2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar dün bakılan kanda lh değerim 50 çıkmış yani yüksekmiş. Çatlama gerçekleşebilir diye doktor çatlatma iğnesini iptal etmiş. Bu sabahki kontrolde hala çatlamamıştı ama. 15,9mmden 17,6 mme çıkmış. Tekrar kan aldılar bakalım. İnşallah bi aksilik olmaz.

Lh degeri onu mu gosteriyormus bu asamada.. toplama mi yapilacak duruma gore

ben de bugun oldumadetliyken muayeneye cagırmadı mı ben bugun randevu için arayacagım ne zaman gitmem gerekiyorsa ona göre giderim.ilaçlara başlarım ona göre. az kaldı bebeklerimizd kavusmaya
Hayır adetliyken çağırmadı ilaçların bilgisini vermişti adetin 3. Günü başlıcam ayy ewettt çok az kaldııııı

Kızlar bugünkü kan sonucum 23 çıkmış. Yani lh düşmüş. Ama progesteron 0lardaydı 1lere çıkmış bakalım ya çatlama olacak mı ay ne heyecanlı ya yarın sabah belli olur heralde çatlama olup olmadığı

Yok benimki yumurta toplama değil doğal siklus dondurulmuş transfer. Çatlama olur ve progesteron yükselirse transfer yapılacak. Yoksa transfer iptal olscak
Dogal siklusu bilmiyordum.. anladim..duydum ya yani hangi sartlar saglanmasi gerekiyor vs ayrinti konusunda bilgim yoktu... hayirlisi olsun hepimiz icin

Merhabalar, tekrarlayan kımyasal gebeliklerim için önermişti doktor bende kabul ettim benim başladık. Toplamda 5 aşı olacağım. İlk 3 aşı transferden önce olacak ayda 1aşı yaptılar.. kasımda ilk aşımı olmuştum Ocak 29da da 3. Aşımı oldum.. Şubat adetiyle de transfer planlanacak 4. Aşı transferden sonra olacak ama aynı gün mü ne zaman bilmiyorum henüz sormadım.. 5. Aşı da pozıtıf olursa kalp atışını duyunca yapacağız dedi gbı hatırlıyorum yanlış bilgi vermek istemem.. eşimden 10 tüp falan kan alınıyor laboratuvara gonderılıyor kanlar belli işlemlerden geçip bana enjekte ediliyor .. işlemlerden sonra çok az kalıyor minik bi şırınga yarım yarım iki koldan yapılıyor biraz acıtan bir iğne 2 gün kollarım ağrıyor sonra geçiyor..siz başladınız mı aşıya hangi aşamadasınız

Merhaba evet biz ilk aşımızı olduk benim ilk enjekte çok zor oldu kollarımı giyinmek için bile kaldıramadım ama çok şükür 1 saate kalmadan geçti ağrısı hafif ağrısı vardı oda akşama tamamen geçti çünkü çok fazla etki duydum şişiyor kızarıyor ağrıyor vs bende hiç biri olmadı. Ama bişi sorucam biz mart gibi transfer düşünüyoruz da oldu ki aşıları olduk ama istenilen ay transfer olamadık aşıların etkisi geçiyor mu yada olmak istediğimiz de tekrar mı başlıyoruz bu konuda bilginiz var mı birde benim toplamda 3 aşı şubatta da ikisini olucam martta da transferle birlikte olucam öyle konuşuldu sanki

Benim bu ay lekelenmem oldu doktor doğal da hamile kalabilriisn dikkat et demişti o yüzden doktora söyledim bakalım kontrole gidicem aslında birçok sebep var ne çıkacak onunda bilmiyorum inşallah ilk aşıda bize bir mucize olur rabbim sizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşalım

Dogal siklusu bilmiyordum.. anladim..duydum ya yani hangi sartlar saglanmasi gerekiyor vs ayrinti konusunda bilgim yoktu... hayirlisi olsun hepimiz icin
Merhaba canım bende bugün adetimin 2 günü muayene oldum iki yumurtam gözüktü ve 1 8mm diğeri 9 mm iğne verdi büyütmem için sence büyür mü

Merhaba canım bende bugün adetimin 2 günü muayene oldum iki yumurtam gözüktü ve 1 8mm diğeri 9 mm iğne verdi büyütmem için sence büyür mü
Kac doz vurulacaksin canim.. buyur neden buyumesin.. yas kac bu arada. Ben 38 yasindayim yuksek doz baslatti bana. Bugun yumurtalarim toplandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…