- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
12 tane toplanmis...yarin haber gelecek insallah. Icleri doludur.Bu arada kaç yumurta toplandı sende
Maşallah çok güzel inşallah güzel bir sonuç elde edersin benim 2 adet var ve büyümüyorlar biraz tembeller12 tane toplanmis...yarin haber gelecek insallah. Icleri doludur.
Burayada yaz olur mu güzel sonuç almak bana daha çok ilham veriyorMaşallah çok güzel inşallah güzel bir sonuç elde edersin benim 2 adet var ve büyümüyorlar biraz tembeller
Herkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf tomrisn
25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
N nuratly
2 adet Şubat 3.hf kalburayuz
32 Şubat 3.hf kahveseverkedi91
32 Şubat 3.hf Smsf
33 Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
26 5.gün 1 adet Şubat 2.hf R rosee67
40 1 adet 2 şubat emreko
33 H Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf suleerb
Şubat 1.hf turkuaz 9
2 adet Şubat 1.hf fyza3342
Zurich
3 şubat
Merhaba bende yarın transfer olacağım, bende öğretmenim ama ben 1 hafta rapor alacağım. Müdüre de önceden bilgisini verdim. Hakkımızda hayırlısı olsunKızlar transfer sonrası iki gün yatmak yeterli mi sizce? cuma transfer olacağım pztsi işe başlasam sorun olur mu?
Dualarım seninle canım al gel bebişi yarınKızlar selam, yarın transferim olcak dualarınızı beklerimrabbim hepimizinkine kolaylık versin, kucaklarımızı boş bırakmasın
Çok teşekkürler canım benim inşallahDualarım seninle canım al gel bebişi yarın
2 ya da 3.gün çağırdı beni ilkAyyy oldum çok şükür oldum doktoruma yazdım hemen sizi kaçıncı gün çağırdı doktor kızlaray çok heycanlıyım
Canım ya benim lh 50den 23e düşmüş, progrsteron da 0.48den 1,26ya yükselmiş. Senin değerlerin buna benzer miydi? En fazla kaç oldu lh ya da progesteron seviyen? Hangi sonuç iptal olur onu anlamaya çalısıyorumŞubatın ikinci haftası transfer olacaklar kimler
Kabak çekirdeği avokado. Kafeinden uzak dur. Haftada 1 2 somon. Çiğ badem fındık ceviz. Kuru üzüm kuru incir. Gezen tavuk yumurtası falan. Yani işte güzel kaliteli gıdalar yemek. Mevsim sebzelerinden yemek. Aynı zamanda protein almak. Uyku düzeni ve stressiz yaşam. Ben ilk transferimde 6 gün evdeydim. Sonra işe başladım ve işim çok stresli tam pozitif oldu ve o ara çok stresliydi. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Ya bilmiyorum sağlıksız gebelik olacağı için de düşmüş olabilir. Ama insanın içine dert oluyor böyle şeyler. İşe başlamasaydım keşke diyorum hep.Merhabalar taze transfer öncesi neler yapılmalı ben de cumartesi olacağım ama beslenme açısından zaten bir çok ilaç verdiler ama deyimle arkadaşlardan fikir almak isterim güzel haberler görmek duasiyla
Ben yazdım whatsapptan da tek tik oldu uyumuştur çoktan ya yarın çağırır ya da cumartesi günü2 ya da 3.gün çağırdı beni ilk
Benim ilki böyle güzel yükselip düşmüştü ve transfer olmuştum canım. Yani bence şuan bi sorun yok gözüküyor benim ilkinde lh 68 olmuştu ertesi gün düşmüştü progesteron da 1,5 olmuştu 5 gün sonra transfer olmuştumCanım ya benim lh 50den 23e düşmüş, progrsteron da 0.48den 1,26ya yükselmiş. Senin değerlerin buna benzer miydi? En fazla kaç oldu lh ya da progesteron seviyen? Hangi sonuç iptal olur onu anlamaya çalısıyorum
Bende bugün opu oldumSelam kizlar ben de opu oldum. Simdi trafnsferi bekleyecegiz..hergun bilgi.verecekler. taze transfer olacakmisim.
Benım tutunması hıc gebelık olusmasıgı ıcın rahıme cızık atıldıMerhabalar benimde 2. Denemem olucak ilk denemede tutundu bebeğim 2 aylık oldu ben bilinmeyen nedenden kalbi durdu bebeğimin. Şubat ayında transfer olucam ama son muayene de doktor kürtaj sonrası kalıntı var dedi histereskopi yapalım dedi. Siz neden oldunuz hitereskopi