- 7 Haziran 2023
- 1.503
- 2.218
- 31
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Her gittiğimde e2 bakıldı transfere gittiğim günde progestan bakılacakmış ona göre iğne eklenebilir dendi canım :)Yazmışsın zaten kusura bakma bir yandan temizlk yapıyordumkan ile takip yaptınız mı peki E2 hormonuna bakıldı mı
Ahhh iğne umarım gerek kalmazHer gittiğimde e2 bakıldı transfere gittiğim günde progestan bakılacakmış ona göre iğne eklenebilir dendi canım :)
Hadi hayırlısı olsun kuzum hakkında inş'ALLAHŞu an hastanedeyim canım sağ yumurtalıkta kist oluşmuş doktor e2 tahlili istedi ve sonucuna göre kistin adetle atılıp atılamayacağını söyleyeceğim dedi.
Bugün tedavi başlayacak sanırım hayırlısıyla
Hidroselpinks bende de vardı bende aldırdım 3 kere de Opu oldum havuz yaptık ama ilk transfem olacak :) hayırlı uğurlu olsun çok aratmadan kaavuursun inşallahAhhh iğne umarım gerek kalmazbu benim 3. Transferim ilki tuttu ama düşük yaptım ikinci negatif üçüncüde negatif meğer enfeksiyon varmış ve sonrada oluşan hidroselpinks varmış sağ tüpümde şimdi hepsini halletik sorunlar ortadan kalktı ama iğneye tahamülüm yok çok fazla beze oluştu
ultrasonla mı tanı koydu doktorunuz?Hidroselpinks bende de vardı bende aldırdım 3 kere de Opu oldum havuz yaptık ama ilk transfem olacak :) hayırlı uğurlu olsun çok aratmadan kaavuursun inşallah
hidroselpinks olduğu nasıl fark edildi? benden de şüphelenmişti doktorum başka bir doktor ultrasonda belli olur zaten demiştiAhhh iğne umarım gerek kalmazbu benim 3. Transferim ilki tuttu ama düşük yaptım ikinci negatif üçüncüde negatif meğer enfeksiyon varmış ve sonrada oluşan hidroselpinks varmış sağ tüpümde şimdi hepsini halletik sorunlar ortadan kalktı ama iğneye tahamülüm yok çok fazla beze oluştu
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinAmin insallah nasipse bekliyoruz
Benm kızım da 20 aylık. O da kayıplarımdan sonra tüp bebekle ikinci transferde olmuştu. Şimdi de ikinci için gidiyorum. Ben de bgn kontrole gittim Opu perşembeye ertelendi. Benm yumurtalarım çok geç büyüyor, pcos da var. Bgn gonalf 300 un 13.gunu ve 2 gun daha kullanacağım. İnsallah güzel haberler alırız
Ultrasonla şüphelendi Hsg rahim filmi ile tanı konulduultrasonla mı tanı koydu doktorunuz?
selam bu iki iğneyi de kullanmadım hiç belki süreçte kullanılan iğnelere muadildirKızlar selam , transfer sürecindeyim estrofem kullanıyorum adetin 3. Günü kontrole gittim bide 18. günü gideceğim. zarzio ve tractocile diye iğneler verdiler 18. Gün gittiğimde zarzio olacak sanırım diğeride transferde yapılacakmis, ne işe yarıyor bu iğneler bilen var mı sizlerin süreçleri nasıl gidiyor
Ultrasonda belli olmuyor malesef keşke olsaydı. Bende akıntı problemi vardı önce enfeksiyon çıktı kültür testi alındı simir orda enfeksiyon olduğu anlaşıldı daha sonra bu enfeksiyonun tüpe zarar verebileceğini söyledi rahim filmi istedi rahim filminde zaten çıktı direk. Bende düşük yaptığımdam beri akıntı problemi vardı ama hep ilaçlara yordu doktorlar ama malesef tüp sıvı toplamış oda rahime aktığı için iyi olan embriyolarımın hepsi çöp oldu. Hidroselpinks ihtimalin varsa bence hsg çekil çünkü tutunmayı engelliyorhidroselpinks olduğu nasıl fark edildi? benden de şüphelenmişti doktorum başka bir doktor ultrasonda belli olur zaten demişti
Ayyy aminnn bu sefer benimde umudum yüksek rabbim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin:)) sorun bulduysa helede çözüldüyse gerisi artık çorap söküğü ve takdiri ilahiHidroselpinks bende de vardı bende aldırdım 3 kere de Opu oldum havuz yaptık ama ilk transfem olacak :) hayırlı uğurlu olsun çok aratmadan kaavuursun inşallah
doktorum gerek görmedi ama yine de içime bir kurt düştü, nasıl bir akıntı oluyordu?Ultrasonda belli olmuyor malesef keşke olsaydı. Bende akıntı problemi vardı önce enfeksiyon çıktı kültür testi alındı simir orda enfeksiyon olduğu anlaşıldı daha sonra bu enfeksiyonun tüpe zarar verebileceğini söyledi rahim filmi istedi rahim filminde zaten çıktı direk. Bende düşük yaptığımdam beri akıntı problemi vardı ama hep ilaçlara yordu doktorlar ama malesef tüp sıvı toplamış oda rahime aktığı için iyi olan embriyolarımın hepsi çöp oldu. Hidroselpinks ihtimalin varsa bence hsg çekil çünkü tutunmayı engelliyor
Böyle sarımsı bir akıntı oluyordu şuan beyaz mesela değişti ilişkide yanma oluyordudoktorum gerek görmedi ama yine de içime bir kurt düştü, nasıl bir akıntı oluyordu?
benim enfeksiyon ya da mantar olduğumda oldu bu belirtiler ama onun dışında çok olmuyor yine de doktoruma bir sorayımBöyle sarımsı bir akıntı oluyordu şuan beyaz mesela değişti ilişkide yanma oluyordu
Bence filim çektirmende fayda var en azından önlem almış olursun benim yaptığım hatayı sen yapmabenim enfeksiyon ya da mantar olduğumda oldu bu belirtiler ama onun dışında çok olmuyor yine de doktoruma bir sorayım
yas 37 5 gün embryo tahmını transfer subat 2 hafta
Yaş 44 3. Gün embriyosu şubat ayının 4. Haftası ekleyebilir misinizhepinizi ekledim kızlar, detaylar belli olunca onları da tabloya ekleriz hep birlikte