2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Maalesef bizde öyle bir şans vermiyorlar zaten 2 doktor var biri kurucu pek vakti yok aynı doktordan bir kere daha devam edeceğiz gibi görünüyor ilki kimyasal olduğu için doktora da pek suç bulamıyorum embriyoyla ilgili olma ihtimali yüksek çok karmaşığım kızlar

Amin canım inşallahhh benim dün 3-4 sa sonra hafif kasık ağrım oldu onun haricinde daha birşey yok

Canım ne güzel biri tutmuş aslında bu iyi birşey demekki doktor birşeyleri biliyor ve yapıyor. Kimyasal kesinlikle doktor suçu değil canım. Kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı

Canım ne güzel biri tutmuş aslında bu iyi birşey demekki doktor birşeyleri biliyor ve yapıyor. Kimyasal kesinlikle doktor suçu değil canım. Kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı
Yok tatlım ilk denemem diye yapmadılar şu an isteyen de olmadı yaptırsam mı acaba

Kızlar merhaba
Hayırlısıyla bugün opu yapıldı. 12 tane yumurta toplandı o nedenle ağrım biraz fazla bu sefer. %50 ihtimalle olgun yumurtalar döllenirse inşallah perşembe transfer yapacakmış doktorum
Hormon tahlillerim güzel çıkmış dondurmaya gerek yok dedi hadi inşallah bu sefer olsun

Kızlar güncel konuyu oluşturdum. Gelmek isteyen gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…