- 31 Ağustos 2012
- 22.026
- 35.236
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Eger yöneticiliği alırsanız mune ye yazalım, bu grubun yöneticisi yapsın sizi.Konu sahibi foruma girmediği için düzenleme yapamıyor o yüzden böyle karıştı. Yeni konu açılsa daha iyi olur
Amin canım inşallahAyyy hadi hayırlısı inşallah çok sağlıklı yerleşsin inşallah
Onu bilmiyordum yeni konu açtıkEger yöneticiliği alırsanız mune ye yazalım, bu grubun yöneticisi yapsın sizi.
transfer günü sayılmıyorKızlar bana 2 şubatta transfer yapıldı. Bugün 1. Gün olarak mı sayacagiz yoksa dünü de saymali miyim
bence aynı yerde tekrar transfer yaptı yeni doktor yeni tahliller vs bana göre dah yorucu. zaten sadece transfer olacak. ilkinşn de transferinde sorun olmamış kimyasal da olsa bebek tutunmuş yine de sen bilirsin canımKızlar merhababen çok yeni üyeyim kasım ayında ilk yerleştirmem yapıldı 35 yaşındayım 8 embriyom oluştu 2 adet 5. Gün embriyosuydu kimyasal gebelik oluştu sonrasında ben biraz dinlenmek istedim bu ay reglimle başlayacağız nasipse size sorum şu sizce geri kalanları aynı merkezde mi transfer ettirmeliyim yoksa başka bir merkeze mi geçirmeliyim kafam çok karışık biraz asık suratlı ve ilgisizler doktor akıllı telefon kullanmıyorum diyor asla ulaşamıyoruz kendisine bu yüzden soğudum iyi bir doktor ama ilgi eksik çok karmaşık haldeyim sizce doğru olan hangisi
Bol bol dua etYaa inşallah pozitifi görürsünüz bende transfer için hazırlığa hastaneye geldim şimdi 10:20’de gircem doktorun yanına bakalım ne ilaçlar vericek siz ne kullanmıştınız
Ben daha transfer aşamasına dahi giremedim çünkü bir türlü yumurtalarım gelişmiyor benim yumurtalar iki adet var 8 mm ve 9 mm arasında kalıyor çok üzülüyorum bu duruma ve yine iğnelere başladık nooolur dua edin bu ay büyüsünler pazartesi kontrol var bakalım büyümüş mütransfer günü sayılmıyor
Sormayın günler geçmek bilmediAyy vallahi bende 3. Gün gecikti akşamında tam geç satte oldum çok şükür kendime sinirlendim neden olmadım diye adet oldum şükür şimdi doktoruma geldim ilaçlara başlıycak
Merhaba lar benımde bellı oldu bugün dondurulmuş embriyomla 10 Şubat'da transferim var..doğal siklus yarı gıbı sadece 5 gün letu dıye bir ılac kullandım bugün kontrol m oldu çatlatma ıgnemı vuruldum salıda progesteron fıtıl ve iğneye baslıyacam.. Çok heyecanlıyım Allah'ım yolumuzu kolaylaştırsın hayırlı sonuçlar nasıp etsınKızlar 9 şubat Cuma günü inşallah transferim olacakbaşka tarihi belli olan var
canım benim cok üzüldüm. her aklıma geldikce duamda olacaksın inşallah yumurtaların güzelce büyüyeceklerBen daha transfer aşamasına dahi giremedim çünkü bir türlü yumurtalarım gelişmiyor benim yumurtalar iki adet var 8 mm ve 9 mm arasında kalıyor çok üzülüyorum bu duruma ve yine iğnelere başladık nooolur dua edin bu ay büyüsünler pazartesi kontrol var bakalım büyümüş mü
Pazartesi kontrole gideceğim inşallah bir gelişme olmuşturcanım benim cok üzüldüm. her aklıma geldikce duamda olacaksın inşallah yumurtaların güzelce büyüyecekler
Canım hayırlı olsun bi belirti ağrı vs var mıSelam kızlar ben transfer oldum
Bu 4. Günüm ve 4.gün embriyosu taze transfer yapıldı Şuan beklemedeyim ..
bu 2.denemem dualarınızı esirgemeyin Allahım isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim canımCanım hayırlı olsun bi belirti ağrı vs var mı
İnslalah sonuçlarımız güzel olurSelam kızlar bende dün transfer oldum , inşallah güzel sonuçlar alırız
Allahım yardımcın olsun canım benimBen daha transfer aşamasına dahi giremedim çünkü bir türlü yumurtalarım gelişmiyor benim yumurtalar iki adet var 8 mm ve 9 mm arasında kalıyor çok üzülüyorum bu duruma ve yine iğnelere başladık nooolur dua edin bu ay büyüsünler pazartesi kontrol var bakalım büyümüş mü
Çok teşekkür ediyorum canım yarın doktora gideceğim muane olacağım inşallah gelişme vardır olmazsa diğer aya bakacağız incir bende kist oluşturuyor ben ameliyat oldum incir takvisi aldım diye şimdi doktorun verdiği vitamin ilaçlarını alıyorumAllahım yardımcın olsun canım benimRabbim şifanı versin benim de hep 2 tane kalıyor geride kalmıyor sende yumurta geliştirici doğal bişeylerle takviye yap incir vs en azından yumurtan var şükür
Ve bide iğne kullanıyorum senin durumun nasıl pekiAllahım yardımcın olsun canım benimRabbim şifanı versin benim de hep 2 tane kalıyor geride kalmıyor sende yumurta geliştirici doğal bişeylerle takviye yap incir vs en azından yumurtan var şükür