2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar transfer sonrası iki gün yatmak yeterli mi sizce? cuma transfer olacağım pztsi işe başlasam sorun olur mu?
Merhaba bende yarın transfer olacağım, bende öğretmenim ama ben 1 hafta rapor alacağım. Müdüre de önceden bilgisini verdim. Hakkımızda hayırlısı olsun

Ya 3. Günüm bugün hala olmadım ben yarın 4. Günüm olacak bu opu’dan sonra 3. Adetim ya neden böyle gecikti elimde test var yarın sabaha kadar olmazsam yarın sabah bi test yapıcam

Ayyy oldum çok şükür oldum doktoruma yazdım hemen sizi kaçıncı gün çağırdı doktor kızlar ay çok heycanlıyım

Merhabalar taze transfer öncesi neler yapılmalı ben de cumartesi olacağım ama beslenme açısından zaten bir çok ilaç verdiler ama deyimle arkadaşlardan fikir almak isterim güzel haberler görmek duasiyla

Arkadaşlar merhaba
Bugün yine kontrolüm vardı. Doktorum kan tahlillerimi yapıp cumartesi opu için saat verdi. Az önce çatlatma iğnesini yaptım. Yumurtaları dondurma ihtimali var kistten dolayı. Bu arada 2.deneme olduğundan sabrım azalmaya başladı. Allahım herkese yardım etsin ne diyeyim herkesin imtihanı kendine zor

Merhabalar taze transfer öncesi neler yapılmalı ben de cumartesi olacağım ama beslenme açısından zaten bir çok ilaç verdiler ama deyimle arkadaşlardan fikir almak isterim güzel haberler görmek duasiyla
Kabak çekirdeği avokado. Kafeinden uzak dur. Haftada 1 2 somon. Çiğ badem fındık ceviz. Kuru üzüm kuru incir. Gezen tavuk yumurtası falan. Yani işte güzel kaliteli gıdalar yemek. Mevsim sebzelerinden yemek. Aynı zamanda protein almak. Uyku düzeni ve stressiz yaşam. Ben ilk transferimde 6 gün evdeydim. Sonra işe başladım ve işim çok stresli tam pozitif oldu ve o ara çok stresliydi. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Ya bilmiyorum sağlıksız gebelik olacağı için de düşmüş olabilir. Ama insanın içine dert oluyor böyle şeyler. İşe başlamasaydım keşke diyorum hep.

Tavsiyeleriniz icin cook tesekkurler Benim de stresli işim izin yazdırdım vallahi bunca emek maddi manevi zorluğu hiç riske atmak istemiyorum ama elbette oncelikle nasip kısmet

Canım ya benim lh 50den 23e düşmüş, progrsteron da 0.48den 1,26ya yükselmiş. Senin değerlerin buna benzer miydi? En fazla kaç oldu lh ya da progesteron seviyen? Hangi sonuç iptal olur onu anlamaya çalısıyorum
Benim ilki böyle güzel yükselip düşmüştü ve transfer olmuştum canım. Yani bence şuan bi sorun yok gözüküyor benim ilkinde lh 68 olmuştu ertesi gün düşmüştü progesteron da 1,5 olmuştu 5 gün sonra transfer olmuştum

Benım tutunması hıc gebelık olusmasıgı ıcın rahıme cızık atıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…