2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de bugün taze transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu İnşallah tutar , birde sıkışık geliyoruz ya transfer için sonrasında sonda ile aldılar ama 40 dk sonra yine geldi tuvaletim yaptım ama içim içimi yedi 🤦‍♀️ Ne zor işler insan çok geriliyor

Normalde en son opu’dan sonra 2 tane embriyom vardı ikisini de koyarız demişti ayak üstü doktorum şimdi gittiğimde yaşın çok genç kızım dedi yumurta kalitelerin iyi ikisi de tutunur ikizin olur dedi bunu çok istemiyoruz dedi ikiz olayını o yüzden bitane koyalım dedi bir tane koyulcak diğeri dondurulcak dondurmak için 5 bin istediler
Sizden kaç toplandı ve kaç yumurta dollendi de 2 kaldı , bende 35 yaşındayım o yüzden 2 transfer ettiler bugün bende de 8 toplandı 5 dollendi 2 kalmıştı dondurmadilaar hiç inşallah bunlar tutar 🙃

Ben de bugün taze transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu İnşallah tutar , birde sıkışık geliyoruz ya transfer için sonrasında sonda ile aldılar ama 40 dk sonra yine geldi tuvaletim yaptım ama içim içimi yedi 🤦‍♀️ Ne zor işler insan çok geriliyor
Pozitif gormek nasip olsun insallah. Ben de ptesi ya da sali olacagim... ufak seylere takilma.. cok derine yerlestiriyolar. Yeterince yatmissindir.

Kızlar merhaba🌸 ben çok yeni üyeyim kasım ayında ilk yerleştirmem yapıldı 35 yaşındayım 8 embriyom oluştu 2 adet 5. Gün embriyosuydu kimyasal gebelik oluştu sonrasında ben biraz dinlenmek istedim bu ay reglimle başlayacağız nasipse🙏🏻 size sorum şu sizce geri kalanları aynı merkezde mi transfer ettirmeliyim yoksa başka bir merkeze mi geçirmeliyim kafam çok karışık biraz asık suratlı ve ilgisizler doktor akıllı telefon kullanmıyorum diyor asla ulaşamıyoruz kendisine bu yüzden soğudum iyi bir doktor ama ilgi eksik çok karmaşık haldeyim sizce doğru olan hangisi🙏🏻
Benim doktorumda iyi ama bazen birşeyleri unutuyor ve çok yoğun benimde bu sefer olmazsa diğer embriyomu o hastanedeki başka bir doktora transfer ettirmeyi düşünüyoruz. Embriyo taşıtmayı düşünmüyorum ben canım

Sizden kaç toplandı ve kaç yumurta dollendi de 2 kaldı , bende 35 yaşındayım o yüzden 2 transfer ettiler bugün bende de 8 toplandı 5 dollendi 2 kalmıştı dondurmadilaar hiç inşallah bunlar tutar 🙃
Ben 22 yaşındayım amh 3.36 çıkmıştı bende tedaviye başlamadan önceki ay kontrole gittğimde 15-16 yumurtam vardı o ay sperm testi vs yetişmediğinden başlayamamıştım kasım ayında başladım 11 yumurtam vardı geçen aya göre daha az var dedi doktor istersen bekleriz bidahaki ayı dedi daha çok da olabilir daha az da olabilir dedi ben başlayalım ne çıkarsa bahtımıza dedim 😂 11 yumurtadan 9 tanesi işleme alındı 2 tanesi 5 güne kadar gelebildi

Kızlar merhaba🌸 ben çok yeni üyeyim kasım ayında ilk yerleştirmem yapıldı 35 yaşındayım 8 embriyom oluştu 2 adet 5. Gün embriyosuydu kimyasal gebelik oluştu sonrasında ben biraz dinlenmek istedim bu ay reglimle başlayacağız nasipse🙏🏻 size sorum şu sizce geri kalanları aynı merkezde mi transfer ettirmeliyim yoksa başka bir merkeze mi geçirmeliyim kafam çok karışık biraz asık suratlı ve ilgisizler doktor akıllı telefon kullanmıyorum diyor asla ulaşamıyoruz kendisine bu yüzden soğudum iyi bir doktor ama ilgi eksik çok karmaşık haldeyim sizce doğru olan hangisi🙏🏻
Yani benim açımdan ben doktorumdan çok memnunum ama hastane tam bir fiyasko sırf bu sebepten transferi başka yerde yapmayı düşündüm ama çok maliyetli tank kiralıyosun bazı riskleri oluyor ben göze alamadım

