- 23 Ekim 2020
- 245
- 163
- 34
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Sizden kaç toplandı ve kaç yumurta dollendi de 2 kaldı , bende 35 yaşındayım o yüzden 2 transfer ettiler bugün bende de 8 toplandı 5 dollendi 2 kalmıştı dondurmadilaar hiç inşallah bunlar tutarNormalde en son opu’dan sonra 2 tane embriyom vardı ikisini de koyarız demişti ayak üstü doktorum şimdi gittiğimde yaşın çok genç kızım dedi yumurta kalitelerin iyi ikisi de tutunur ikizin olur dedi bunu çok istemiyoruz dedi ikiz olayını o yüzden bitane koyalım dedi bir tane koyulcak diğeri dondurulcak dondurmak için 5 bin istediler
Pozitif gormek nasip olsun insallah. Ben de ptesi ya da sali olacagim... ufak seylere takilma.. cok derine yerlestiriyolar. Yeterince yatmissindir.Ben de bugün taze transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu İnşallah tutar , birde sıkışık geliyoruz ya transfer için sonrasında sonda ile aldılar ama 40 dk sonra yine geldi tuvaletim yaptım ama içim içimi yediNe zor işler insan çok geriliyor
Benim doktorumda iyi ama bazen birşeyleri unutuyor ve çok yoğun benimde bu sefer olmazsa diğer embriyomu o hastanedeki başka bir doktora transfer ettirmeyi düşünüyoruz. Embriyo taşıtmayı düşünmüyorum ben canımKızlar merhababen çok yeni üyeyim kasım ayında ilk yerleştirmem yapıldı 35 yaşındayım 8 embriyom oluştu 2 adet 5. Gün embriyosuydu kimyasal gebelik oluştu sonrasında ben biraz dinlenmek istedim bu ay reglimle başlayacağız nasipse size sorum şu sizce geri kalanları aynı merkezde mi transfer ettirmeliyim yoksa başka bir merkeze mi geçirmeliyim kafam çok karışık biraz asık suratlı ve ilgisizler doktor akıllı telefon kullanmıyorum diyor asla ulaşamıyoruz kendisine bu yüzden soğudum iyi bir doktor ama ilgi eksik çok karmaşık haldeyim sizce doğru olan hangisi
Ben 22 yaşındayım amh 3.36 çıkmıştı bende tedaviye başlamadan önceki ay kontrole gittğimde 15-16 yumurtam vardı o ay sperm testi vs yetişmediğinden başlayamamıştım kasım ayında başladım 11 yumurtam vardı geçen aya göre daha az var dedi doktor istersen bekleriz bidahaki ayı dedi daha çok da olabilir daha az da olabilir dedi ben başlayalım ne çıkarsa bahtımıza dedimSizden kaç toplandı ve kaç yumurta dollendi de 2 kaldı , bende 35 yaşındayım o yüzden 2 transfer ettiler bugün bende de 8 toplandı 5 dollendi 2 kalmıştı dondurmadilaar hiç inşallah bunlar tutar
Opu dan daha kolay ve huzur verici transfer sizin de kolaylıkla geçer ve tutunur inşallah, ekran 2 tane beyaz noktacik gösteriyorlar bir de insan duygulaniyorPozitif gormek nasip olsun insallah. Ben de ptesi ya da sali olacagim... ufak seylere takilma.. cok derine yerlestiriyolar. Yeterince yatmissindir.
