2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

güzel düşünelim güzel olsun ben de aynı iğneyi oluyorum reglimi bekliyoruz bi yandan da bakalım yumurta toplama 10.gün mü oluyordu adetten sonra

Bende okuyorum herkes 200 250 ml 300 çok mu diye meraklaniyordum demek ki varmış başkalarıda
Merhaba, benm de ikinci tedavim. Yas 37. İlk tüp bebek tedavimi 3 yıl önce olmuştum ondan bir kızım var. Embriyom kalmadığı için tekrar başladık. Bgn 12. Günüm ve baştan beri 300 gonal f vuruluyorum. Opu muhtemelen çarşamba günü olacak. Allahım herkese nasip etsin sağlıkla hayırla kucağına almayı

Hayırlı olsun inşallah Buda olur Allah’ın izniyle yaşınız daha genç

Merhabalar, ilk tüp bebek denemem. 39 yaşındayım. Antifosfolipid sendromum ve ankilozan spondilit hastalıklarım var. 2 yumurtam üçüncü güne geldi donduruldu. Biri 3 hücreli diğeri 7 hücreliymiş. Orta kalite dediler. İçin alev alev sorumun cevabını bulamadım. Şubat ayında nasipse transfer gözüküyor fakat bu hücre sayıları denemeye değer durumda mı? Bilenleriniz yorum yaparsa çok çok sevinirim. Bir de tekrar toplama işlemine girmemi önerirmisiniz?

Benim de ilk tedavim 3 yıl önceydi şuan 2 yasinda kizim var. İkinci tedavi surecindeyim şuan sizin gibi 11. günüm.carsamba günü de opu olacak

S sinemsen1992 merhabalar benimde 2. Transferim olucak şubat ayında gün henüz belli değil 5. Gün dondurulmuş emriyo yaş 38
Umarım bu transfer benimde bütün arkadaşlarımın sağlıklı sonuçlanır

Hayirlisi olsun. Bana taze ya da dondurulmus olacak diye bir bilgi vermedi. Hangi vakitte karar veriyorlar bu duruma acaba.

güzel düşünelim güzel olsun ben de aynı iğneyi oluyorum reglimi bekliyoruz bi yandan da bakalım yumurta toplama 10.gün mü oluyordu adetten sonra
Yumurta toplama günü kişiden kişiye değişiyor canım. Benimki adetin 14. günüydü. O güne kadar doktorum 3 günde bir beni muayeneye çağırdı ve yumurtaların gelişimlerini takip etti. Sonrasında yumurta çatlatma iğnesi oldum ve 36 saat sonra opu yapıldı

Uzun protokol dediğiniz nedir benimde ikinci deneme olacak da
Adetin 21. günü başlıyor ilaç. Verilen ilacın amacı yumurta gelişimini bir süre durdurup bütün yumurtaların aynı anda olgunlaşmasını sağlamak.
Doktorunuz bir sonraki adetin 2. günü tekrar gel yumurta geliştirme ilaçlarına başlayalım diyor. Sürecin sonrası ise sizin de bildiğiniz gibi ilk denemede yaşadığınız süreçle aynı
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar selamlar Ben 15 ocakta opu oldum 20 ocakta da regl oldum. Opu da 8 yumurta toplanmıştı ancak 6 tanesinin döllendipini iyi kalitede olduklarını söyledi doktorum 5. Güne ise sade 2 tane kalmıştı biri 5aa biri de 4aa kalitesindeymiş pek anlamıyorum çünkü ilk defa yaşıyorum bu süreci bu arada opudan önce ki son muayenemde Dr 1adet polip gördü bende sanırım kullandığım iğnelerin etkisiyle oluştu. Dr bana polip için adetini bekleyelim muayene edeceğim kaybolma durumu olabilir kaybolmazsa ameliyat ile polipi alacağım dedi. Benim anlamadığım konu ise ben ne zaman transfer olacağım bana hiçbir detay verilmedi muayeneye gideceğim Salı günü o gün soracağım gerçi ama süreci bilmediğim için de merak etmiyor değilim. Kalan embriyolarım tutar mı gerçekten iyi kalite mi bilmiyorum bu süreci yaşayanlar süreç hakkında bana bilgi verebilir mi rica etsem

İkinci gün git canım. Az da olsaa. Zaten çok gelmiyor adet iğne olurken.
Şu an hastanedeyim canım sağ yumurtalıkta kist oluşmuş doktor e2 tahlili istedi ve sonucuna göre kistin adetle atılıp atılamayacağını söyleyeceğim dedi.
Bugün tedavi başlayacak sanırım hayırlısıyla

Merhabalar bende şubat ayında transfer olucam 5.gün 4aa embriyosu natural siklus olacak (ilaçsız) transfer bu şekilde olacak olan var mı açıkcası biraz kaygılıyım

Merhabalar bende şubat ayında transfer olucam 5.gün 4aa embriyosu natural siklus olacak (ilaçsız) transfer bu şekilde olacak olan var mı açıkcası biraz kaygılıyım
Merhaba canım, bende şuan natural siklus transfer sürecindeyim perşembe günü transferim olucak Allahın izniyle :) sadece folik asit kullandım embriyom 5. gün o yüzden transfer gününden 5 gün önce çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonra da progestan fitil + monodoks + prednol ilaç kullanıyorum şuan. Çok rahat bir yöntem ilaçsız olması süper ama biraz uzun oluyor ben 5 Ocakta Regl oldum transferim 25 Ocak olacak :)

Hayirlisi olsun. Bana taze ya da dondurulmus olacak diye bir bilgi vermedi. Hangi vakitte karar veriyorlar bu duruma acaba.
Merhabalar bende bugün kontrole gittim benim ilk transferimde gebelik olmuştu 2 aylık gebelik sürecimde bebeğimin kalbi durdubugünde estradiol progesteron testi istedi yarın onları vericem sonuçlara göre şubat ayında adet sonrası transfer yapıcak. Sizinde değerlerinize göre hareket ederler sanırım

Hayırlı olsun inşallah Buda olur Allah’ın izniyle yaşınız daha genç
Amin insallah nasipse bekliyoruz
Benim de ilk tedavim 3 yıl önceydi şuan 2 yasinda kizim var. İkinci tedavi surecindeyim şuan sizin gibi 11. günüm.carsamba günü de opu olacak
Benm kızım da 20 aylık. O da kayıplarımdan sonra tüp bebekle ikinci transferde olmuştu. Şimdi de ikinci için gidiyorum. Ben de bgn kontrole gittim Opu perşembeye ertelendi. Benm yumurtalarım çok geç büyüyor, pcos da var. Bgn gonalf 300 un 13.gunu ve 2 gun daha kullanacağım. İnsallah güzel haberler alırız

Benm transferim Nisan da olacak. İki ay rahim dinlenme, 7-8 kilo verme ve diğer doktor kontrolü işlemleri için bekleyeceğiz dedi doktorum. Ben de kan pıhtılaşma sorunu da var. Transferden önce herseyi kontrol altına alalım dedi doktorum ben de öyle yapacağım. Gerçi daha henüz embriyo bile yok Allah nasip ederse insallah hepimizin çok güzel kaliteli saglikli embriyoları olsun ve kucağımıza kadar gelsin sağlıkla

Gerçekten geçmiş ama olsun peki transfer gününü nasıl belirliyorlar yumurta çatladıktan 5 gün sonra mı oluyor transfer 5.gün embriyosu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…