-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Bende sabah 1 akşam 1 progestan fitil kullandım, transfer öncesi de progesterona baktılar 10’un altında olsaydı iğne takviyesi yapacaklardı ama bana gerek kalmadı. Şimdi aynı doz devam sabah 1 akşam 1 şeklinde..merhabalar, bugün kliniğe gittim ve haftaya carsamba günü transfer olacağım
gebelik aşısı için 5 gün boyunca iğne vurcam
extradan günde 6 fitil progesteron ve progrestan iğnesi 2adt vurmam gerekıyor..
transfer öncesi bukadar progesteron kullanan var mı ?
Ben 12 ocakta regl oldum 2 şubat transfer oldum, 21. günde, ama bende pcos var o yüzden biraz geç olmuş gibi tam bilmiyorum ama canım.Dondurulmuş transfer olan arkadaşlar
Reglin kaçıncı günü transfer oldunuz
Kaçında kan ver dedi doktor canım, bende bugün oldum 11 şubat kan verme günümYaaa aminnn canımminşallah hepimiz tek tek gebelik haberleri verelim sağlıcakla kucaklarımıza alalım
Nerde tedavi görüyorsunuzYaaa aminnn canımminşallah hepimiz tek tek gebelik haberleri verelim sağlıcakla kucaklarımıza alalım
Öyle miii hayırlı olsun inşallah birlikte güzel haberler alalımKaçında kan ver dedi doktor canım, bende bugün oldum 11 şubat kan verme günüm
Samsun medikalpark ben canım sen nerdesinNerde tedavi görüyorsunuz
Dondurulmuş embriyo transferi olacağımSenin kullandığın ilaçları hiç bilmiyorum canım, opu mu olcak yoksa dondurulmuş embriyo transferi mi?
19. Gün ile 26. Gün arasi yapılıyor cnm rahim kalınlığı progestan değerine bağlıBen 21de oldum canım ve geç mi yaptı doktor anlamadım. Sen kaçta olacaksın canım
Ay inşallah açılışı yapalım güzelceÖyle miii hayırlı olsun inşallah birlikte güzel haberler alalımbana birşey demedi canım bende o civarlar kan veririm muhtemelen
İstanbul şişli memorial bendeSamsun medikalpark ben canım sen nerdesin
Drun kimİstanbul şişli memorial bende
Amin canımm inşallahhhAy inşallah açılışı yapalım güzelcegerisi gelsin sonra
Aysu hanım sende orda mısınDrun kim
Benimde 3. Gün 1 tane transferim olacak şubatın son haftasında ama korkuyorum tutunamaz diyeHerkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf tomrisn
25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
nuratly
2 adet Şubat 3.hf kalburayuz
32 Şubat 3.hf kahveseverkedi91
32 Şubat 3.hf Smsf
33 Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
26 5.gün 1 adet Şubat 2.hf R rosee67
40 1 adet emreko
33 Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf suleerb
Şubat 1.hf turkuaz 9
2 adet Şubat 1.hf fyza3342
Zurich
3 şubat
Yok ben de arastirmistimda . Bahcelievler Medical parka karar verdim.eve yakin oldugu icin...orasi ise yakindi :) digerini tercih ettim.Aysu hanım sende orda mısın
Canim hic oyle dusunme.. hangi kalitede oldugu onemli tabi ama..kesin gozuyle bakilan bile tutmayabiliyor. 3. Gun 5.gun bunlara takilma. Dua edelim kismetimiz bizi bulsunBenimde 3. Gün 1 tane transferim olacak şubatın son haftasında ama korkuyorum tutunamaz diye
1. Kalite bebeğim insallah sımsıkı tutunur ama korkuyorum tabi elimde olmadanCanim hic oyle dusunme.. hangi kalitede oldugu onemli tabi ama..kesin gozuyle bakilan bile tutmayabiliyor. 3. Gun 5.gun bunlara takilma. Dua edelim kismetimiz bizi bulsun
Çatlamamış canım benimki de ultrasondan anladı doktor. Hormonlar çatlamış gibi yükselmiş ama çatlamamış kalmış.Ooo iyi bir ölçüde çatlamış kendiliğinden mi çatladı yoksa iğne vurdunuz mu? Benim 22 23mmde anca çatlıyor kendiliğinden