2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benim doktorumda iyi ama bazen birşeyleri unutuyor ve çok yoğun benimde bu sefer olmazsa diğer embriyomu o hastanedeki başka bir doktora transfer ettirmeyi düşünüyoruz. Embriyo taşıtmayı düşünmüyorum ben canım
Maalesef bizde öyle bir şans vermiyorlar zaten 2 doktor var biri kurucu pek vakti yok aynı doktordan bir kere daha devam edeceğiz gibi görünüyor 🙄 ilki kimyasal olduğu için doktora da pek suç bulamıyorum embriyoyla ilgili olma ihtimali yüksek çok karmaşığım kızlar😔

Canım benim dünden itibaren biraz kasık ağrılarım olmaya başladı. Ama çok rahatsız edici boyutta değil. 4 saat yatmaya bağlı sanırım biraz da kalkınca başım dönmüştü dün. Senin nasıl gidiyor ,hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alalim 🤗
Amin canım inşallahhh 🥰 benim dün 3-4 sa sonra hafif kasık ağrım oldu onun haricinde daha birşey yok 🙈

Maalesef bizde öyle bir şans vermiyorlar zaten 2 doktor var biri kurucu pek vakti yok aynı doktordan bir kere daha devam edeceğiz gibi görünüyor 🙄 ilki kimyasal olduğu için doktora da pek suç bulamıyorum embriyoyla ilgili olma ihtimali yüksek çok karmaşığım kızlar😔
Canım ne güzel biri tutmuş aslında bu iyi birşey demekki doktor birşeyleri biliyor ve yapıyor. Kimyasal kesinlikle doktor suçu değil canım. Kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı

Canım ne güzel biri tutmuş aslında bu iyi birşey demekki doktor birşeyleri biliyor ve yapıyor. Kimyasal kesinlikle doktor suçu değil canım. Kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı
Yok tatlım ilk denemem diye yapmadılar şu an isteyen de olmadı yaptırsam mı acaba

Kızlar merhaba 😃
Hayırlısıyla bugün opu yapıldı. 12 tane yumurta toplandı o nedenle ağrım biraz fazla bu sefer. %50 ihtimalle olgun yumurtalar döllenirse inşallah perşembe transfer yapacakmış doktorum ☺️☺️
Hormon tahlillerim güzel çıkmış dondurmaya gerek yok dedi hadi inşallah bu sefer olsun 💚💚

Kızlar güncel konuyu oluşturdum. Gelmek isteyen gelsin😅

X