-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Ne dediler canımAayyy hadi bakalım inşallah bugün yine kontrole geldim
Maalesef yumurtam çatlamadı. Luf adı verilen bi şey olmuş. Doktor ptesi profesteron seviyene bakıp salı günü transfer yapıcaz dedi. Progesteron 10 üzeri olmasını istiyoruz dedi. 6 7 gibi çıkarsa ilaçla kurtarırız dedi. Ama ne olacak bilmiyorum. İnternete luf yazıp araştırdım biraz. Hormonlar aynı yumurta çatlayınca olması gereken seviyelerde oluyormuş ama aslında çatlamıyormuş. O yüzden önemli olan hormon olduğu için belki transfer olur. Ama iptal olasılığı da varNe dediler canım
Desteklenecek orta bir düşüklük olursa evet ama hiç yükselmezse iptal sanırımBende doğal siklus da olucam transferi progestron artmazssa ilaçla desteklemiyorlar mı ben öyle biliyordum
Seninki de benimki gibi luf muydu acaba biliyor musun? Lh pik yapıp düşüşe geçiyor ve progesteron yükselişe geçiyor. Lan değerlerine göre yumurta çatladı denir. Ama ultrasonda çatlamadığı anlaşılırmış. Sendeki öyle miydi acaba.Ne dediler canım
Canım bana bu terimlerden hiç bahsedilmedi ya luf falan hiç bilmiyorum benim iptal olan siklusum da lh hiç artmadı 10 11 12 böyle yerlerdeydi değerler zaten doktor bişey demeden ben sonuçları görüyordum yine yükselmedi iptal olacak diyordum. Ya bizim merkezde adetin 11.günğ alttan muayene ediyorlar yumurtanın büyüklüğüne bakıyor dr sonra diyor ki artık kandan takip edebiliriz bi daha bakmıyorSeninki de benimki gibi luf muydu acaba biliyor musun? Lh pik yapıp düşüşe geçiyor ve progesteron yükselişe geçiyor. Lan değerlerine göre yumurta çatladı denir. Ama ultrasonda çatlamadığı anlaşılırmış. Sendeki öyle miydi acaba.
Anladım canım aynı şeyi yaşamamışız benim durum biraz daha farklı bakalım haftaya ptesi ne olacakCanım bana bu terimlerden hiç bahsedilmedi ya luf falan hiç bilmiyorum benim iptal olan siklusum da lh hiç artmadı 10 11 12 böyle yerlerdeydi değerler zaten doktor bişey demeden ben sonuçları görüyordum yine yükselmedi iptal olacak diyordum. Ya bizim merkezde adetin 11.günğ alttan muayene ediyorlar yumurtanın büyüklüğüne bakıyor dr sonra diyor ki artık kandan takip edebiliriz bi daha bakmıyor
Bilmiyorumki..neye gore karar veriliyor..ben 2017 2018 de 3 kez yapmistim tup bebek..hepsi de taze transferdi... ama simdi bakiyorum genelde donduruyorlar bekletiyolar..Genelde tercihleri 5. Gün embriyosu oluyormuş. Sizin doktor neden taze transfer tercih etti?
Insallah canim. 3 gun mu 5.gun mu bakalim... transfer sonrasi izin alsam mi.bilmiyorum.. haberleri de yok tedavimden.. ) kullanirsam yillik izinden kullanicammaşallah sayı cok iyiinşallah 8 i de saglıkkı gelişir
Ayy hadi inşallah tutunurBizimde eşimin sperm hareketliliği azdı sonra vitamin takviye felan verdi doktor aşılama felan yapmıştık onlar da olmayınca doktor tüp bebeğe yönlendirdi ama olmıycak derecede değildi speemlerimiz iyileşmişti aşıyı da rahim bazen kendini korumak için savaşıyor embriyoyu yabancı görüyor olabilir demişti doktorumuzu bizde başladık ama doktor sonuçlarınız güzel aşıyada başladık doğal olabilir rahim tutabilir dedi 3 gün lekelenmem oldu bakalım doktora gidicem inşallah tutunmadır bizede sürpriz olurilk defa iki adet arası leke gördüm diyebilirim. Erken de görünce doktorum kontrole çağırdı.
Çok güzel maşallah salı günü yaparlar herhalde de sizin 1 inci gününüz bugün oluyorBana az once bilgi geldi.. 12 toplanmisti 11ine islem yaptik. 8 tanesi dollendi devam ediiyormus..bugunluk bilgi bu.. dun opu oldum. Transfer nasipse pazar ya da sali mi olur..
Taze transfer de bi problem mi oluyor , ben de taze transfer olacağım da kalanı olursa inşallah dondurulacakGenelde tercihleri 5. Gün embriyosu oluyormuş. Sizin doktor neden taze transfer tercih etti?
Anladım umarım yaşamayız öyle bir şey yaDesteklenecek orta bir düşüklük olursa evet ama hiç yükselmezse iptal sanırım
Bende taze transfer olmayı planlıyorum da bir arkadaş burada yazmış dondurulmuş daha iyi diye ama neden niçin açıkçası net bilmiyorum ama akıl yürütürsem dondurulup çözülen embriyo bozmuyorsa kendini daha dayanıklıdır diye düşünülüyor olabilir. Sizin kendi tercihiniz mi taze transferTaze transfer de bi problem mi oluyor , ben de taze transfer olacağım da kalanı olursa inşallah dondurulacak
Hepsi de tuttu mu oldu mu bebeğinizBilmiyorumki..neye gore karar veriliyor..ben 2017 2018 de 3 kez yapmistim tup bebek..hepsi de taze transferdi... ama simdi bakiyorum genelde donduruyorlar bekletiyolar..
Evet canım farklı bi de kafam karıştı progesteron 10 olması lazım demişsin ya benim transfer olduğum değerde en fazla 1,5 olmuş. Hakkında hayırlısı olsun kuzumAnladım canım aynı şeyi yaşamamışız benim durum biraz daha farklı bakalım haftaya ptesi ne olacak
5 inci güne kadar zaten elenenler olacaktır, Ne bileyim bizimkiler de dayanıklıdır inşallahBende taze transfer olmayı planlıyorum da bir arkadaş burada yazmış dondurulmuş daha iyi diye ama neden niçin açıkçası net bilmiyorum ama akıl yürütürsem dondurulup çözülen embriyo bozmuyorsa kendini daha dayanıklıdır diye düşünülüyor olabilir. Sizin kendi tercihiniz mi taze transfer