- 21 Nisan 2022
- 280
- 240
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Bende nur hocanın hastasıyımNur Dokuzeylül Güngör medikal park Göztepe hastanesi
Bende doğal siklus da olucam transferi progestron artmazssa ilaçla desteklemiyorlar mı ben öyle biliyordumYok benimki yumurta toplama değil doğal siklus dondurulmuş transfer. Çatlama olur ve progesteron yükselirse transfer yapılacak. Yoksa transfer iptal olscak
Bakalim bugun iyi haberler aliriz insallah.Bende bugün opu oldum
Cogu yolu tamamlamissin :) dualarimiz seninle canimKızlar selam, yarın transferim olcak dualarınızı beklerimrabbim hepimizinkine kolaylık versin, kucaklarımızı boş bırakmasın
Aayyy hadi bakalım inşallah bugün yine kontrole geldimBenim ilki böyle güzel yükselip düşmüştü ve transfer olmuştum canım. Yani bence şuan bi sorun yok gözüküyor benim ilkinde lh 68 olmuştu ertesi gün düşmüştü progesteron da 1,5 olmuştu 5 gün sonra transfer olmuştum
Merhabalar aşılarımız şifa olsun Allah tez zamanda kolaylıkla nasip etsin tüm isteyenler emek verenlerle birlikte bizedeMerhaba evet biz ilk aşımızı olduk benim ilk enjekte çok zor oldu kollarımı giyinmek için bile kaldıramadım ama çok şükür 1 saate kalmadan geçti ağrısı hafif ağrısı vardı oda akşama tamamen geçti çünkü çok fazla etki duydum şişiyor kızarıyor ağrıyor vs bende hiç biri olmadı. Ama bişi sorucam biz mart gibi transfer düşünüyoruz da oldu ki aşıları olduk ama istenilen ay transfer olamadık aşıların etkisi geçiyor mu yada olmak istediğimiz de tekrar mı başlıyoruz bu konuda bilginiz var mı birde benim toplamda 3 aşı şubatta da ikisini olucam martta da transferle birlikte olucam öyle konuşuldu sanki
Doktor aşıdan dolayı mı doğal yolla da kalabilirsin dedi.. sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi bizim sebepsiz ınfertilite inşallah olur amiinnBenim bu ay lekelenmem oldu doktor doğal da hamile kalabilriisn dikkat et demişti o yüzden doktora söyledim bakalım kontrole gidicem aslında birçok sebep var ne çıkacak onunda bilmiyorum inşallah ilk aşıda bize bir mucize olur rabbim sizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım
Ben de cumartesi transfer olacağım inşallah yıllık izin aldım normal hayatınıza devam edin deniliyor ama evdeki.normal hayatımı tercih ederimMerhaba bende yarın transfer olacağım, bende öğretmenim ama ben 1 hafta rapor alacağım. Müdüre de önceden bilgisini verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun
KAliteli olsun insalah 1 yumurta yetiyor bize.. ama tabi sayi fazla olunca sans artiyor... kismetimiz yakindir ve bu yumoscuklardadir inaallahhhhMaşallah çok güzel inşallah güzel bir sonuç elde edersin benim 2 adet var ve büyümüyorlar biraz tembeller
Bana az once bilgi geldi.. 12 toplanmisti 11ine islem yaptik. 8 tanesi dollendi devam ediiyormus..bugunluk bilgi bu.. dun opu oldum. Transfer nasipse pazar ya da sali mi olur..Ben de cumartesi transfer olacağım inşallah yıllık izin aldım normal hayatınıza devam edin deniliyor ama evdeki.normal hayatımı tercih ederimgüzel haberlerinizi okuruz inşallah
Benim de 11 yumurta toplanmıştı 9’u işleme alındı 2 tanesi 5. Günde donduruldu 4aa ve 3aa kalitede ikisi de bu ay nasipse transfer edilcek doktorumla konuştum yarın çağırdı muayneyeBana az once bilgi geldi.. 12 toplanmisti 11ine islem yaptik. 8 tanesi dollendi devam ediiyormus..bugunluk bilgi bu.. dun opu oldum. Transfer nasipse pazar ya da sali mi olur..
Benim dondurma olmayacak taze transfer dedi. Hayrolsun belki ayni zamanlara gelir transferimizBenim de 11 yumurta toplanmıştı 9’u işleme alındı 2 tanesi 5. Günde donduruldu 4aa ve 3aa kalitede ikisi de bu ay nasipse transfer edilcek doktorumla konuştum yarın çağırdı muayneye
Taze transferde 5. Gün embriyosu olmuyor mu? Bugün 1 se çarşambaya olur sanki transfer bende aynı durumdayım bugün 1. Gün.Bana az once bilgi geldi.. 12 toplanmisti 11ine islem yaptik. 8 tanesi dollendi devam ediiyormus..bugunluk bilgi bu.. dun opu oldum. Transfer nasipse pazar ya da sali mi olur..
Bizimde eşimin sperm hareketliliği azdı sonra vitamin takviye felan verdi doktor aşılama felan yapmıştık onlar da olmayınca doktor tüp bebeğe yönlendirdi ama olmıycak derecede değildi speemlerimiz iyileşmişti aşıyı da rahim bazen kendini korumak için savaşıyor embriyoyu yabancı görüyor olabilir demişti doktorumuzu bizde başladık ama doktor sonuçlarınız güzel aşıyada başladık doğal olabilir rahim tutabilir dedi 3 gün lekelenmem oldu bakalım doktora gidicem inşallah tutunmadır bizede sürpriz olurDoktor aşıdan dolayı mı doğal yolla da kalabilirsin dedi.. sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi bizim sebepsiz ınfertilite inşallah olur amiinn
5 mi 3 mu daha belli degilki.. bugun 1 evet. Ertesi gun mu oluyor onu bilmiyorum.Taze transferde 5. Gün embriyosu olmuyor mu? Bugün 1 se çarşambaya olur sanki transfer bende aynı durumdayım bugün 1. Gün.
Genelde tercihleri 5. Gün embriyosu oluyormuş. Sizin doktor neden taze transfer tercih etti?5 mi 3 mu daha belli degilki.. bugun 1 evet. Ertesi gun mu oluyor onu bilmiyorum.
maşallah sayı cok iyiBana az once bilgi geldi.. 12 toplanmisti 11ine islem yaptik. 8 tanesi dollendi devam ediiyormus..bugunluk bilgi bu.. dun opu oldum. Transfer nasipse pazar ya da sali mi olur..
Ben bu ay tüp bebek tedavisi oldum ve femara ile başlattılar beni de. 5 gün kullandım sonra 5. Günde dahil 3 gün gonal f 150 kullandım. 2 gün sonra opu oldum.hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba Hanımlar. İkinci deneme aşamasındayım. Doktorum bu defa FEMARA diye bir ilaç başlattı , yalnızca 5 gün kullanacağım sonrasında muayene olacağım. Dondurulmuş iki tane 6. gün bebişim(embriyo demek istemiyorum) var. Bu ilacı kullanan var mı ? Sanırım bu ay içinde transfer olacak ancak bu ilaç sonrası nasıl bir yol izlenecek henüz bilmiyorum. Femara kullanan ve tedavi sürecinden tecrübelerini aktaran olursa sevinirim