-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Maalesef bizde öyle bir şans vermiyorlar zaten 2 doktor var biri kurucu pek vakti yok aynı doktordan bir kere daha devam edeceğiz gibi görünüyorBenim doktorumda iyi ama bazen birşeyleri unutuyor ve çok yoğun benimde bu sefer olmazsa diğer embriyomu o hastanedeki başka bir doktora transfer ettirmeyi düşünüyoruz. Embriyo taşıtmayı düşünmüyorum ben canım
Amin canım inşallahhhCanım benim dünden itibaren biraz kasık ağrılarım olmaya başladı. Ama çok rahatsız edici boyutta değil. 4 saat yatmaya bağlı sanırım biraz da kalkınca başım dönmüştü dün. Senin nasıl gidiyor ,hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alalim
Canım ne güzel biri tutmuş aslında bu iyi birşey demekki doktor birşeyleri biliyor ve yapıyor. Kimyasal kesinlikle doktor suçu değil canım. Kan pıhtılaşması testi yaptırdın mıMaalesef bizde öyle bir şans vermiyorlar zaten 2 doktor var biri kurucu pek vakti yok aynı doktordan bir kere daha devam edeceğiz gibi görünüyorilki kimyasal olduğu için doktora da pek suç bulamıyorum embriyoyla ilgili olma ihtimali yüksek çok karmaşığım kızlar
Benim gittiğim yerde de yarım saat diyorlar yatak istirahati, umarım bir problem olmaz bende de kafama takıldıBenim gittiğim yerde bez bağlayıp alez serip diyormuş yap altınaama 2 saat kalkmak yok diyorlarmış her hastane bi degisik
Yok tatlım ilk denemem diye yapmadılar şu an isteyen de olmadı yaptırsam mı acabaCanım ne güzel biri tutmuş aslında bu iyi birşey demekki doktor birşeyleri biliyor ve yapıyor. Kimyasal kesinlikle doktor suçu değil canım. Kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı
Tabiki mutlaka yaptır. Kimyasalın olmuş sonuçta. Pıhtılaşmadan dolayı olmuş olabilirYok tatlım ilk denemem diye yapmadılar şu an isteyen de olmadı yaptırsam mı acaba
Evet liste güncellense daha iyi olurdu. Benimde 9 şubatta olacakKızlar transfer tarihim 8 şubat olarak belirlendi, cift embriyo
Grupta kac kisi bu ay transfer olacak acaba liste de guncellenmiyor
Ya evet hep diğer gruplarda liste vardı herkes birbirine hakimdi bizim niye böyle oldu şubatın 3 oldu keşke daha düzenli olsaKızlar transfer tarihim 8 şubat olarak belirlendi, cift embriyo
Grupta kac kisi bu ay transfer olacak acaba liste de guncellenmiyor
Konu sahibi foruma girmediği için düzenleme yapamıyor o yüzden böyle karıştı. Yeni konu açılsa daha iyi olurYa evet hep diğer gruplarda liste vardı herkes birbirine hakimdi bizim niye böyle oldu şubatın 3 oldu keşke daha düzenli olsa
Böyle yapan çok cnm aslında tutunma tutunur diyorlar zatenBenim gittiğim yerde de yarım saat diyorlar yatak istirahati, umarım bir problem olmaz bende de kafama takıldı
Aynen canım ya gönüllü biri açsa keşke ben tablo falan yapabilsem açarım da yapabilir miyim bilmiyorum kiKonu sahibi foruma girmediği için düzenleme yapamıyor o yüzden böyle karıştı. Yeni konu açılsa daha iyi olur
Ben açtım da tablo yapmaya çalışıyorumAynen canım ya gönüllü biri açsa keşke ben tablo falan yapabilsem açarım da yapabilir miyim bilmiyorum ki
Eline sağlık canoBen açtım da tablo yapmaya çalışıyorum
Hayırlı olsunKızlar 9 şubat Cuma günü inşallah transferim olacakbaşka tarihi belli olan var mı
Ayyy hadi hayırlısı inşallah çok sağlıklı yerleşsin inşallahKızlar ben az önce transfer olduuumm