2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba🌸 ben çok yeni üyeyim kasım ayında ilk yerleştirmem yapıldı 35 yaşındayım 8 embriyom oluştu 2 adet 5. Gün embriyosuydu kimyasal gebelik oluştu sonrasında ben biraz dinlenmek istedim bu ay reglimle başlayacağız nasipse🙏🏻 size sorum şu sizce geri kalanları aynı merkezde mi transfer ettirmeliyim yoksa başka bir merkeze mi geçirmeliyim kafam çok karışık biraz asık suratlı ve ilgisizler doktor akıllı telefon kullanmıyorum diyor asla ulaşamıyoruz kendisine bu yüzden soğudum iyi bir doktor ama ilgi eksik çok karmaşık haldeyim sizce doğru olan hangisi🙏🏻
bence aynı yerde tekrar transfer yaptı yeni doktor yeni tahliller vs bana göre dah yorucu. zaten sadece transfer olacak. ilkinşn de transferinde sorun olmamış kimyasal da olsa bebek tutunmuş yine de sen bilirsin canım🌸

transfer günü sayılmıyor🌸
Ben daha transfer aşamasına dahi giremedim çünkü bir türlü yumurtalarım gelişmiyor benim yumurtalar iki adet var 8 mm ve 9 mm arasında kalıyor çok üzülüyorum bu duruma ve yine iğnelere başladık nooolur dua edin bu ay büyüsünler pazartesi kontrol var bakalım büyümüş mü

Kızlar 9 şubat Cuma günü inşallah transferim olacak 🤲🏽 başka tarihi belli olan var
Merhaba lar benımde bellı oldu bugün dondurulmuş embriyomla 10 Şubat'da transferim var..doğal siklus yarı gıbı sadece 5 gün letu dıye bir ılac kullandım bugün kontrol m oldu çatlatma ıgnemı vuruldum salıda progesteron fıtıl ve iğneye baslıyacam.. Çok heyecanlıyım Allah'ım yolumuzu kolaylaştırsın hayırlı sonuçlar nasıp etsın

Ben daha transfer aşamasına dahi giremedim çünkü bir türlü yumurtalarım gelişmiyor benim yumurtalar iki adet var 8 mm ve 9 mm arasında kalıyor çok üzülüyorum bu duruma ve yine iğnelere başladık nooolur dua edin bu ay büyüsünler pazartesi kontrol var bakalım büyümüş mü
canım benim cok üzüldüm. her aklıma geldikce duamda olacaksın inşallah yumurtaların güzelce büyüyecekler 🌸

Allahım yardımcın olsun canım benim🙏Rabbim şifanı versin benim de hep 2 tane kalıyor geride kalmıyor 😏 sende yumurta geliştirici doğal bişeylerle takviye yap incir vs en azından yumurtan var şükür 🙏🙏

Allahım yardımcın olsun canım benim🙏Rabbim şifanı versin benim de hep 2 tane kalıyor geride kalmıyor 😏 sende yumurta geliştirici doğal bişeylerle takviye yap incir vs en azından yumurtan var şükür 🙏🙏
Çok teşekkür ediyorum canım yarın doktora gideceğim muane olacağım inşallah gelişme vardır olmazsa diğer aya bakacağız incir bende kist oluşturuyor ben ameliyat oldum incir takvisi aldım diye şimdi doktorun verdiği vitamin ilaçlarını alıyorum

Dün gece uyurken alarm çaldı aniden kalktım kızlar inşallah bişey olmamıştır , ani hareket yapmayın diyorlar ilk günden böyle bişey yaşadım :KK43:

X