2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hanımlar acil bilginzie ihtiyacım var 21. Gün progestron 40 üzeri çıktı ama HCG negatif. Yumurtlamadan sonra 8. Günüm sizce yükselir mi doktorum gebelik ihtimali yüksek dedi.

Bende sabah 1 akşam 1 progestan fitil kullandım, transfer öncesi de progesterona baktılar 10’un altında olsaydı iğne takviyesi yapacaklardı ama bana gerek kalmadı. Şimdi aynı doz devam sabah 1 akşam 1 şeklinde..

Kızlar bende şubatta transfer olucam inşallah. Şuan ilaç kullanımındayım. Hiçbiyerde cetrotide bulamıyorum elinde bir kutu olan varmı sakarya kocaeli çevresinde. Ücretle almak istiyorum

Benimde 3. Gün 1 tane transferim olacak şubatın son haftasında ama korkuyorum tutunamaz diye

Benimde 3. Gün 1 tane transferim olacak şubatın son haftasında ama korkuyorum tutunamaz diye
Canim hic oyle dusunme.. hangi kalitede oldugu onemli tabi ama..kesin gozuyle bakilan bile tutmayabiliyor. 3. Gun 5.gun bunlara takilma. Dua edelim kismetimiz bizi bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…