- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Valla bebeğim ben uzun zamandir takip etmediğim için hormon bilgilerim falan kaybolmuş hepsiCanlarım bebıslerım,bılıyorsunuz artık klomene baslayacagım.bugun adetımın 3.gunu sabah dr kan aldı benden ve sonuclar boyle.Sizce be demek bu sonuclar?pazartesı yorumlayacak.(lh a bakmamıs degısık bı drmus.)eskıden fsh ım 7-8 cıkardı hep 5 cıkması benı cok sasırttı.bu testestron nedır yuksekmı sızce nasıl dusurulur neden yukselır benı aydınlatın mınnoslarım@melisaa93 @melegim can @fnd_50 Mervenur277 beyons sevayd @Afratafrac ve dıger kuzular
Seve seve eklerim bebeğimmm umarım artık alırız güzel haberleriPazartesı ara dedı bebegm oglene kadar calısıyolarya bugun.arastırınca babada yazbu ay tedavıyye baslamadan oncekı son çıkıs Mervenur277 bebegm ekle benı topıgıne sen ugurlusun.11ocak 8 subat.Bu ay orzax balık yagı,folbıol ve d vıtamını kullancam.
Merhaba canım benide eklermisin bugün itibariyle regl oldum sat 13 Ocak bat 6 Şubat bol hamişli bir topik diliyorummm canlarGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat beyons 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat Y Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @kirmizi puantiye
Ekliyim canımMerhaba canım benide eklermisin bugün itibariyle regl oldum sat 13 Ocak bat 6 Şubat bol hamişli bir topik diliyorummm canlarMervenur277
Yok bebısm ya hıcbırı yok hemde tam tersı kıllarım cok zayıftır beyaz tenlıyım hıc sıvılcem yok bıtane bıle.bence bende gızlı polıkıstık over varCanım polikistik over olanlarda yüksek olurmuş normalde senin var mı öyle durumun ya da belirtileri varmıydı sende ekstra kıllanma akne falan
İlginç gerçekten lh a niye bakılmamışki ikiz gibi hormonlar söylerken bile dilde ikiz gibiler fsh lhYok bebısm ya hıcbırı yok hemde tam tersı kıllarım cok zayıftır beyaz tenlıyım hıc sıvılcem yok bıtane bıle.bence bende gızlı polıkıstık over varbugun adetımın 3. Gunu bal tarcın corekotunu denıyım dıyorum bı.20 gun hergun bır kaşık yiyeyim.kız ben fsh a çok şaşırdım sımdıye kadar 3 kez baktırdım sırasıyla 9-8-7 cıkmıstı sımdı 5 cıkmıs ne ii bu anlamadım.salak adam lh ta baksaydı tam anlardık pko varmı yokmu ama bakmamıs sagolsun
Hoşgeldin bebişY Yaseminnn35 geldimmm
Tamam hep beraber baslayalım bebısm ölçülerini ne yapalım?İlginç gerçekten lh a niye bakılmamışki ikiz gibi hormonlar söylerken bile dilde ikiz gibiler fsh lh
Aynen lh olsaydı belki oranından en azından anlaşılabilirdi.dediğin gibi fsh ne güzel düşmüş canım bakalım benimki de inşallah biraz düşmüştür en azından . Testesteronu da en iyi doktor söyler herhalde burda çok rastlanılan bişey değil sanırım pek denk geldiğimi hatırlamıyorum ben , genel aramaya da bi yazsaydın canım vardır illaki yaşayan . Çözümü olsun yeter kibende adetle beraber çörek otu kürüne de başlayacağım komple topicçe başlayalım bence beyons neyin vesile olacağını bilemeyiz:)
Her zaman balım bakalım bu ay tutsa bile kan tahliliği falan şubatı bulur zaten ay inşallah ya güzel şeyler olsun hepimiz içinnnHoşgeldin bebişbaktım senin batın 29 Ocakmış ama olsun seni burda da görmek istiyorum destek olursun
yakılar kürler 4-4-2 ler falan var ben anlamadım kaçırdım galibaNoluyoo burda bir şey kaçırdım mı kızlar
Fatih terim de burda mıyakılar kürler 4-4-2 ler falan var ben anlamadım kaçırdım galiba