2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım ama müdahale ile bişeyler yapacaklar demi o ne zaman belli olacak
Dedi ki zaten bizim yumurtanın çatlamasına ihtiyacımız yok. Dondurulmuş embriyoyu koyacağımız için. Hormonlar bizim için önemli. Böyle durumlarda hormon yükselebilirmiş de yükselmeyebilirmiş de. İşte o yüzden bu ptesi günü progesteron bakacak. Yeterli görürse salı transfer dedi. Direkt çatlamasını ve her şeyin normal ilerlemesini tercih ederdim. Şu an stres oldum. Hoca bu gibi durumlarla ben çok ilgiliyim dedi telaşa gerek yok dedi. Bakalım ne olacak göreceğiz

Canım stres yapma bak eğer olacaksa Salı transferin var sen şimdi kasılırsan daha kötü. Zamana bırak biliyorum kolay değil her şey güzel olsun inşallah canım

Sağ ol canım benim. İnşallah her şey hepimiz için çok güzel olur
İnşallah canım. Benim durumum daha farklıydı benim yumurtam hem çatlamadı hem de kiste dönüştü 4 ay uğraştırdı beni adet olamadım tarlusal kullandım bi sürü şey. Şimdi ilaçlı transfer olacağım kontrole gideceğim haftaiçi o kadar fobi oldu ki yine kist görücez gibi geliyor

Bakalım benimki de öyle olmaz inşallah. Olma ihtimali var çünkü çatlamayan yumurta kiste dönüşür ve adetle atılır

İlk transferimde günde 4 defa fitil ve iki günde bir iki doz iğne bulunmuştum. Sadece 5 gün değil sonucu görene kadar devam ettim

Ne olacak peki şimdi
Canım luf sendromu diye bir şey olmuş. Hormon değerim çatlamış gibi ama ultrasona bakınca çatlamadığı görülüyor. Bu durumda çatlamasa bile vücut progesteron üreteibliyormuş. Önemli olan da yeterli progesteron değerinin sağlanmış olması olduğu için transfer yapılabilir. Ama bu pazartesi verdiğim kan değerine göre belli olacak. Eğer uygunsa salı transfer yapılacak. Uygun değilse iptal olacak gelecek aya tekrar başlıyxaz sürece. Bi de bu çatlamama olayı bir aylık olan bir durum mu yoksa hep olan bir şey mi bilemiyorum. Bazı durumlarda yumurta çatlamıyor büyümüyor ve hormon değerleri de düşük oluyor o zaman direkt transfer iptal ediliyor. Ama benimki biraz arada bi şey olmuş. Yumurta büyüdü hormon yükseldi ama çatlama olmadı.

He tamamen iptal olması olsun hala bir ümit var her gün yeni bir şey öğreniyoruz belkide çoğumuzda olan bir şey bu çünkü sürekli kan verp takip yaptırmıyoruz ki inşallah iptal olmazda salı günü transfern gerçekleşir bunu canı gönülden diliyorum

İnşallah canım benim hepimizin her şeyi güzelce kolayca hallolur umarım

Benim paylastigimi okumanızı isterim kizlar insllah sizede yardımcı olur sürecin nasil zor oldugunu biz biliriz bizi ancak biz anlarız

Opu’dan sonra 2. Adeti bekliyordum transfer için. Çok düzenli olan adetim 17 gün gecikti ( hamilelik testleri negatif gebe değilim) bir an transferim şubat ayına yetişmeyecek sandım. On yedi gün boyunca stres üstüne stres Bugün adet oldum ve Salı günü doktoruma gideceğim gerçekten çok yorucu ve maliyetli bir süreçteyiz , embriyoma bebeğime kavuşmak için çok sabırsızlanıyorum

Ayy vallahi bende 3. Gün gecikti akşamında tam geç satte oldum çok şükür kendime sinirlendim neden olmadım diye adet oldum şükür şimdi doktoruma geldim ilaçlara başlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…