- 18 Haziran 2022
- 4.209
- 5.954
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.461
Bence dınlen yarına kadar.yarına kesılebılır ıgne oldugunda.ennson baktırdıgında beta kac cıktı?4 cıkmıstı bırı onu hatırlıyorumdaÖyle haklısın. Adet kanı biraz daha yoğun olur bu bildiğin açık kırmızı.
Bana diosan ben akşam yine yaparımcanım var gibide yok gibide bilemedim yarın bir daha yap bakalım
Bebısm ben sevmedım bu testı kör oldum hatta
canm ilk testte sanki görüyor gibiyim senin görmen daha önemli fotoda çıkmayabilir
Bnde görüyorum da kuzum az daha belirgin olmadan inanmam zaten eşim diyor ki çıksa da çıkmasa da içimiz rahat olsun yarın gidip kan verelim ben gitmeden önce öğrenelim diyor az da olsa çıkar kanda herhaldecanm ilk testte sanki görüyor gibiyim senin görmen daha önemli fotoda çıkmayabilir
bencede canm en mantıklısı bu acabalardan kurtulmuş olursunBnde görüyorum da kuzum az daha belirgin olmadan inanmam zaten eşim diyor ki çıksa da çıkmasa da içimiz rahat olsun yarın gidip kan verelim ben gitmeden önce öğrenelim diyor az da olsa çıkar kanda herhalde
Ayın 28 i 3 tü çatlatma iğnesi etkisi diye düşündüm dün 31 i değerim 10 çıktıBence dınlen yarına kadar.yarına kesılebılır ıgne oldugunda.ennson baktırdıgında beta kac cıktı?4 cıkmıstı bırı onu hatırlıyorumda
canım silik bi cizgi görüyorum ama yinede cok ümitlendirmiyeyim biliyorsun testleri bugün zaten find50 de gördük o yüzden cok emin konuşamıyoruz sen sabah ilk idrarla tekrarla bakalım koyuluk olursa o zaman emin olabiliriz umarım vardır
canım dinlen bol bol uzan inşallah yerleşiyordur bebişAradım dedi yarın kan ver bugün de iki progestan iğne yap dedi. Kızlar kanamam kahverenginden kırmızı ya döndü. Korkmam lazım mi kimyasal mi yerleşme mi bilmiyorum.
Yarın kan vereceğim inşallahcanım dinlen bol bol uzan inşallah yerleşiyordur bebiştekrar kan verdinmi
İnşallah güzel, mutluluk dolu sonuçlar alırsın canımYar
Yarın kan vereceğim inşallah
Amin hepimize nasip olsun inşallahİnşallah güzel, mutluluk dolu sonuçlar alırsın canım
o zaman dinlen canım iğne oldun umarım kesilir kan ben yerleşme diye umut ediyorumYar
Yarın kan vereceğim inşallah
Canım geçmiş olsun kaç haftalık hamilesin benimde 5. Ve 8. Haftamda baya yoğun bacağımdan akacak şekilde kanamam olmuştu hatta sancım oldu baya pıhtı geldi doktorlar düşük olacak gözüyle bakmıştı iğne ilaç derken sürekli yatıp dinlendim çok şükür sağlıkla ilerledi sonra inşallah seninde sağlıkla ilerlerÖyle haklısın. Adet kanı biraz daha yoğun olur bu bildiğin açık kırmızı.
Allah razı olsun. Benim aşılama yaptırdım bugün test günüydü değerim 10 ama kanama başladı doktor da progestan başladı yarın yine kan vereceğim bakalımCanım geçmiş olsun kaç haftalık hamilesin benimde 5. Ve 8. Haftamda baya yoğun bacağımdan akacak şekilde kanamam olmuştu hatta sancım oldu baya pıhtı geldi doktorlar düşük olacak gözüyle bakmıştı iğne ilaç derken sürekli yatıp dinlendim çok şükür sağlıkla ilerledi sonra inşallah seninde sağlıkla ilerler
Tamam canım öyle yapıyorum inşallah öyledir değilse de bu bizim için hayırlıdıro zaman dinlen canım iğne oldun umarım kesilir kan ben yerleşme diye umut ediyorum
Kac ay yalnız kalacaksın.hepmı gıdecek artık eşin.sende mi gitsen onlaBnde görüyorum da kuzum az daha belirgin olmadan inanmam zaten eşim diyor ki çıksa da çıkmasa da içimiz rahat olsun yarın gidip kan verelim ben gitmeden önce öğrenelim diyor az da olsa çıkar kanda herhalde
Canım tutunmaya calısıyor bence o zaman..sen dınlen yarın da kan verırsın ınsallah hayırlı haberler alırsınAyın 28 i 3 tü çatlatma iğnesi etkisi diye düşündüm dün 31 i değerim 10 çıktı