2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hepsi de tuttu mu oldu mu bebeğiniz
Evet hepsi tutmustu. 1 kimyasal oldu. 2 taneside 2 ve 3. Aylarda kaybettim. 3. Olan ikizdi hatta. Bebegim bu tedavilerin hemen ardindan dogal yolla oldu. 5 yasinda cok sukur. Biraz pihtilasma var. Igne kullanmistim. Genetik testlerimzde sorun yok. 2 senedirde 2. Bebek icin ugrasiyoruz yine olmuyor. Yas 38 beklemek istemedik daha fazla.. lafta sebepsiz.yine rahim filmi spermiyogram herseyi yaptik. Anlamsiz sekilde problem yok. Amh yaptirmadim bu sefer ama 2.gun 10 12 arasi folikul vardiki. Gelisti. Demekki vahim durumda degil amh.

Ben de cumartesi transfer olacağım inşallah yıllık izin aldım normal hayatınıza devam edin deniliyor ama evdeki.normal hayatımı tercih ederim 😄 güzel haberlerinizi okuruz inşallah
Amin inşallah🙏🏻benim transfer bitti darısı size olsun yarın, inşallah hepimizin güzel haberlerini paylaşırız birlikte🙏🏻

Evet hepsi tutmustu. 1 kimyasal oldu. 2 taneside 2 ve 3. Aylarda kaybettim. 3. Olan ikizdi hatta. Bebegim bu tedavilerin hemen ardindan dogal yolla oldu. 5 yasinda cok sukur. Biraz pihtilasma var. Igne kullanmistim. Genetik testlerimzde sorun yok. 2 senedirde 2. Bebek icin ugrasiyoruz yine olmuyor. Yas 38 beklemek istemedik daha fazla.. lafta sebepsiz.yine rahim filmi spermiyogram herseyi yaptik. Anlamsiz sekilde problem yok. Amh yaptirmadim bu sefer ama 2.gun 10 12 arasi folikul vardiki. Gelisti. Demekki vahim durumda degil amh.
Maşallahh Allah gönlünüze göre versin. Evet yumurta sayınız gayet güzelmiş amh ınız da iyi demekki inşallah güzel hayırlı haberler gelir

Merhaba Hanımlar. İkinci deneme aşamasındayım. Doktorum bu defa FEMARA diye bir ilaç başlattı , yalnızca 5 gün kullanacağım sonrasında muayene olacağım. Dondurulmuş iki tane 6. gün bebişim(embriyo demek istemiyorum) var. Bu ilacı kullanan var mı ? Sanırım bu ay içinde transfer olacak ancak bu ilaç sonrası nasıl bir yol izlenecek henüz bilmiyorum. Femara kullanan ve tedavi sürecinden tecrübelerini aktaran olursa sevinirim
Merhaba benim de dondurulmuş embriyo transferi oldu bugün, bende femara kullandım 5 gün, pcos olduğu için yumurtlamama ihtimali oluyormuş. Bundan dolayı femara ile yumurta büyüttüler. Bendeki sebep bu ama sizde nedir bilemiyorum😊

Maşallahh Allah gönlünüze göre versin. Evet yumurta sayınız gayet güzelmiş amh ınız da iyi demekki inşallah güzel hayırlı haberler gelir
Insallah hepimiz icin. Guzel haberler paylasmak nasip olur...simdi hergun haber bekliyorum.transfer icin. Yolumuz uzun :)

Evet canım farklı bi de kafam karıştı progesteron 10 olması lazım demişsin ya benim transfer olduğum değerde en fazla 1,5 olmuş. Hakkında hayırlısı olsun kuzum
Belki senin yumurtan çatladığı için ona güvenmiştir. Benimki çatlamadığı için progesteronun yükselmesini bekliyor olabilir. Bana şöyle dedi. En az 10 görmek isteriz. Ama 6 7 gibi çıkarsa ilaç desteğiyle transferi yaparız. Eğer düşük olursa iptal ederiz.

Belki senin yumurtan çatladığı için ona güvenmiştir. Benimki çatlamadığı için progesteronun yükselmesini bekliyor olabilir. Bana şöyle dedi. En az 10 görmek isteriz. Ama 6 7 gibi çıkarsa ilaç desteğiyle transferi yaparız. Eğer düşük olursa iptal ederiz.
Anladım canım benim. Valla her doktorun takip etme süreci bile farklı işte

