2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aayyy hadi bakalım inşallah bugün yine kontrole geldim

Merhabalar aşılarımız şifa olsun Allah tez zamanda kolaylıkla nasip etsin tüm isteyenler emek verenlerle birlikte bizede Onu bende bilmiyorum sormadım benim çok transferım ıptal oldu test sonuçlarımdan kaynaklı.. şubatında garantisi yok tabiki.. haftaya adet olmam gerekiyor gidince sorarım ama etkisi geçmez sanırım ya da bi çözümü vardır.. her doktorun yöntemi farklı sanırım bana ayda 1 aşı dendi.. ben medıcalparkta tedavi görüyorum siz nerde tedavi görüyorsunuz

Doktor aşıdan dolayı mı doğal yolla da kalabilirsin dedi.. sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi bizim sebepsiz ınfertilite inşallah olur amiinn

Merhaba bende yarın transfer olacağım, bende öğretmenim ama ben 1 hafta rapor alacağım. Müdüre de önceden bilgisini verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ben de cumartesi transfer olacağım inşallah yıllık izin aldım normal hayatınıza devam edin deniliyor ama evdeki.normal hayatımı tercih ederim güzel haberlerinizi okuruz inşallah

Maşallah çok güzel inşallah güzel bir sonuç elde edersin benim 2 adet var ve büyümüyorlar biraz tembeller
KAliteli olsun insalah 1 yumurta yetiyor bize.. ama tabi sayi fazla olunca sans artiyor... kismetimiz yakindir ve bu yumoscuklardadir inaallahhhh

Ben de cumartesi transfer olacağım inşallah yıllık izin aldım normal hayatınıza devam edin deniliyor ama evdeki.normal hayatımı tercih ederim güzel haberlerinizi okuruz inşallah
Bana az once bilgi geldi.. 12 toplanmisti 11ine islem yaptik. 8 tanesi dollendi devam ediiyormus..bugunluk bilgi bu.. dun opu oldum. Transfer nasipse pazar ya da sali mi olur..

Bana az once bilgi geldi.. 12 toplanmisti 11ine islem yaptik. 8 tanesi dollendi devam ediiyormus..bugunluk bilgi bu.. dun opu oldum. Transfer nasipse pazar ya da sali mi olur..
Benim de 11 yumurta toplanmıştı 9’u işleme alındı 2 tanesi 5. Günde donduruldu 4aa ve 3aa kalitede ikisi de bu ay nasipse transfer edilcek doktorumla konuştum yarın çağırdı muayneye

Kızlar bişey sorucam transfer öncesinde de iğne oluyor mu bana hap ve bant kullanabilirsin demişlerdi hastanedeki hemşireler

Benim de 11 yumurta toplanmıştı 9’u işleme alındı 2 tanesi 5. Günde donduruldu 4aa ve 3aa kalitede ikisi de bu ay nasipse transfer edilcek doktorumla konuştum yarın çağırdı muayneye
Benim dondurma olmayacak taze transfer dedi. Hayrolsun belki ayni zamanlara gelir transferimiz

Taze transferde 5. Gün embriyosu olmuyor mu? Bugün 1 se çarşambaya olur sanki transfer bende aynı durumdayım bugün 1. Gün.

Doktor aşıdan dolayı mı doğal yolla da kalabilirsin dedi.. sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi bizim sebepsiz ınfertilite inşallah olur amiinn
Bizimde eşimin sperm hareketliliği azdı sonra vitamin takviye felan verdi doktor aşılama felan yapmıştık onlar da olmayınca doktor tüp bebeğe yönlendirdi ama olmıycak derecede değildi speemlerimiz iyileşmişti aşıyı da rahim bazen kendini korumak için savaşıyor embriyoyu yabancı görüyor olabilir demişti doktorumuzu bizde başladık ama doktor sonuçlarınız güzel aşıyada başladık doğal olabilir rahim tutabilir dedi 3 gün lekelenmem oldu bakalım doktora gidicem inşallah tutunmadır bizede sürpriz olur ilk defa iki adet arası leke gördüm diyebilirim. Erken de görünce doktorum kontrole çağırdı.

Merhaba Hanımlar. İkinci deneme aşamasındayım. Doktorum bu defa FEMARA diye bir ilaç başlattı , yalnızca 5 gün kullanacağım sonrasında muayene olacağım. Dondurulmuş iki tane 6. gün bebişim(embriyo demek istemiyorum) var. Bu ilacı kullanan var mı ? Sanırım bu ay içinde transfer olacak ancak bu ilaç sonrası nasıl bir yol izlenecek henüz bilmiyorum. Femara kullanan ve tedavi sürecinden tecrübelerini aktaran olursa sevinirim

Ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum ve femara ile başlattılar beni de. 5 gün kullandım sonra 5. Günde dahil 3 gün gonal f 150 kullandım. 2 gün sonra opu oldum.hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…