Yani benim açımdan ben doktorumdan çok memnunum ama hastane tam bir fiyasko sırf bu sebepten transferi başka yerde yapmayı düşündüm ama çok maliyetli tank kiralıyosun bazı riskleri oluyor ben göze alamadımKızlar merhababen çok yeni üyeyim kasım ayında ilk yerleştirmem yapıldı 35 yaşındayım 8 embriyom oluştu 2 adet 5. Gün embriyosuydu kimyasal gebelik oluştu sonrasında ben biraz dinlenmek istedim bu ay reglimle başlayacağız nasipse size sorum şu sizce geri kalanları aynı merkezde mi transfer ettirmeliyim yoksa başka bir merkeze mi geçirmeliyim kafam çok karışık biraz asık suratlı ve ilgisizler doktor akıllı telefon kullanmıyorum diyor asla ulaşamıyoruz kendisine bu yüzden soğudum iyi bir doktor ama ilgi eksik çok karmaşık haldeyim sizce doğru olan hangisi
Anladım doktor da zaten normal dedi 2 olması sizin de inşallah kolaylıkla geçsin tutunsunBen 22 yaşındayım amh 3.36 çıkmıştı bende tedaviye başlamadan önceki ay kontrole gittğimde 15-16 yumurtam vardı o ay sperm testi vs yetişmediğinden başlayamamıştım kasım ayında başladım 11 yumurtam vardı geçen aya göre daha az var dedi doktor istersen bekleriz bidahaki ayı dedi daha çok da olabilir daha az da olabilir dedi ben başlayalım ne çıkarsa bahtımıza dedim11 yumurtadan 9 tanesi işleme alındı 2 tanesi 5 güne kadar gelebildi
Herkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf tomrisn
25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
N nuratly
2 adet Şubat 3.hf kalburayuz
32 Şubat 3.hf kahveseverkedi91
32 Şubat 3.hf Smsf
33 Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
26 5.gün 1 adet Şubat 2.hf R rosee67
40 1 adet emreko
33 Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf suleerb
Şubat 1.hf turkuaz 9
2 adet Şubat 1.hf fyza3342
Zurich
3 şubat
Yapay takip ne oluyorBirde kızlar sizinki yapaymı yoksa doğal takiplemi olacak?
Yapay takip ne oluyor
Canım bende dün transfer oldum odaya geldiğimde tuvaletimi tuttum 25 dk falan oldu sonra sonda istedim bana 25 dk olmuş kendinyapabilirsin dediler kalktım yaptım wc ye sıkıntı olmaz dediler için rahat olsun.Ben de bugün taze transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu İnşallah tutar , birde sıkışık geliyoruz ya transfer için sonrasında sonda ile aldılar ama 40 dk sonra yine geldi tuvaletim yaptım ama içim içimi yediNe zor işler insan çok geriliyor
Canım benim dünden itibaren biraz kasık ağrılarım olmaya başladı. Ama çok rahatsız edici boyutta değil. 4 saat yatmaya bağlı sanırım biraz da kalkınca başım dönmüştü dün. Senin nasıl gidiyor ,hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alalimBenimde dün yapıldı canımnasılsın belirti var mı?
Bende günleri karıştırıyorum
Evet dondurulmuş embriyo transferi yapildiCanım dondurulmus mu oluyirsun ?
Benim gittiğim yerde bez bağlayıp alez serip diyormuş yap altınaCanım bende dün transfer oldum odaya geldiğimde tuvaletimi tuttum 25 dk falan oldu sonra sonda istedim bana 25 dk olmuş kendinyapabilirsin dediler kalktım yaptım wc ye sıkıntı olmaz dediler için rahat olsun.
Şubat whtsp grubu var mı acaba yada telegram grubu mu kursakKızlar transfer tarihim 8 şubat olarak belirlendi, cift embriyo
Grupta kac kisi bu ay transfer olacak acaba liste de guncellenmiyor
Liste yok. Yapacak olanda yok :) ben de hep girerim ama.konu acma liste yapma vs. Cokta anlamiyorumKızlar transfer tarihim 8 şubat olarak belirlendi, cift embriyo
Grupta kac kisi bu ay transfer olacak acaba liste de guncellenmiyor
Haklısın aslında maliyet değil de zaten stresliyiz iyice bir sürü işleme girilecekYani benim açımdan ben doktorumdan çok memnunum ama hastane tam bir fiyasko sırf bu sebepten transferi başka yerde yapmayı düşündüm ama çok maliyetli tank kiralıyosun bazı riskleri oluyor ben göze alamadım