2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

5 gün boyunca vurulcağınız iğne nedir bende çok merak ediyorum birazdan gircem doktorun yanına inşallah iğne vermez ya çok canımı yakıyordu gonal f

Hayırlısıyla tutsun inşallah tüp bebek fiyat bilgisi alabilir miyim. İlaçlar dahil..
Ben hastaneye 35 bin ödedim 2023 fiyatı bu kasım ayında başlamıştım 10500 gonalf aldım ilk
Sonra bitane daha aldım 300’lük galiba hiç hatırlamıyorum 1800 küsür de oydu galiba son çatlatma iğnesi 500 verdim tam ben rizede yaşıyorum trabzonda medical parkta tedavim aracımız çok çok fazla yakıyor 1500 git gel sadece ben yediğim yemekleri yaptığım mazot masrafı dolmuşa verdiğim paraya kadar hepsini yazdım 67 binlerdeyiz şu an şimdi transfer hazırlığı için geldim yine ilaçlar olucaktır benim ki bu şekilde

Gunaydin kizlar hastaneden aradilar. 8 yumurta bolunmeye devam ediyormus. Pazar aramicaz. Transfer p.tesi ya da sali olur haber vericez tekrar dediler..bugun 2. Gun. Duruma gore 4. Ya da 5. Gun yapacaklar demek

Yaa inşallah pozitifi görürsünüz bende transfer için hazırlığa hastaneye geldim şimdi 10:20’de gircem doktorun yanına bakalım ne ilaçlar vericek siz ne kullanmıştınız
Amin canım inşallah sende extra olarak 2 progestan dex prednol oxapar ve corasprin canım ama kişiye göre değişir

5 gün boyunca vurulcağınız iğne nedir bende çok merak ediyorum birazdan gircem doktorun yanına inşallah iğne vermez ya çok canımı yakıyordu gonal f
onu 5 gün degıl 25 gün kullanacagım.. karıştırmışım.
bu gebelik aşısı ve tutunmaya yardımcı oluyöıus ve düşük riskini azaltıyormuş.
25 gün iğne olcak ve extradan orogesteron dex ıgnesi de en az 15 gün kullanacagım..
iğnesi cok ince hussedılmıyor bile hıc yanmıyor.
gonal bendede kötüydü

benim hiç iğnem yok aspirin verdi günde 1 tane
Folidoce folik asitmiş bu o da 1 tane günde
Azitro bu antibiyotikmiş enfeksiyona karşı yumurta toplamamda çok enfeksiyon olmuştu benim ondan dolayı vermiş olabilir bunu
Lattawin diye fitil verdi 7 gün kullancam adet bittikten sonra
Estrofem günde 2 defa
Climara da bant verdi transfere kadar kullancakmışım

Normalde en son opu’dan sonra 2 tane embriyom vardı ikisini de koyarız demişti ayak üstü doktorum şimdi gittiğimde yaşın çok genç kızım dedi yumurta kalitelerin iyi ikisi de tutunur ikizin olur dedi bunu çok istemiyoruz dedi ikiz olayını o yüzden bitane koyalım dedi bir tane koyulcak diğeri dondurulcak dondurmak için 5 bin istediler

İyi şükür bak iğnen yok

Kızlar merhaba ben çok yeni üyeyim kasım ayında ilk yerleştirmem yapıldı 35 yaşındayım 8 embriyom oluştu 2 adet 5. Gün embriyosuydu kimyasal gebelik oluştu sonrasında ben biraz dinlenmek istedim bu ay reglimle başlayacağız nasipse size sorum şu sizce geri kalanları aynı merkezde mi transfer ettirmeliyim yoksa başka bir merkeze mi geçirmeliyim kafam çok karışık biraz asık suratlı ve ilgisizler doktor akıllı telefon kullanmıyorum diyor asla ulaşamıyoruz kendisine bu yüzden soğudum iyi bir doktor ama ilgi eksik çok karmaşık haldeyim sizce doğru olan hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…