmek için sperm testi vermemiz yeterli mi ? Ayrıntılı bakılmasını istediğimizi belirtmek gerekiyor mu?Ankarada iseniz alice embriyolog semra sertyel çok iyi azosperm için kurulmuş bi tüp bebek merkezi
Normal sperm testi yaparlar sperm dna hasar testi yapıyorlar mı bilmiyorum bazı laboratuvar onuda istiyor.Evet ankaradayız orada test vermek istiyoruz.Sevlye öğrenmek için sperm testi vermemiz yeterli mi ? Ayrıntılı bakılmasını istediğimizi belirtmek gerekiyor mu?
Tesekkür ederim .. insallah hepimiz kavusuruzBenim de bir embriyom var kuzum. Doktorum dondurmadı. TazE transfer olacakmışım. Ama neden böyle yapıyor bilmiyorum. İlk görüşmede donduracağız demişti. Opu günü taze transfer dedi. Şimdi senin yazını okuyunca Heralde bozulma olabilir diye dondurmadı diye düşündüm. Hakkımızds hayırlısı olsun inşallah canım. Bebeğin seninle olsun ❤
en erken sen olacaksın gibi o zamane
Ben bahçeci tüp bebeğe gidiyor sigorta geçmiyor. Yumurta toplama , kadın erkek için tüm tahliller , tedavide kullandığım ilaçlar , 3 il değişiyorum benzin parası vs derken toplamda 94.000 tl harcadık biz. Sanırım transferden sonra da ilaçlar ve iğneler olacakmış onlar ne kadar tutar bilmiyorum. Ama biz tahmini 120 bin harcayacağız diye düşünüyoruz. Bunca emek , maddi manevi yorucu süreç umarım herkes anne olur bu yolculuktaMerhaba medical parkta tedavi olanlardan bilgi alabilir miyim. Fiyat ve surec ile ilgili. Kac kez gidilmesi gerekiyor (calisiyorumdaproblem yasiyorum biraz. 38 yasindayim. 6 sene once tup bebek denemelerim olmustu. Sanirim bana rapor cikmaz degil mi kizlar.
Tesekkur ederim cevabin icin. Insallah olumlu sonuclar alirsin aliriz.. medical parktan fiyat aldim ben de . Raporsuz 70 bin ilaclar haric. Adet olmayi bekliyorum gidecegim.Ben bahçeci tüp bebeğe gidiyor sigorta geçmiyor. Yumurta toplama , kadın erkek için tüm tahliller , tedavide kullandığım ilaçlar , 3 il değişiyorum benzin parası vs derken toplamda 94.000 tl harcadık biz. Sanırım transferden sonra da ilaçlar ve iğneler olacakmış onlar ne kadar tutar bilmiyorum. Ama biz tahmini 120 bin harcayacağız diye düşünüyoruz. Bunca emek , maddi manevi yorucu süreç umarım herkes anne olur bu yolculukta
Ben ocak 2023te baslamistim medicalparka 1 transfer oldum negatif sonuclandi simdi ikinci transfer icin bekliyorum gecen sene ilaclar haric 40bin falandi cok artmış allah yardimcimiz olsun.. ben hemen transfer olamadgm icin cok gidip geldim ve calisiyorum surekli izin almak zorunda kaliyorum.. insallah anlayışlı bir müdürünüz vardir yoksa surekli rapor almakla falan ugrasmak zorunda kalirsiniz.. bana müdürüm her zaman anlayış gösterdi hastane is yerime yarim saat mesafe de isimi halledip geri isyerime dondum idare ettiler.. insallah hastane ev isyeri üçlüsü birbirine yakindir uzak mesafe zor olabiliyor istanbul icin.Merhaba medical parkta tedavi olanlardan bilgi alabilir miyim. Fiyat ve surec ile ilgili. Kac kez gidilmesi gerekiyor (calisiyorumdaproblem yasiyorum biraz. 38 yasindayim. 6 sene once tup bebek denemelerim olmustu. Sanirim bana rapor cikmaz degil mi kizlar.
Selamlar, 33 yasindayim ikinci transferim subatta olacak bi aksilik cikmazsa.. suan icin gunu belli degil.. biri dogal biri transferle iki kimyasal gebeligim oldu suan lenfosit aşısı oluyorum bu ay 3. Aşımı olacağım.Herkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli