2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende de pcos var estofem verdi 13 gün sonra kontrol edecek inş işe yarar ya öncesinde histereskopi oldum 1 ay cyclo progynova kullandım kontrolde rahim kalınlığı güzel dedi

Bende de pcos var estofem verdi 13 gün sonra kontrol edecek inş işe yarar ya öncesinde histereskopi oldum 1 ay cyclo progynova kullandım kontrolde rahim kalınlığı güzel dedi

Kızlar dr bana estrofem ve climara bant vermişti kadın doğumcuya yazdırdım sgk karşıladı bilginiz olsun

merhabalar, bugün kliniğe gittim ve haftaya carsamba günü transfer olacağım
gebelik aşısı için 5 gün boyunca iğne vurcam
extradan günde 6 fitil progesteron ve progrestan iğnesi 2adt vurmam gerekıyor..
transfer öncesi bukadar progesteron kullanan var mı ?

Merhaba bende taze transfer olmuştum ona zaten doktor karar veriyor bazen rahimi dinlendirmek istiyorlar çünkü her vücut o kadar hormonu kaldıramıyor denilmişti bana çok şükür ben ilaçlara karşı ne bir yan etki ne bir kilo artışı felan olmadığı için rahimde kendini güzel hazırladığı için transfer olmuştum. Ama tutmadı tabi nasip. Dondurulmuş bana biraz daha riskli geliyor aslında çünkü çözülürken riskleri var ölüyorlar bozuluyorlar yada istenilen güne kadar gitmiyorlar benim ikinci transferim dondurulmuş olacak ama riskleri de göz önüne almak gerekir dedi doktorumuz yani her çözülen de iyi olmayabiliyor.

Doğru diyorsunuz umarım rahmim hazırdır bende biran önce transfer olurum bir sürü ilaç verdiler rahim hazırlansın diye inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Benim henüz adetime bir hafta var ben lekelenme üzerine girmiştim doktora çok şükür doktor birşeyin yok dedi rahim kalınlaşması da normal yani gebelik de gözükmüyor henüz ama çok şükür kist felan da yokmuş yumurtlama kanaması olabilir dedi istersen kan tahlili yapalım dedi ama ben istemedim biraz maliyetli adeti beklemek en mantıklısı.

Canim bende dün transfer oldum. Transferden önce sadece progestan kullandım sabah 2 akşam 2, transferden bir gun önce progesteron testine baktılar ilaca gerek görmediler. Başkada bir şey vermedi benim doktorum bana

Günlük Prednol bir adet,progestan fitil 3 tane, progestan dex 1 adet oluyorum

Canim bende dün transfer oldum. Transferden önce sadece progestan kullandım sabah 2 akşam 2, transferden bir gun önce progesteron testine baktılar ilaca gerek görmediler. Başkada bir şey vermedi benim doktorum bana
ben progestan günde 1 defa iki tüp kullanacagım ve 5 kutu aldım,içinde 7 tüp bulunuyor..ozaman 7 gün alacagım..
transfer sonra almaya devam edecekmişim, ve extradan fitil .. neden acaba bu kadar cok progetsoron verıyolar bana.. degerlerde normal cıktı

Tüp dediğin iğne mi oluyo? Benim kullandığım hap seklinde vajinal fitil gibi kullaniyorum normalde iciliyo galiba. Bir de senin değerin kaç çıktı(progesteron)?

Tüp dediğin iğne mi oluyo? Benim kullandığım hap seklinde vajinal fitil gibi kullaniyorum normalde iciliyo galiba. Bir de senin değerin kaç çıktı(progesteron)?
enabıza düşmemiş henüz .. ama degerlerim iyi dediler.. yani transfer sonrası 10 gün daha progesteron kullanacagım.. cok işginc

Bende aynılarını kullandım canım transfer sonrası da devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…