Sadece seyi biliyorum. Pco olanlarda hormonlar cok calistigi icin cok yumurta olunca bekletiyorlar. Ya da rahimde problem olunca mi acaba..bana guzel dedi kalinlik vs. 3 cizgi her sey ok. Hic dondurmadan bahsetmedi bile..
Pcos olanlarda ya da 15ten üzeri yumurta olanlarda ohss diye bir problem olabiliyormuş. Yumurtalıkların içi sıvı doluyormuş çok yan etki yapıyormuş. O yüzden öyle durumlarda hiç riske atmayıp dondurulmuş yapıyorlar. Bazı doktorlar öyle bir durum olmasa bile öncesinde ilaç kullanıldığı için falan vücut bi kendini toparlasın istiyor dondurarak yapıyor. Bazıları da tam tersi düşünüyor tam vücut şu an doğal halinde hemen kabul eder embriyoyu diye düşünüp taze yapmak istiyor. Biraz görüş farklılığı yani. Bazıları da parasal düşünüp dondurma parası almak istiyor ticari açıdan paragöz doktor da yok değil. Hatta dondurma parası hariç 2 ay bizde kaldı yumurtanız deyip o süreçte de para isteyenler var. Bazı doktorlar onları çok eleştiriyor. En iyisi kendi doktoruna gözü kapalı güvenmek😅😅

Insallah canim. 3 gun mu 5.gun mu bakalim... transfer sonrasi izin alsam mi.bilmiyorum.. haberleri de yok tedavimden.. ) kullanirsam yillik izinden kullanicam
ne iş yapıyorsun? cok agır ve yorucu degilse 2 gün istirahat etsen yeterli bence. direkt işe donersen vicdanen rahat etmezsin illa kafanda acaba olur☺️🤩

Pcos olanlarda ya da 15ten üzeri yumurta olanlarda ohss diye bir problem olabiliyormuş. Yumurtalıkların içi sıvı doluyormuş çok yan etki yapıyormuş. O yüzden öyle durumlarda hiç riske atmayıp dondurulmuş yapıyorlar. Bazı doktorlar öyle bir durum olmasa bile öncesinde ilaç kullanıldığı için falan vücut bi kendini toparlasın istiyor dondurarak yapıyor. Bazıları da tam tersi düşünüyor tam vücut şu an doğal halinde hemen kabul eder embriyoyu diye düşünüp taze yapmak istiyor. Biraz görüş farklılığı yani. Bazıları da parasal düşünüp dondurma parası almak istiyor ticari açıdan paragöz doktor da yok değil. Hatta dondurma parası hariç 2 ay bizde kaldı yumurtanız deyip o süreçte de para isteyenler var. Bazı doktorlar onları çok eleştiriyor. En iyisi kendi doktoruna gözü kapalı güvenmek😅😅
Zaten adimimiz para... valla teslim oluyoruz ne diyorlarsa buralari okuyunca bi acabada olmuyor degiliz ama.. en iyisi bu konuda cok bilmemek :)

ne iş yapıyorsun? cok agır ve yorucu degilse 2 gün istirahat etsen yeterli bence. direkt işe donersen vicdanen rahat etmezsin illa kafanda acaba olur☺️🤩
Evden de calisiyorum ama belli gunler haftada 2 kez..o gune denk gelmiyor maalesef.. yorucu degil.. oturarak bilgisayar basindayim surekli... oncede drum hareket et kan akisi olsun filan derdi..
Gerci daha gunu de belli degil. 3.gun olursa hangi gun transfer oluyor.. ya da 5.gunde olursa ne gun olur. 1 subat opu oldum

Prof Osman develioğlu var bursada. O doktorun instagram hesabını takip ediyorum gerçekten çok güzel bilgilendiriyor. Tavsiye ederim kızlar

merhaba kızlar. ben de haftaya transfer olacakım ama progesteron yüksek çıktığı için (maks 1 çıkması gerekirken 5,5 çıktı) transfer iptal oldu. estoferm kullanıyordum işe yaramamış. doktorumuz ilaçları değiştirdi, göreceğim 2. adette tekrar kontrole gideceğim ve transfer hazırlıkları başlayacak. benzer durumu yaşayan oldu mu?

merhaba kızlar. ben de haftaya transfer olacakım ama progesteron yüksek çıktığı için (maks 1 çıkması gerekirken 5,5 çıktı) transfer iptal oldu. estoferm kullanıyordum işe yaramamış. doktorumuz ilaçları değiştirdi, göreceğim 2. adette tekrar kontrole gideceğim ve transfer hazırlıkları başlayacak. benzer durumu yaşayan oldu mu?
Cok tedavi oldum ama bu durumu yasamadim.. insallah bu ay duzgun gider her sey ve transferin gerceklesir.

Herkese selam kızlar 🌸🥰
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz🙏🏼🎊
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli

Anne AdayıYaşEmbriyo/ GünTransfer TarihiSonuç

Margee

Şubat 3.hf

S sinemsen1992

311 adet 5.günŞubat 3.hf

tomrisn tomrisn

251 adet 5.günŞubat 3.hf

minikbirevhanimi

tatli37