Ben 22 yaşındayım amh 3.36 çıkmıştı bende tedaviye başlamadan önceki ay kontrole gittğimde 15-16 yumurtam vardı o ay sperm testi vs yetişmediğinden başlayamamıştım kasım ayında başladım 11 yumurtam vardı geçen aya göre daha az var dedi doktor istersen bekleriz bidahaki ayı dedi daha çok da olabilir daha az da olabilir dedi ben başlayalım ne çıkarsa bahtımıza dedim 😂 11 yumurtadan 9 tanesi işleme alındı 2 tanesi 5 güne kadar gelebildi
Anladım doktor da zaten normal dedi 2 olması sizin de inşallah kolaylıkla geçsin tutunsun♥️

Herkese selam kızlar 🌸🥰
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz🙏🏼🎊
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli

Anne AdayıYaşEmbriyo/ GünTransfer TarihiSonuç

Margee

Şubat 3.hf

S sinemsen1992

311 adet 5.günŞubat 3.hf

tomrisn

251 adet 5.günŞubat 3.hf

minikbirevhanimi

tatli37

371 adet 5.günŞubat 2.hf

Mother Night

esmavi

1 adet 5.günŞubat 3.hf

akzbyz

N nuratly

2 adetŞubat 3.hf

kalburayuz

32Şubat 3.hf

kahveseverkedi91

32Şubat 3.hf

Smsf

33

Iki melek sahibi

37Şubat 1.hf

allesya41

265.gün 1 adetŞubat 2.hf

R rosee67

401 adet

emreko

33

Htc1059

405.günŞubat 1.hf

suleerb

Şubat 1.hf

turkuaz 9

2 adetŞubat 1.hf

fyza3342

Zurich

3 şubat

Bende şubatta transfer olacağım, regli bekliyorum.
Yumurta toplama sonrası düzensiz geldi adetim.
O yüzden nezaman olacağımı kestiremiyorum.
Heyecanla bekliyorum 🥹

Yapay takip ne oluyor

Ben yurtdışındann geleceğim tedavi için.

Doktor bi doğal takip var demişti onda daha az ilaç oluyor ama daha sık sık kontrole gidip kan veriyorsun. Transfer gününü öyle takip ediyorlar. Kandan felan anlayarak.

Yapay olduğu zaman sadece 3 kontrol oluyor transferden önce. Daha fazla ilaç kullanıyorsun ve doktor tam biliyor transfer gününü.

Canım bende dün transfer oldum odaya geldiğimde tuvaletimi tuttum 25 dk falan oldu sonra sonda istedim bana 25 dk olmuş kendinyapabilirsin dediler kalktım yaptım wc ye sıkıntı olmaz dediler için rahat olsun.

Benimde dün yapıldı canım 🥰 nasılsın belirti var mı?
Bende günleri karıştırıyorum 🙈
Canım benim dünden itibaren biraz kasık ağrılarım olmaya başladı. Ama çok rahatsız edici boyutta değil. 4 saat yatmaya bağlı sanırım biraz da kalkınca başım dönmüştü dün. Senin nasıl gidiyor ,hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alalim 🤗

Canım bende dün transfer oldum odaya geldiğimde tuvaletimi tuttum 25 dk falan oldu sonra sonda istedim bana 25 dk olmuş kendinyapabilirsin dediler kalktım yaptım wc ye sıkıntı olmaz dediler için rahat olsun.
Benim gittiğim yerde bez bağlayıp alez serip diyormuş yap altına 😃 ama 2 saat kalkmak yok diyorlarmış her hastane bi degisik 😃

Yani benim açımdan ben doktorumdan çok memnunum ama hastane tam bir fiyasko sırf bu sebepten transferi başka yerde yapmayı düşündüm ama çok maliyetli tank kiralıyosun bazı riskleri oluyor ben göze alamadım
Haklısın aslında maliyet değil de zaten stresliyiz iyice bir sürü işleme girilecek 😞 eşimle konuştuk aynı merkezde kalmaya devam edeceğiz gibi görünüyor inşallah hayırlı olur hepimiz için güzel sonuçlar alırız 🙏🏻❤️

X